Czy według Was seks jest dowodem miłości?

Permalink Autor: xbloodyrosex, data postu: sobota, maj 31, 2008 19:56
Sex nie jest dowodem miłości, chociaż w pewnym stopniu napewno tak. Wydaje mi się, że jeżeli zdecydujemy się uprawiać sex to oddajemy chłopakowi/dziewczynie całą swoją intymność, mamy przecież pewność, że go kochamy i że chcemy mu oddać to co "mama kazała chronić do ślubu" :) Dziewczyny, jeżeli nie jesteście niczego pewne, a szczególnie swoich uczuć to nie pchajcie się do łóżka. Są jeszcze inne przyjemności niż sex :):) Ja jeszcze nie przeżyłam swojego pierwszego razu, chociaż myślę o tym bardzo poważnie. Cieszę się że jestem akceptowana z tym, że czasem też mnie ponosi fantazja :) Mój chłopak nie nalega, jak najbardziej wszystko rozumiem. Rozmaiamy o tym szczeże i jest pięknie. oł, może trochę niezrozumiale napisałam ale myślę że zrozumiecie ocb :)
Pozdrawiam :*
Bo Ty tak słodko Pachniesz. :*
xbloodyrosex Postów: 5
Konto od: 23.12.2007
Miasto: Zamość
Permalink Autor: razahell, data postu: sobota, maj 31, 2008 23:52
Zrozumiemy, zrozumiemy ;) (dlaczego w każdym poście to piszesz? ;P )

Seks nie jest dowodem miłośc. Druga połówka powinna doceniać to, że jest się wtedy kiedy byś powinno, że można porozmawiać i stanowić oparcie. Seks to przyjemny dodatek do związku ale NIE podstawa
Czujesz się urażona/-y moimi postami? Przyzwyczaj się, za głupotę trzeba płacić...
Linki: Regulamin - FAQ - Moderatorzy/Administratorzy - Kasowanie fotobloga - Szybsze kasowanie zdjęć
Dawniej: Vergil 'Sparda' - 12.04.2008 - 26.06.2009.
razahell Postów: 190
Konto od: 12.04.2008
Miasto: Środa Śląska
Permalink Autor: xbloodyrosex, data postu: niedziela, czerwiec 1, 2008 00:41
Cytat vergil
dlaczego w każdym poście to piszesz? ;P
bo czasem pisze jak ciota i ludzie nie rozumieją xD
Permalink Autor: kithy, data postu: niedziela, czerwiec 1, 2008 20:58
Seks to przyjemność ot co.
kithy Postów: 6
Konto od: 1.06.2008
Miasto: Wyrzysk
Permalink Autor: xbloodyrosex, data postu: wtorek, czerwiec 3, 2008 17:43
a może właśnie nie?
Permalink Autor: tolgerias, data postu: wtorek, czerwiec 3, 2008 18:18
seks to przyjemne okazywanie miłości :D.

@bloodyrose
seks nie jest przyjemnością? o0
tolgerias Postów: 368
Konto od: 26.04.2007
Miasto: Kozie Doły
Permalink Autor: razahell, data postu: wtorek, czerwiec 3, 2008 18:41
Przyjemność, a okazywanie miłości to dwie różne rzeczy. Chcesz doznać przyjemności to daj ogłoszenie "seks bez zobowiązań" i sprawa załatwiona...
Czujesz się urażona/-y moimi postami? Przyzwyczaj się, za głupotę trzeba płacić...
Linki: Regulamin - FAQ - Moderatorzy/Administratorzy - Kasowanie fotobloga - Szybsze kasowanie zdjęć
Dawniej: Vergil 'Sparda' - 12.04.2008 - 26.06.2009.
razahell Postów: 190
Konto od: 12.04.2008
Miasto: Środa Śląska
Permalink Autor: tolgerias, data postu: wtorek, czerwiec 3, 2008 18:55
w morde, kolejny temat gdzie można popisać się swoją poprawnością ;P.
Cytat vergil
Przyjemność, a okazywanie miłości to dwie różne rzeczy. Chcesz doznać przyjemności to daj ogłoszenie "seks bez zobowiązań" i sprawa załatwiona...

