Cytat pffym
hahaha, jedną operacje, a kształt nosa, ust, podbródka zmieniał mu się pod wpływem zaćmienia słońca i zorz polarnych.
Racja, miał ciężkie dzieciństwo, zapewne to wpłynęło na jego psychikę, ale jako osoba tak bogata, mogła sobie pozwolić na wspaniałego psychologa, który pomógłby mu uporać się z problemem, nie wiem czy korzystał z takich usług, jeśli tak, to nie wystarczająco w to wierzył. Kilka osób chciało wyciągnąć z niego pieniądze, i posądzić o molestowanie seksualne nieletnich, ale pytanie rodzi się inne, skoro to nie prawda, to dlaczego im płacił, żeby wycofywali oskarżenia?
Bez urazy, ale wierzysz w to,że psycholog pomoże Ci w silnych urazach? Bo jak na moje gadanie z gościem czy facetką bez różnicy o swoich problemach wcale nie pomaga, a to jest cała ich terapia.
POza tym jeśli chodzi o płacenie, to zastanówcie się, jeśli wasze dzieci ktoś by wykorzystał seksualnie to wzięlibyście pieniądze i byłoby wszystko ok? Nigdy bym draniowi nie odpuściła, musiałby gnic w więzieniu, nieważne ile kasy bym otrzymała. Więc dla mnie to ściema była.