Cytat blueeeyesss Cytat 36colours Z łaski swojej tylko wytłumacz mi co ma piernik do wiatraka? jak by nie patrzeć to dużo, ale chodziło mi tylko o to że nie jest taki wspaniały jak jest opisywany, bo jeśli ktoś tworzy dobrą muzykę to podejdzie ta muza do większości, a jak ktoś tworzy jak MJ żeby tworzyć, no to mniejszość przekonuje się do jego muzyki, rocznik z mojej sql wgl nie słucha i nie lubi MJ, zresztą nie tylko mój rocznik ale prawie całe gim, co do podstawówki to nie wiem, bo tam mają pewnie nie złą fazę na jego temat, MJ tworzyl dla fanow, bo go kochali i beda zawsze kochac, a fanow ma miliony! i tu juz nie wazne czy po smierci sie nimi stali czy przed. przestan w koncu czepiac sie tych co go sluchaja i wielbia, a przede wszystkim tych ktorzy zaczeli sie nim interesowac przed jego smiercia. prawda jest taka ze MJ tworzyl swietna muzyke, to ze Tobie i jakiemus tam gimnazjum sie nie podoba nie oznacza ze calemu swiatu od razu. to rzecz gustu. Ty lubisz 'darcie mordy', ja muzyke Jacksona i uszanuj to. |
adancingqueen
![]() Konto od: 9.12.2008 Miasto: Poznań |
---|
Photoblog.pl
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj