Permalink
Autor:
you0intimidate0me, data postu: niedziela, lipiec 26, 2009 16:37
|
Piękne? ;d Chyba tylko Solanki ;> ( właśnie kiedy będzie otwarcie tego parku linowego? ) Ale jest dużo miejsc ciekawych ;d II i III piastowskie np. ;d ahh tam Inoo rlz ;dd Ale to i tak zależy od ludzi, którzy w tym Inie mieszkają ;P
|
you0intimidate0me
Konto od: 24.12.2007
Miasto: Inowrocław
|
Permalink
Autor:
xmelax, data postu: poniedziałek, sierpień 24, 2009 23:08
|
a wg mnie w Inowrocławiu zajebiście ciekawy jest dworzec PKP. Ale koniecznie nocą. Kiedys właśnie 'utknęłam' w środku nocy na dworcu w Ino. nie zdążyłam się przesiąść w drugi pociąg. zmarzłam na kość, ale stwierdzam, że klimat jest. Zwłaszcza na przejściach na perony. :D
|
xmelax
Konto od: 4.03.2008
Miasto: Bydgoszcz / Poznań / NJ
|
Permalink
Autor:
havoria, data postu: poniedziałek, sierpień 31, 2009 21:45
Cytat superfotki jest skatepark gdzie jest ten skatepark?
|
havoria
Konto od: 26.08.2009
|
Permalink
Autor:
havoria, data postu: poniedziałek, sierpień 31, 2009 21:54
Cytat koniara155 Cytat superfotki jest skatepark gdzie jest ten skatepark?
|
havoria
Konto od: 26.08.2009
|
Permalink
Autor:
you0intimidate0me, data postu: wtorek, wrzesień 1, 2009 20:24
Cytat koniara155 Cytat koniara155 Cytat superfotki jest skatepark gdzie jest ten skatepark? przy skrzyżowaniu ulic świętokrzyska a staszica w takim parku ;d
|
you0intimidate0me
Konto od: 24.12.2007
|
Permalink
Autor:
muuzyk, data postu: piątek, wrzesień 25, 2009 19:33
|
tak na prawdę każde miejsce ma swój urok, wystarczy tylko inaczej spojrzeć na swoją okolicę. Często zdjęcie np niedoświetlone czy w unikalnej perspektywie jakiegoś miejsca czy przedmiotu całkowicie odmieniają jego wizerunek. Wiele ciekawych miejsc już się tu pojawiło: solanki, wały czy choćby nawet ten skatepark który rzeczywiście inspiruje. Solanki w głównych alejkach od ich przebudowy stały się strasznie zatłoczonym miejscem w sezonie. Jeśli myślicie o unikalnych miejscach gdzie można zrobić fajne fotki polecam... pola. a najlepiej przed żniwami;) Pozdrawiam:)) Zapraszam na swój profil za jakiś czas, dopiero założyłem fbl;)
|
muuzyk
Konto od: 24.09.2009
|
Permalink
Autor:
muuzyk, data postu: piątek, wrzesień 25, 2009 19:38
|
a tak w ogóle polecam Kruszwicę nad jeziorem późnym popołudniem czy też wieczorem;)
|
muuzyk
Konto od: 24.09.2009
|
Permalink
Autor:
polskieznakiniedozwolone, data postu: sobota, wrzesień 26, 2009 13:16
|
nie ma to jak Inowrocław!. ;'d. najlepsze są chyba solanki i "Królówka". :D. Szczególnie, kiedy zainwestowali w park linowy, siłownię i nowe, super uliczki. ; ). idealne miejsce na zdjęcia. ;*
|
polskieznakiniedozwolone
Konto od: 20.09.2009
Miasto: inowrocław
|
Permalink
Autor:
nowakosiaxp, data postu: poniedziałek, listopad 30, 2009 10:53
|
Solanki, skatepark, i Królówka... Czy tylko te miejsca składają się na Inowrocław? Myślę, że jest też wiele innych ciekawych miejsc... No i jeżeli chodzi o rozrywkę - ogromny plus dla Inowrocławia. Naprawdę się rozwija (mam na myśli puby, basen, lodowiska, itp.) Pozdrawiam wszystkich mieszkańców miasta i okolic ;)
|
nowakosiaxp
Konto od: 2.02.2008
|
Permalink
Autor:
cheer0up, data postu: sobota, grudzień 12, 2009 23:05
|
A ja mieszkam w Inie i nie przepadam. Średnio jest co robić. Taka naprawde fajna ulica, która mi się podoba to Solankowa i te wszystkie stare domy. rynek ładny nie jest. Kto wymyślił "chińskie budki" w takim miejscu?!
