|
Mam do nich uraz od dziecinstwa uwazam ze sa ochydne.
|
keti
|---|
Regulamin
|
Mam do nich uraz od dziecinstwa uwazam ze sa ochydne.
|
keti
|---|
|
uuu są ładnie ,ale za szybką w zoologicznym:)
Ech to tylko pijane echo
|
kinaaa
|---|
|
Szczerze? Tragiczne to jest! Boję się nawet małych pająków. -__-
|
cnotka
|---|
|
mam arahnofobie .. =| pfe!! nawet jesli zobacze pająka w książce na obrazku to zucam ksiazka z przerazenia :wstydniiś:
Smak wody i blask księżyca, żar słońca i dźwięk przestrzeni Kolor prawdziwy.! szczery.! szalony.! zielony! żółty! czerowy!
|
krowciaaa
|---|
|
Ja nienawidzę ich.
Szczerze mówiąc "brzydze się ich" Mój brat to wykorzystuje, łapie je i starszy mnie :/ |
Konto od: Miasto: okolice Krakowa xD |
|---|
|
nie cierpie pająków za to że mają 8 nóg i 6 oczu
i nie zamierzam spac z nimi pod jesnym dachem +panicznie sie ich boje!!! Treść dodana do postu 17-03-2008 o godzinie 15:04 nie cierpie pająków za to że mają 8 nóg i 8 oczui nie zamierzam spac z nimi pod jesnym dachem +panicznie sie ich boje!!! |
kasiulkaaa333
|---|
|
Ja lubię duże pająki...mam jednego, który pod wpływem strachu gubi sierść...ale jak są takie malitkie, albo z rodzaju kosarzy, to wzbudzają we mnie obrzydzenie...
|
szaroozielona
|---|
|
Cytat xxmarcaxx Pfffee ja nienawidze takie obleśne FuUNienawiść, to raczej złe określenie. Czujesz po prostu do nich wstręt. Pająki są bardzo pożyteczne, nadają się świetnie do fotografowania, by potem można zobaczyć jak żyją w swoim malutkim świecie. |
agadir
|---|
|
Jak byłam mała to strasznie się ich bałam... po prostu wszystko co miało więcej niż 6 nóg było nie do przyjęcia xD
Teraz to tylko nie lubię jak mi nagle wyłazą skądś albo zapalam światło a tu taki na ścianie siedzi /można się osunąć/ ale tak to nic do nich nie mam. A już jak są w terrarium to mogę oglądać do woli ^^ |
stellalibera
|---|
|
No czy lubie to niee ^^ ale nie widzę w nich nic strasznego :P
|
sznurekk
|---|
|
niee , fuj, nienaiwdze ich.
________________________ żyj chwilą... |
ononono
|---|
|
Cytat ankka jak można lubić pajaki? Zapewniam ze mozna ;) bardzo sympatyczne stworzenia. |
booze87
|---|