powiedziałeś to tak jakby miłość dla Ciebie była jakimś obowiązkiem a nie przyjemnością. Seks dla mnie jest częścią związku i jak najbardziej okazaniem miłości a, że z miłości czerpie niesamowitą przyjemność to i z okazywania jej również.
Tylko mi nie mów, że narządy płciowe służą tylko i wyłącznie do prokreacji ;P.
tolgerias Postów: 368
Konto od: 26.04.2007
Miasto: Kozie Doły
Permalink Autor: aniolek222, data postu: wtorek, czerwiec 3, 2008 20:05
według mnie rowniez sex nie jest dowodem milosci to tylko zabawa i dodatek do zycia jednak wazny dla zwiazku:)
no wlasnie w sprawie prostytutek....ona to robia tyle razy a przeciez yo nie znaczy ze ich wszystkich kocha chociaz one wg mnie nie maja na grosz szacunku dla siebie....ale to juz inny watek tez godny uwagi:)
aniolek222 Postów: 1
Konto od: 17.09.2007
Miasto:
Permalink Autor: xbloodyrosex, data postu: wtorek, czerwiec 3, 2008 22:18
prostytutka robi to dla kasy. Zero szacunku do siebie.! ŻAL!! Poprostu. ja już się wypowiedziałam, nie mowie ze to nie jest przyjemność ;p jest w tym coś jeszcze :))
Permalink Autor: natis90, data postu: wtorek, czerwiec 3, 2008 23:39
Smieszne jest ocenianie przez was kobiet ktore uprawiaja prostytucje... Przeciez to zalosne. Tak naprawde nic a nic o tym nie wiecie, nie znacie powodow, nie znacie sytuacji... Moze jeszcze jakies znacie, co? Czy tylko na filmach widzialyscie? ;)

Co do samego tematu - jest dziwny. Seks powinien laczyc dwie osoby ktore sie kochaja, byc namacalnym dowodem ich milosci - tego, ze sobie ufaja, kochaja i naprawde wiele ich laczy. Niestety malo zwiazkow lacza takie relacje odnosnie seksu... Niech zaluja Ci to tak traktuja cos tak pieknego, bo stracili mnostwo przyjemnosci z takiego przezycia ;)
"Danger Danger High Voltage
When we touch When we kiss
(Danger Danger High Voltage)
(When we cut When we kiss When we touch)
[Danger Danger High Voltage]
[When we touch and When we kiss]
[Danger Danger High Voltage]
When we touch (When we kiss)
When we touch (When we kiss)"

*_*

natis90 Postów: 119
Konto od: 28.06.2006
Miasto: Poznań
Permalink Autor: xbloodyrosex, data postu: środa, czerwiec 4, 2008 15:54
he he. Ja nie widziałam tylko w filmie ^^ x|
to jest obrzydliwe, może i mają problemy [brak kasy itd.] ale naprawdę to obrzydliwe co robą żeby te pieniądze zdobyć... Prostytutki, żal.
Permalink Autor: araphei, data postu: środa, czerwiec 4, 2008 17:57
według mnie tak jak koledzy po niżej mówią seks nie jest dowodem miłości to tylko dodatek i nic pozatym  co za mnie byłby gościu jakbym lasce powiedział udwodnij mi że mnie kochsz czyli seks o jeju chyba bym musiał zgłupieć jeżeli kogoś naprawde kochamy to według mnie nie potrzeba żadnych dowodów
araphei Postów: 0
Konto od: 4.06.2008
Miasto: Mysłowice
Permalink Autor: nemesia, data postu: czwartek, czerwiec 5, 2008 10:57
No temat jest dla mnie ogólnie mówiąć śmieszny. Teraz dopiero, kiedy mam 22 lata i właściwego Mężczyznę, poznałam co naprawdę oznacza słowo seks (którego zresztą nie lubię, ja się kocham z moim Mężczyzną, a nie uprawiam seks) To jest tak niesamowicie intymne i zbliżające, że nie da się tego sobie wyobrazić teoretycznie, jeśli ktoś czegoś podobnego nie przeżył nie powinien się w ogóle wypowiadać... Nie, nie zadzieram nosa, stwierdzam fakt. Kiedyś sama miałam zupełnie inne wyobrażenie o tym.
Kochani nie spieszcie się z tym! Poczekajcie na własciwą osobę, a przede wszystkim (w przypadku kobiet) na dojrzałego chłopaka, który podejdzie do Was z szacunkiem i prawdziwym uczuciem, kto będzie chciał Wam dać przyjemność, a nie tylko brać i skorzystać z Waszych ciał do zaspokojenia swoich potrzeb. Wierzcie mi - warto.
nemesia Postów: 17
Konto od: 25.05.2008
Miasto: Toruń
Permalink Autor: , data postu: wtorek, czerwiec 17, 2008 21:30
no przede wszystkim napewno nie jest dowodem milosci, bez sensu co nie???? niektorzy goscie jak nie dostana tego, czego chca to sobie szukaja latwiejszej panienki, i gdzie tu sie sprawdza powiedzenie jak kocha to poczeka???? no gdzie???? wedlug mnie seks to tylko przyjemnosc, owszem zbliza partnerow jak ch....... ale nie zeby od razu byc dowodem, milosc to nie tylko seks i zabawa tylko patrzenie razem w tym samym kierunku, to cieszenie sie wtedy gdy ukochany badz ukochana jest szczesliwa, a takze plakanie razem z nia....
Konto od:
Miasto:
Permalink Autor: czekajacnaslonce, data postu: sobota, czerwiec 21, 2008 21:39
Seks jest tylko dodatkiem, który w prawdziwym związku może jeszcze bardziej zbliżyć do siebie ludzi.
To żaden dowód na miłość.
czekajacnaslonce Postów: 0
Konto od: 29.01.2007
Miasto: Wieruszów