- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
|
jak nie patrzeć to tu się urodziłam i to miasto ma pewne uroki ale osobiście nie mam zamiaru tutaj zostać
|
phantasmagorie
|---|
|
No cóż. Małe miasto? Małe. Może i ja tu perspektyw na życie nie widzę, ale miasteczko ma swoje uroki. Bądź co bądź mieszkam tu^^
|
korrna
|---|
|
aaaaaaaaaaaaaa
normalnie moja odpowiedz na to co działo się wczoraj w arendzie tutaj nawet nie ma co komentować hehehe podro dla mieszkańców!!!!!!!!! |
Konto od: Miasto: bartoszyce |
|---|
|
jeszcze nie miałam okazji tam być :)
|
nielegalnanarkomanka
Konto od: 14.03.2008 Miasto: Legnica |
|---|
|
Cytat kermitek tanie jaboleTeż nie byłam, ale Sandomierz ma na pewno lepsze "tanie jabole" !! Pozdrowienia dla Bartoszyc! :D |
Konto od: Miasto: Gdynia |
|---|
|
Bartoszyce to cos extra.To nie cos extra nie ma na to okreslenia poprostu jest the best.
|
dexter13
|---|
|
nie rozumiem tych osób,które się urodziły tutaj a tak narzekają na to miasto...mimo,że jest małe to ma swoje uroki
|
phantasmagorie
|---|
|
Cytat martyska111 EEE tam. Bartoszyce to nie miasto! krawczyki - super miasto - wioc ha i tyle ;] oliv. |
dekstometorfan
|---|
|
Nie tyle miasto co pewien facet który tam mieszka. pozdrowienia dla niego gorące:)))
|
barbarka86live
|---|
|
Niektórzy tak gadają, narzekają,
ale ja tam kocham to miasto i niechętnie będę z niego wyjeżdżać ;)) |
adrift
|---|
|
Cytat lenka00 Też nie byłam, ale Sandomierz ma na pewno lepsze "tanie jabole" !! Pozdrowienia dla Bartoszyc! :Da jakie to sandomierz ma tanie jabole? |
Konto od: Miasto: bartoszyce |
|---|
|
Cytat mania przykro mi ale zostane przy swoim: Barty są delikatnie mówiąc "be"co ty wogule mowisz ? bylas w bartoszycach ze tak mowisz ? porownaj se kiersnowo czy jak to tam !? dla mnie to ta twoJa wioska no bo inaczej teGo nie nazwe jest "BE" a nie bartoszyce .. wiec odbij |
gaaajaaa7
|---|