|
ja po raz 2 jadę 22 listopada, kto będzie ?:D:D
|
bequeme
Konto od: 31.01.2009 Miasto: Ruciane-Nida |
|---|
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
|
ja po raz 2 jadę 22 listopada, kto będzie ?:D:D
|
bequeme
Konto od: 31.01.2009 Miasto: Ruciane-Nida |
|---|
|
Też byłam, 8lat temu. Bardzo miło wspominam to sanatorium. Najlepsze były te wszystkie jazdy, które się odwalało.Dobrze pamiętam legendę o Białej Damie z biblioteki i wielkie ognisko dla wszystkich. A szkoła jaka lajtowa wtedy była, generalnie wszystko super. :) Szkoda, że więcej nie pojadę, ale jestem za stara :D
|
olabandit
|---|
|
kto będzie pod koniec stycznia/początek lutego 2011 ? :D
|
kongoo
|---|
|
Tu jest wspaniale . ! :D
Byłam tu pierwszy,ale -mam nadzieję- nie ostatni raz ^^ Poznałam wspaniałych ludzi,a przy okazji sie podleczyłam ;] Pozdrawiam wszystkich z Dzikiego Zachodu :*** Treść dodana do postu 13-01-2011 o godzinie 19:03 Ameryka rlz. XDD
:)):P
|
mirya
|---|
|
Cytat suckitt ey! a orientuje się ktoś czy jedzie na ferie?;d jakby co to dawać znać c'nie?;dtak więc Natalio ja jadę chyba na ferie, ale na 1 :D. |
paulliin
|---|
|
Ja byłam tam już 6 razy i zamieram tam jeszcze pojechać.
10 grudnia będę tam na testach. Pisać kto będzie. |
guusiaczek
|---|
|
Nie polecam tego sanatorium , byłam tam 3 lata temu prawie 3 tygodnie i wróciłam z zapaleniem płuc , a na karcie wypisu pisało że jestem całkowicie zdrowa. Dawali mi leki na które byłam uczulona i wql . Maasakra !!
|
pretence
Postów: 3Konto od: 30.04.2009 Miasto: Nowe Miasto Lubawskie |
|---|
|
ja za tydzień jadę 2 raz : D.
Księżyc jak tabletki od bólu głowy..
|
froozen
|---|
|
super ;*
ja tam byłam w styczniu marcu maju kwietniu czerwcu i raze w człym zyciu 8 razy ;D |
12345606
|---|
|
Jak ja kocham to miejsce < 3
Ciężko mi z tamtąd wyjeżdżać, naprawdę. Chcę jak najczęściej tam jeździć, ale szkoła.. Nie chce jej zawalić. Więc planuję wakacje (czerwiec/lipiec). Mam nadzieje że uda mi sie trafić na znajomych z poprzednich pobytów ;D Jedzenie nie jest złe. I tee fazyy z ludźmi ! :] Tęsknie za wszystkimi xd Jak wracam z Ameryki to przez 2 tyg nie moge sie pozbierać xD Na serio. Więc polecam ten szpitaaal wszystkim niepewnym! ; * Pozdrawiam Amerykanów ; ) |
zyciezwariatamix33
Konto od: 25.09.2010 Miasto: Ełk |
|---|
|
ja jadę 10 stycznia, na pobyt! ;D
Kto będzie, dodawać do znajomych :*** |
potable
|---|
|
Kto się wybiera na wakacje na 2 oddział?? :D
Będę już drugi raz. Na początku nie mogłam się przyzwyczaić od razu chciałam wracać do domu, a później nie chciałam wyjeżdżać. :D |
xxczekolaaadaxx
|---|