|
Moim ulubionym sportem jest gra w karty.
A konkretnie to w WOJNĘ. Dlaczemu? Chyba zamiłowanie z dzieciństwa pozostało do dzisiaj ^^. |
Konto od: Miasto: Poznań |
|---|
Regulamin
|
Moim ulubionym sportem jest gra w karty.
A konkretnie to w WOJNĘ. Dlaczemu? Chyba zamiłowanie z dzieciństwa pozostało do dzisiaj ^^. |
Konto od: Miasto: Poznań |
|---|
|
Handball .
Spraw,aby każdy dzień miał szanse stać się najpiękniejszym dniem Twojego życia.
"Pokonać słabość Wznieść się jak ptak Nasze marzenie Od tylu lat Dziś moment żeby Zadziwić świat Choć tak daleko Toczy się gra" Artur Gadowski , Grzegorz Markowski , Ryszard Rynkowski - Najlepsi Z Najlepszych . Piłka ręczna 4ever . |
domis
|---|
|
Jeździectwo!! Swienty sport... ale taniec od razu po tym :)
|
nalanuna
|---|
|
Karate- gdy jestem zła to zawsze na treningu mogę się wyżyć. Oprócz tego karate wyrabia siłę,cierpliwość,posłuszeństwo. Dla mnie jest to cała droga życia. Dzięki karate można sie zawsze czuć bezpiecznie ,bo wiesz zawsze jak się masz obronić gdy cie ktoś napadnie. Oprocz tego organizowane są różne wyjazdy, zawody ,turnieje. Można poznać tam wielu ciekawych ludzi i zdobyć jakieś trofea.Wszystkich zapraszam na treningi karate, zwłaszcza stylu SEIDO.
|
karateka1313
|---|
|
SIATKÓWKA, bo od pierwszego gwizdka zaczynają się wielkie emocje. Wszystko może się wydarzyć. Nie można na chwilę odejść od telewizora, bo sytuacja na boisku może się bardzo szybko zmienić. Piękna, dynamiczna gra...
Siatkówki nie da się opisać słowami. To poezja;) |
xtryhonestyx
|---|
|
Siatkówka.. Najlepszy sport jaki może być. Jest to sport zespołowy i nie ma indywidualistów. Zagrywka, rozegranie, atak, przyjęcie to podstawa. Bez tego nic się nie uda... ;)
Coś o tym wiem ;) |
keepaway
|---|
|
Moim ulubionym sportem jest siatkówka.
Po prostu jak już jestem na boisku i gram, to liczy się dla mnie tylko gra... potrafię się odstresować. ;) |
haapyangel
|---|
|
Mój ulubiony sport to podnoszenie ciężarów. Nie jakieś tam zawodowe tylko tak dla siebie, żeby być większym i silniejszym. W domu mam sprzęt i trenuję sobie :)
|
straho
|---|
|
Jeźdzectwo . < 3 kocham konie . w moim przypadku to było by bardziej " uzależnienie " nież hobby .
Siatkówka . ^ poprostu kocham . ! ;d Żuzel . kocham . jakoś tam bezuzasadnienia . |
dangerline
|---|
|
Le parkour , i Acro , a to dlatego że gdy robie to czego przeciętni ludzie nie są w stanie robić , czuje się wolny , nieograniczony , dowartościowany :D .. xD
|
xadhdx
|---|
|
siatkówka, lekkaotletyka & piłka nożna - bo to najlepsze sporty na świeciee . < 3 ; D
`walcz natreningu, śmeij się podczas walki` . |
littlelouis
|---|
|
No ja uwielbiam piłke nożną
Gram naturalnie w Klubie MKS Start Radziejów Jako napastnik Lubie grac w siatkówke Uwielbiam grac w kosza od tak poprostu
I love you:*
|
nowyinnyqrekk
|---|
|
Ja trenuję karate... Dlaczego? bo to kocham i nigdzie nie zaznam więcej szczęścia niż na sali sportowej;))
Treść dodana do postu 26-05-2009 o godzinie 22:36 poza tym.. jest jakaś taka magia.. że na karate chodzą sami fajnie ludzie.. mam dzięki temu wielu przyjaciół... I zawsze jest z kim pogadać przed czy po treningu...
|
xdead2
|---|
|
ja siatkówka i piłka nozna bo są fajne przy nich jest zawsze śmiesznie
Treść dodana do postu 20-03-2010 o godzinie 12:42 Ja siatkowka i pilka nożna poprostu kocham to ;DD
|
gosia2209
Konto od: 1.05.2009 Miasto: Chrzanów |
|---|