|
cheer0up
Konto od: 13.11.2009
|
Permalink
Autor:
xxmalaxxczarnaxx, data postu: sobota, grudzień 12, 2009 23:20
|
A ja też mieszkam w Inie... I myślę że Inowrocław jest super jest tu nie dużo miejsc do zwiedzania ale te miejsca które są bardzo ciekawe;*****
|
xxmalaxxczarnaxx
Konto od: 24.07.2008
|
Permalink
Autor:
dariamochalska, data postu: sobota, grudzień 12, 2009 23:22
|
a ja w Inie nie widzę nic ciekawego. chociaż w sumie macie McDonalda :D
ZAPRASZAM WSZYSTKICH :) Facebook
|
dariamochalska
Konto od: 21.06.2009
|
Permalink
Autor:
dromor, data postu: czwartek, grudzień 17, 2009 12:39
|
heh mcdonald punkt każdej wycieczki :P a co do ina to hmm te remonty drug trochę pomagają ale znaki jeszcze chaotycznie stoją xd a same miasto ma trochę ciekawych miejsc
Buntuj się gdy mrok nadchodzi a gdy światłość nastaje zażywaj spokoju
Wicked mind is a weapon of mass destruction
|
dromor
Konto od: 6.05.2008
Miasto: Bydgoszcz
|
Permalink
Autor:
kochamczarka, data postu: czwartek, grudzień 17, 2009 16:52
|
Inowroclaw jest bardzo ladny :P najbardziej lubie Solanki bo tam poznalam mojego chlopaka :D a dokladniej w parku Papieskim :D do Inowroclawia jezdze do dziecka i uwazam ze to jest piekne miasto :P
|
kochamczarka
Konto od: 16.11.2009
Miasto: Sępólno Krajeńskie
|
Permalink
Autor:
jaki144, data postu: wtorek, luty 2, 2010 23:35
Ja lubie inowrocław. Fajne miejsca oprócz wymionionych to chociażby lotnisko - zdjęcia przy samolotach sa także ciekawe, poza tym baseny, sla OSIR, tory kolejowe i pewnie kilka nieodkrytych. Inowrocław choć może nie jest najpiękniejszy podwzględem wizualnym (chodzi mi o samo miasto i buudynki) jest fajnym miastem Treść dodana do postu 08-04-2010 o godzinie 20:48 można jeszcz fajne fotki zrobić na kładce pakoskiej biegnacej z ul. solankowej przez tory ( zapraszam do mnie na pb - kilka zdjęć własnie zrobionych na kładce), ciekawym miejscem moze być tez wieża ciśnień przy torach kolejowych za solankami. nie byłem tam już dobrych paaaaaare lat - bedzie z 14 - ale z tego co pamietam mozna znaleźć tam miejsce na fajne foty. podobno jest też jakiś wiadukt kolejowy bez torów gdziej w stronę torunia nieopodal stacji petrochemii płock. cmentarze są też cviekawymi miejscemi ale koniecznie wieczorami gdy pali się mnóstwo zniczy.
|
jaki144
Konto od: 3.10.2009
Miasto: Mogilno
|
Permalink
Autor:
panienka0z0okienka, data postu: niedziela, październik 9, 2011 18:32
|
Zna ktoś fajne miejsca w Inie, takie żeby wyszły magicznee zdjęcia? jeśli tak to piszcie tutaj, albo na priv. :))
|
panienka0z0okienka
Konto od: 30.06.2009
|