|
Cytat sdms Dodajmy. Według producentów ;]Dodajmy, że według kobiet stosujących też. Te tabletki mają głównie na celu spowodować zatrzymanie owulacji, czyli nie ma szans na zajście w ciąże. Chyba, że są źle dobrane (np jeżeli zamiast 2składnikowych bierzemy 1składnikowe) albo po prostu zapomnimy którejś dawki. Cytat sdms Oczywiście, że nie ;] Jeżeli nie, to teoretycznie nie musimy jeszcze być przygotowani na rodzicielstwo. Wiadomo, że nie każdy jest do tego stworzony i nie każdy też może mieć dzieci. Dlatego zwróciłam uwagę na to, że powinniśmy ufać osobie, z którą zaczniemy współżyć. Cytat sdms Jeszcze mogą zrobić szopkę medialną :]Ale jak potem taka dziewczyna ma z tym wszystkim żyć to nikt się nie zastanowi nie? Wczoraj koleżanka opowiedziała mi o dziewczynie ze swojej klasy, która zaszła w ciąże z chłopakiem a kiedy mu o tym powiedziała on powiedział "to Twoj problem" i wyszedł. Wiadomo, że z strony takich dziewczyn to strasznie nieodpowiedzialne zachowanie, ale ze strony facetów jak już 'wyruchają' może trochę honoru albo czegoś... XXI wiek brzmi tak dumnie a ludzi coraz bardziej się jak zwierzęta zachowują. Cytat sdms Szczerze - nie mam pojęcia. Ale, że sprzedają (lub sprzedawali) to jest pewne.Muszę przewertować wszystkie półki w takim razie, może się jeszcze czegoś dowiem ciekawego. Cytat sdms Polegał na "podzieleniu się swoimi doświadczeniami, materiałami i radami", a same zajęcia wyglądały jak normalna lekcja w szkole :| Dla mnie taka forma budzi spore zastrzeżenia. Tym bardziej, że niektórzy uprawnienia do nauczania tego przedmiotu zdobywają poprzez ukończenie specjalnych kierunków studiów. Jest jednak pewna różnica między studiami a kursem... No ale cóż...U mnie w podstawówce uczyła tego pani od przyrody, która zapewne nawet kursu skończonego nie miała. Wiadomo, że takie kursy mają wiele do życzenia tak samo jak takie lekcje, ale cóż się dziwić skoro dzieciaki mogą "wszystko" w internecie przeczytać? Cytat sdms Inna sprawa, że to czego się uczy na takich kursach daleko odbiega od ministerialnych założeń...U nas to wszystko odbiega od jakichkolwiek założeń i jest robione na 'od.pierdol' Wiadomo, że każdy 'nauczyciel' przeprowadzi to po swojemu a czy to będzie miało dobry wpływ czy zły... |
piosenkibezrefrenow
|---|
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj