|
mi zajechało fotką...
|
2116
|---|
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
|
Cytat czwarta Ciekawi mnie, jakie podobieństwa między PB a NK dostrzegacie (inne niż powiadomienia - tak, można je wyłączyć :D)? Zadałam to pytanie już kilku osobom, które wypowiedziały się na forum, że to, co przedstawione na nfbl.pl, wygląda zupełnie jak NK. Niestety nikt nie potrafił czegoś konkretnego napisać :( Szata graficzna, bardzo przypomina nk jak i fotkę.. fbl to jedyny serwis który odwiedzam więcej niż 6 razy dziennie..Ale wydaje mi się że będę wchodzić do3 razy.. Bo nie lubie serwisów z przewagą bieli. :( Cóż więcej? Pokazywanie zdjęć jakie dodano..czyli ogólnie powiadomienia..Jak już niejedna osoba napisała brakuje tylko osób online. |
mr0w4
|---|
|
w jaki sposob można zaakceptować w nowym pb komentarze do zdjęć profilu itd? bo wchodząc na właściwą stronę mojego pb nie wyświetla się nic do moderowania...
więccc? |
irracjonalnaaa
|---|
|
Yhy, kojarzy mi się z portalem nasza-klasa.
|
chujumujudzikieweze
|---|
|
nie podoba mi się -,-
niczym nk -.- |
perfeqtlyimperfect
|---|
|
te powiadomienia troche jak na nk...
ogolnie jest lepiej tam po lewo. bo wszystko widac. nie jest tak haotycznie.. ale te powiadomienia to troche zbedne;p no ale. jest masa. |
lenkk
Postów: 2Konto od: 5.09.2007 Miasto: NmC złą sławą owiane . x3 |
|---|
|
jestem na nie ;/ tak jest dobrze jak jest ;/ a wy robicie fotkowy czy naszoklasowy badziew ;/ niedługo pewnie będą sweet komenty i FooTeCZkI do oceny ;///
|
dupabiedronki
|---|
|
Ale beznadzieja, nie możę być tak, że ten kto chce ma stare, a ten kto chce zmiany to będzie miał nowe?
|
niewywolanewspomnienia
|---|
|
niczym nasza-klasa, ale w sumie, czemu nie. może być. :pp
|
porcelanoweuczuciaa
|---|
|
Z przykrością stwierdzam że jedyne podobieństwo fbl.pl do nk.pl to masa ludzi głośno obnosząca się
bezwstydnie ze swoim brakiem wyobraźni ,a może to zbyt wybujała wyobraźnia której abstrakcji nie jestem w stanie podołać ja(?). W każdym razie Funkcja powiadomień nie przypomina mi wcale portalu nasza klasa, ani fotka ,ani myspace, facebook ..... Bojkot ogłoszę w momencie kiedy pojawi się możliwość kupowania sobie kolorowych obrazków sms'em. a na razie to eee tam;) Moim zdaniem nowy design jest dżezi. choć nie jestem fanem skryptów z racji posiadania wolnej maszyny. szkoda tylko że niema systemu tagów ,ale z nadzieją patrze w przyszłość. |
kwi4tek
|---|
|
OJ, może i trochę przypomina nk, ale nie sposób być tak oryginalnym żeby niczego nie przypominać ;\
Mi tam się podoba bedzie bardziej przejrzyście itd. A powiadomienia można przecież wyłączyć ;f |
czarna36orchidea
|---|
|
Jak juz tak sie zmieniamy to fajną opcją są pinezki do zdjęc , genialna opcją byly by zdjecia w HD cos czego nie ma nawet NK :)
Piszecie że staje sie Pb podobny do naszej klasy , czy ja wiem .. poprostu urozmaicenie opcji , czytelny wygląd - nasza klasa moim zdaniem portal zupełnie nie do pary , opcje podobne jak w każdym portalu , normalne :) |
mrscatherine
Postów: 10Konto od: 19.10.2008 Miasto: Taka sama wieś jak twoja ;) |
|---|
|
Dobry pomysł, photoblog będzie bardziej czytelny ;)) Pomyślcie nad pakietami i jakimiś nowymi opcjami :))
|
niebi3ska
|---|
|
hmm... troszkę pokręcone jak na początek, ale fajne :D:D przyzwyczaję sie :D:D pozdro^^
|
maliboopower
|---|