Permalink
Autor:
definitelydeftonic, data postu: Friday, January 7, 2011 00:45
ja lubie rock i jego odmiany, reggae, dancehall...co do zespołów oczywiście deftones, paramore, ill nino, tool, a perfect circle, team sleep, korn, sigur rós, bob marley, i dluga lista innych...
'this town don't feel mine...'
|
definitelydeftonic
Konto od: 6.01.2011
Miasto: Piotrków Trybunalski
|
Permalink
Autor:
52752x, data postu: Saturday, January 8, 2011 16:31
Hmmm... Trudna sprawa, bo tak naprawdę to słucham prawie wszystkiego :) Ale najczęściej reggae, rock, dancehall :)
.
|
52752x
Konto od: 20.01.2010
Miasto: Tuliszków
|
Permalink
Autor:
someoneyoudonotknow, data postu: Tuesday, January 11, 2011 18:49
Ulubiony zespół-Hemp Gru, nie znam żadnego innego który reprezentowałby tak równy i jednocześnie perfekcyjny poziom i styl w każdej ze swoich piosenek. Ulubionego typu muzyki nie mam, tak w reggae jak i w rocku czy popie są disy na prawdę warte tych kilku minut które trzeba poświęcić aby je przesłuchać.
|
someoneyoudonotknow
Konto od: 10.01.2011
Miasto: Białystok
|
Permalink
Autor:
, data postu: Tuesday, January 11, 2011 19:49
IDM, eXperymental ,drill'n'bass - Aphex Twin, u-ziq, squarpusher. Bogowie inteligentnej muzyki tanecznej [IDM] drum'n'bass - Goldie i innych wariatów od połamanej perkusji. dubstep(ale to tylko na imprezach, bo jest niszczycielem parkietu) i całą reszte hałsów i transów.
Klasyczną i Jazz! ;)
|
Konto od:
Miasto: Łęczna
|
Permalink
Autor:
patiradke, data postu: Sunday, January 30, 2011 13:55
Lubię metal,heavy metal, rock... ogólnie muzykę ostrzejszą. A zespół ulubiony hmmm trudno wybrać : System of a down, Avenged Sevenfold,Escape the fate,Marilyn Manson,Slipknot,Coma.... w sumie mogłam bym wymienić więcej. Ale te chyba są moimi najlepszymi ;)
|
patiradke
Konto od: 29.01.2011
Miasto: Cieszyn
|
Permalink
Autor:
thegame93, data postu: Sunday, January 30, 2011 16:03
Od starego rock'u ( ACDC, Motorhead, Jimi Hendrix ), po coraz ostrzejszy metal jak np. Killswitch Enagage, Iron Maiden, Arch Enemy, Fear Factory, Crematory, Sabaton, Amorphis, Disturbed, aż po black metal ( tego najmniej ) ;P Jeżeli chodzi o to, który zespół lubię najbardziej, to mam 2 faworyty: stary Motorhead i ostry Fear Factory ;)
|
thegame93
Konto od: 30.01.2011
Miasto: Głogów
|
Permalink
Autor:
lailaihei, data postu: Monday, January 31, 2011 21:45
lastfm.pl/user/ImSoulless :)
|
lailaihei
Konto od: 29.01.2011
Miasto: Wysokie Mazowieckie
|
Permalink
Autor:
gutsylachrymose, data postu: Tuesday, February 1, 2011 11:24
W sumie to wszystkich odmian rocka, czasem mam ochotę na punk, czasem na grunge, a bywa też, że na glam czy po prostu zwykły hard rock. Jeśli o ulubiony zespół chodzi, to są dwa: Pink Floyd i AC/DC, nie umiem powiedzieć, który bardziej kocham, bo te zespoły różnią się całkowicie.
|
gutsylachrymose
Konto od: 9.10.2010
Miasto: Kraków
|
Permalink
Autor:
magdziorka, data postu: Monday, April 18, 2011 22:47
Przede wszystkim rock i funk. A zespoły? Red Hot Chili Peppers, Myslovitz, Sting. Uwielbiam jeszcze Nicka Cave'a i Bad Seeds (ich płyta "murder ballads" jest obłędna).
|
magdziorka
Konto od: 31.03.2009
Miasto: Bilew
|
Permalink
Autor:
confessionsdancer, data postu: Saturday, April 23, 2011 17:56
ukochany zespół - Black Eyed Peas
|
confessionsdancer
Konto od: 3.07.2010
Miasto: Barlinek
|
Permalink
Autor:
sasutombo, data postu: Saturday, April 23, 2011 19:32
Ulubiony... Black veil Brides...Escape the Fate, Nightmare, SHINee...
No czyli kpop, jrock, rock...I odmiany rocka.
|
sasutombo
Konto od: 26.02.2011
Miasto: Woszczyce
|
Permalink
Autor:
madziulkasrulka, data postu: Sunday, November 16, 2014 01:35
STYL TO SKIN, PUNK ROCK ITD ZESPOŁY: KABANOS I TAK DALEJ ZAPRASZAM DO MNIE
|
madziulkasrulka
Konto od: 14.11.2014
Miasto: wielkopolskie
|
Permalink
Autor:
lubierozmawiac, data postu: Tuesday, February 10, 2015 17:41
Punk, rap, ulubionego zespołu nie mam, ale może cos co mi 1sze do głowy przyszło: bachor, awaria, awantura, armia, bulbulators, carper....
|
lubierozmawiac
Konto od: 10.02.2015
Miasto: Warszawa
|
Permalink
Autor:
lunarfae, data postu: Saturday, February 28, 2015 12:42
blutengel, qntal, dreadful shadows, devil doll, moi dix mois. rock gotycki, darkwave, dark electro, ethereal, medieval i pokrewne.
|
lunarfae
Konto od: 27.02.2015
Miasto: Wampierzów
|
Permalink
Autor:
migration, data postu: Friday, May 15, 2015 10:54
Głównie Post Punk i Punk, ale też rock alternatywny, progresywny, poezja śpiewana w wykonaniu Gintrowskiego. A zespoły... Jakże mogło być inaczej: Joy Division, Bauhaus, The Cure, Tune, The Names, Muse, Kult. Kocham miłością najszczerszą również muzykę filmową, szczególnie soundtracki z Arizony Dream czy Mechanicznej Pomarańczy.
|
migration
Konto od: 7.02.2015
Miasto: Toruń
|