Szczawnica na majówke ? Co sądzicie ?

Permalink Autor: buli20, data postu: piątek, kwiecień 24, 2009 09:56
Hej :)
Wybieram sie na weekedn majowy 1-4 maja ;)
Do Szczawnicy.. zastanawiam się , czy warto tam jechac i czy takie miejsce moze być dla kogoś interesujące ;)

Co sądzicie o Szczawnicy :) ???
buli20 Postów: 1
Konto od: 28.07.2006
Miasto: Kraków
Permalink Autor: doma91misiek, data postu: piątek, kwiecień 24, 2009 17:00
Ja byłam na trzy dni we ferie w Szczawnicy ;)
Jeżeli jesteś zainteresowana wycieczkami w góry to bodajże są tam trzy szlaki górskie, Na trzy korony itp. Również jest trasa rowerowa do Czerwonego Klasztoru wzdłuż Dunajca, rowery możesz wynająć na miejscu. Ja w ferie szłam tą trasę pieczo i było bardzo fajnie ;)
;)
doma91misiek Postów: 35
Konto od: 29.09.2006
Miasto: myszków
Permalink Autor: , data postu: wtorek, lipiec 28, 2009 23:44
Jeśli chcesz odpocząć i pospacerować, zrelaksować się to warto tam pojechać=) bardzo ładne miasteczko wiem bo często tam bywam...=)
=)
Konto od:
Miasto: Łapsze niżne
Permalink Autor: isias, data postu: sobota, sierpień 8, 2009 22:34
Wiem, że troszkę późno piszę, ale w zeszłym roku byłam na tydzień wSzczawnicy i baaardzo mi się podobało... Naprawdę jest co zwiedzać, amy jeszcze trafiliśmy na świetny domek i w efekcie jestem niesamowiciezadowolona.
isias Postów: 1
Konto od: 3.01.2007
Miasto: Gdzieś na uboczu.
Permalink Autor: jazzdavies, data postu: niedziela, wrzesień 20, 2009 20:54
Polecam w 100 % to miejsce, co rok je odwiedzam i jestem bardzo zadowolona.Gdy pada czy świeci słońce zawsze tam jest co robić. :) polecam !
jazzdavies Postów: 5
Konto od: 20.09.2009
Miasto: Olkusz
Permalink Autor: puchasia, data postu: czwartek, wrzesień 24, 2009 14:01
Szczawnica - myślę , że bardzo ciekawe miejsce na majówkę . Byłam tam przed wakacjami i szczerze mówiąc , bardzo mi się podobało . ; )
" they can all get fucked just stay true to you "
puchasia Postów: 6
Konto od: 9.02.2008
Miasto: Chrzanów
Permalink Autor: impulsywnaaa, data postu: wtorek, październik 13, 2009 15:20
Szczawnica jest piękna :D Naprawdę. A jeżeli lubisz góry to jest jeszcze piękniejsza. :) Są szlaki turystyczne np. Na Trzy Korony, a w pobliżu Spływ Dunajcem, czyli taką Trawą płyniesz  i dopływasz właśnie do wspomnianej Szczawnicy. :)
impulsywnaaa Postów: 4
Konto od: 11.10.2009
Permalink Autor: impulsywnaaa, data postu: wtorek, październik 13, 2009 15:21
*Nie trawą , tylko tratwą :)
impulsywnaaa Postów: 4
Konto od: 11.10.2009
Permalink Autor: jazzdavies, data postu: piątek, listopad 20, 2009 23:51
Myśle że warto tam jechać. :D jeżdże tam co roku od kilku lat, i sądze że to miejsce naprawde godne odpoczynku.:)
jazzdavies Postów: 5
Konto od: 20.09.2009
Miasto: Olkusz
Permalink Autor: n95rlz, data postu: wtorek, luty 9, 2010 20:39
Mam tam rodzinę w okolicach, gorąco polecam. Wyżej wspominali o Trzech Koronach i Przełomie, polecam wyjść na Trzy Korony, a później zejść do Sromowiec, stamtąd są spływy. Tylko po co skracać sobie trasę i tratwę opuszczać w Szczawnicy? Można spłynąć do Krościenka! Wybierz się do pijalni wody, może Ci zasmakuję :)
n95rlz Postów: 4
Konto od: 14.05.2008
Permalink Autor: poprostuzemnabadz, data postu: piątek, marzec 5, 2010 21:57
hmm. tzn ja mieszkam w Szcz. i moze mi sie tu nudzi ale nie zawsze.mam tuu duzo przyjaciol i wypadam czasto  na tak zwane ,,miasto''
hmm strasznie duzo ludzi tu przyjezdza i mam nadziejee ze mysla dobrze o tym miejscu. wcale nie jest tutaj tak zle... wrecz przeciwnie. ! ; >
jest tu duzo ciekawych miejsc. moze to nie sa centra handlowe. alee jest okej. mieszkam tu 14 lat. i jak narazie mi sie tu podoba. i mam bardzo duzo wpomnien z tym miastem i to bardzo dobrych. mysle ze warto przyjechac. ; >
pozdrawiam. ; * ; ]
poprostuzemnabadz Postów: 1
Konto od: 10.02.2010
Miasto: Katowice