Permalink
Autor:
elizabethxd, data postu: Monday, June 21, 2010 22:07
Cytat yeeahxo Tam 90% uczniów to Hanny Montany i Dżonasy Bradersy.. hahah dobrze,że tam nie chodziłam,bo widok tylu dżonasów i Montan by mnie przysporzył o odruch wymiotny ; d Pewnie jeszcze 1/3 to biebery ; d : ) hahhahaha ^^ ludzie!! Dzieci to dzieci.. A ta szkoła to nie żaden syf. To po prostu szkoła w której się uczą. A to jaka ta szkoła jest to właściwie kształtują uczniowie. Przyznaję się, że tam chodziłam. I co z tego? Nic. Szkoła to szkoła! Ale od kilku dobrych lat wiele się pozmieniało- boisko, korytarze, klasy, okna i wejście. Kiedyś było biedniej -.- widać Leszno zaczyna inwestować w szkoły.. Szkoda tylko, że w moim obecnym gimnazjum w toalecie nigdy nie ma papieru toaletowego. Wstyd!! ;d Polecacie mi kierunek, szkołę po ukończeniu gimnazjum? ;))
|
elizabethxd
Konto od: 23.10.2008
Miasto: Leszno
|
Permalink
Autor:
camden, data postu: Saturday, June 26, 2010 23:23
Zdania nie zmienię, syf to syf
|
camden
Konto od: 21.05.2008
|
Permalink
Autor:
wyzszedobro, data postu: Tuesday, July 6, 2010 19:26
co myśle o tej szkole? huj z nią ! krótko z konkretnym przekazem
|
wyzszedobro
Konto od: 18.08.2008
|
Permalink
Autor:
simsowaa, data postu: Wednesday, July 28, 2010 17:35
okropna szkoła z okropnymi uczniami... Cytat fromboress Tam 90% uczniów to Hanny Montany i Dżonasy Bradersy.. +zgadzam się
|
simsowaa
Konto od: 6.10.2009
|
Permalink
Autor:
eviill, data postu: Monday, August 16, 2010 18:39
nauczyciele jak najbardziej spoko , ludzie masakra -.-' \
|
eviill
Konto od: 8.06.2010
|
Permalink
Autor:
guuuuuuuuuumak, data postu: Sunday, March 6, 2011 22:03
Cytat simsowaa okropna szkoła z okropnymi uczniami... Cytat fromboress Tam 90% uczniów to Hanny Montany i Dżonasy Bradersy.. +zgadzam się kurde sama kochasz się w simsach i co ? ; > świecisz ? ; dd jak komuś się podoba taki styl to niech naśladuje jeju ! ; d lool ! :Da ludzie w Lesznie są spoko ! : DDD : )
|
guuuuuuuuuumak
Konto od: 26.02.2011
Miasto: Golub-Dobrzyń
|