|
Byłam :) Jest super!!!
Polecam :* |
martusia13mr
Konto od: 28.03.2007 Miasto: wieś lol |
|---|
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
|
hehe Jeszcze tam nigdy nie byłem, ale to co przeczytałem to wychodzi na to ze warto jechac ;P
|
grubyszczytno
|---|
|
Jeszcze nie byłem ale niejednokrotnie słyszałem o tej miejscowości. Zwłaszcza moja Pani od Geo o niej sporo wspominała . ;p Może postawią tam tarcze antyrakietową, w końcu to Ameryka ^^
Pozdrawiam :)
Chciałem dobrze... a wyszło jak zwykle.
|
kwiaciorr
|---|
|
tam zawsze warto jechać.... niestety ja już raczej tam nie zagoszczę..... :(:(:(
|
Konto od: Miasto: |
|---|
|
Ja tam byłam raz :) W poniedziałek wróciłam właśnie z USA:D Tam wrócę w wakacje :)
|
Konto od: Miasto: Olsztynek |
|---|
|
heh... ja mam kilka kilometrów z buta do ameryki xD
uczę się w olsztynie ale mieszkam dosłownie tuż pod ameryką ;] |
Konto od: Miasto: Olsztyn |
|---|
|
Byłem pod koniec lat 80 jak byłem szczeniak i mało z tego wyjazdu pamiętam. ;)
|
spect
|---|
|
Heh Czytam ii Czytam i przeważnie same superlatywy widze;D Ale no nie ma co sie dziwić;d;d
Ja tez tam byłam 4 razy. 1 raz na nocnym a 3 razy na pobycie dziennym bo mieszkam w Olsztynie. Było zawsze super!!!!!! Kocham to Miejsce ;]] Też pamiętam różne fajne historie. Ameryka jest Super miejscem i tyle wam powiem :D:D Pozdro. |
kar0lqa
|---|
|
Ja tam byłam raz i NIESTETY pojadę tam jeszcze raz w pod konec maja. tam jest głupio!!! Cisza nocna o 21.00, stanie pod dyżurką jak się coś zrobi pobudka o 6.30. Zwalona szkoła i nauczyciele, i nie wiadomo nigdy na jakiego towazystwo się trafi
|
klojek001
|---|
|
byłam Jest tam suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper serdecznie polecam:) |
natalkanidzica
|---|
|
Ja jeszcze tam nie byłam ale w tym roku jade :)
Z waszych komentarzyków wynika że ciakawie tam jest :) MOże kogoś ciekawego poznam :) Kto będzie tam za 2 , 3 miesiące?? Pisać :) |
izulka123mragowo
|---|
|
bylam tylko 2 razy...ale nie zaluje...:D bylo taaaakkkk sssuuper ze..:D ahh..:D WARTO BYLO..:d TYLE TAM SIE DZIALO..:d
|
Konto od: Miasto: Kozłowo |
|---|
|
A ciekaaawe...kto jest tam teraz? xP
Bo ja właśnie za 5 dni wyruszam do USA! :] Mam naaadzieje, że jaaaakoś to będzie! :P Pozdrawiam:** |
ewelinaewelina
Postów: 11Konto od: 18.09.2006 Miasto: Nowe Miasto Lubawskie |
|---|