|
Byle nie Lumix'a
|
coldcaress
Postów: 9Konto od: 21.03.2009 Miasto: Międzyrzec Podlaski |
|---|
Regulamin
|
Jak ktoś pisze, ze "mam aparat XXX i jest dobry, dobre zdjęcia makro robi" to zaczynam powątpiewać w sens tego działu : P Sceptycyzmu nigdy za wiele ;d
Wiem, że Cię wku...iam, podziękuj demokracji...
|
pewexdobrychlopiec
|---|
|
ja bym się skłaniała ku Sonemu :> ale miałabym dylemat, bo jednak jest jeszcze canon :)
ostatecznie : sony cechują sie tym że jakośc zdjęcia jest powalająca
WHATEVAAA :D
|
vanghoul
|---|
|
powala na kolana i każe sypac popiołem głowę z żalu i rozpaczy chyba chciałaś powiedzieć napisać...
Zjedz mego osła (eng: eat my ass)
|
teh4esz
|---|
|
czesc ;-*
chce kupic sony alfa330. ale nie wiem czy jest dobry bo słyszałam ze jest kiczowaty. co o nim sądzicie? [jestem raczej amatorką, pierwszy raz bd miała lustrzankę] czy znacie moze inne w tej cenie i lepsze? |
shenn28
|---|
|
Cytat vanghoul ja bym się skłaniała ku Sonemu :> ale miałabym dylemat, bo jednak jest jeszcze canon :)ostatecznie : sony cechują sie tym że jakośc zdjęcia jest powalająca jak juz chcesz radzić w tym tonie to może porównaj sobie wyniki z pixelpeepera ;] znaczorze :]
Wiem, że Cię wku...iam, podziękuj demokracji...
|
pewexdobrychlopiec
|---|
|
Cytat crazy144 czesc ;-* chce kupic sony alfa330. ale nie wiem czy jest dobry bo słyszałam ze jest kiczowaty. co o nim sądzicie? [jestem raczej amatorką, pierwszy raz bd miała lustrzankę] czy znacie moze inne w tej cenie i lepsze? no nie wiem, jeśli zaczynasz... to jest dość trudny aparat, na początki z lustrzanką być może za trudny... ktoś polecał mi na początki z lustrzankami Nikona D40... nie wiem, może postaraj się wypróbować kilka różnych modeli i sama zobaczysz, który przypadł Ci do gustu ;) ja też jestem amatorką i póki co bawię się zwykłym kompaktem. nie chcę żeby mój post brzmiał jak wymądrzanie się, ale robiłam zdjęcia Alfą i nie za bardzo mi to wychodziło... może ktoś inny okaże się bardziej utalentowany ode mnie :P |
maccabraa
|---|
|
Ja bym zastanowiła się nad Sony H10. Słyszałam dobre opinie o nim.
|
czekoladoweeniebo
|---|
|
hm wsumie kazdy dobry lumiksy panasonika polecam zdjecia robi wypasne ,t.z.w lustra wcale za nas zdjeć nie zrobja ,a z tym "samoczyszczeniem"to tez róznie bywa
ogladałem tego -Panasonic Lumix DMC-Tz4 no dobre ma parametry :P inne tez nie złe polecam tego panasonika |
capitan
|---|
|
zastanawiam się nad kupieniem aparatu. i nie wiem czy nikony są dobre,
niektórzy je chwalą, niektórzy mówią ze to beznadziejna sprawa z tymi nikonami. więc co radzicie? |
ola178
|---|
|
kup cokolwiek. i tak nie zauważysz różnicy
Zjedz mego osła (eng: eat my ass)
|
teh4esz
|---|
|
Cytat ironylie -Fujifilm FinePix S1000fd-Canon Powershot SX110 IS -Sony Cyber-shot DSC-H10 -Panasonic Lumix DMC-Tz4 Ja mam Fujifilm FinePix S1000fd i przyznaje że czasem nieźle się spisuje, ale z początku cały czas się na niego wkurzałam. Trzeba go wpierw poznać i wykorzystywać zalety. Nadal nie jestem z niego zadowolona bo chciałam inny :( Zapraszam do mnie. Nie przerabiam zdjęć. Tylko oryginały |
sylwia132
|---|
|
Cytat crazy144 chce kupic sony alfa330. ale nie wiem czy jest dobry bo słyszałam ze jest kiczowatySprawdź co to znaczy kicz. Bierz co chcesz, na początek wszystko jest dobre. I tak przez długi czas nie będziesz pojmowała zasad jego działania. |
stillchildlike
|---|