Permalink
Autor:
aparatnaklisze, data postu: Monday, May 9, 2011 19:06
ty chcesz robić sesje ? musisz powiedzieć mi jaki temat sesji jakie barwy, jka bd ubrana modelka to podam ci świetne przykłady, a i gdzie mieszkasz ? GDYNia, Gdańsk, Sopot ? Ja imeszkam w Gdańsku i znam ciekawe miejsca mna sesje : )
|
aparatnaklisze
Konto od: 1.05.2010
Miasto: gdańsk
|
Permalink
Autor:
modelaine, data postu: Tuesday, May 10, 2011 09:10
Tczew :) Bulwar nad Wisłą :) Wiele ładnych zabytków :D Park Miejski :) Tczewskie Centrum Sportu i Turystyki :) Stare Miasto :)
|
modelaine
Konto od: 22.04.2011
Miasto: Tczew
|
Permalink
Autor:
, data postu: Saturday, June 25, 2011 22:00
nie wiem , czy przypadkiem ktoś już tego nie wymienił , ale jakiś swój klimat mają garaże ubazgrane graffiti :D obczaiłam miejscówkę w drodze SKM'ką do Sopotu . wystarczy wysiąść na przystanku '' Przymorze Uniwersytet '' i przejsc na stronę torów, jakby się chciało pójść nad morze . Wtedy po lewej jest skręt tj w krzaki , a za nim garaże w graffiti :D oprócz tego Park Oliwski . no i zbaczając z 3city , to okoliczne , mniejsze miejscowości :D pola , lasy = klimat .
|
Konto od:
Miasto:
|
Permalink
Autor:
pufcik, data postu: Sunday, June 26, 2011 02:21
Cały Nowy Port. Wieczorem nabrzeże przy promie jest ładnie oświetlone. Brzeźno, a konkretnie park i fortyfikacje. Letnica - okolice stadionu, świetne zaplecze euro i dużo starych budynków. Sobieszewo, Świbno - ujście Wisły, naprawdę super klimat.
|
pufcik
Konto od: 7.09.2009
Miasto: Gdańsk
|
Permalink
Autor:
muzodajniaa, data postu: Saturday, October 15, 2011 01:37
~ TCZEW .! Kto chciałby zobaczyć, pisać na priv . Mam mnóstwo wolnego czasu i mogę pokazać ciekawe miejsca . : ) ~ Pozdroo dla wszystkich .! : *
|
muzodajniaa
Konto od: 27.08.2011
Miasto: Darkness
|