Permalink
Autor:
wojtaz111, data postu: sobota, maj 9, 2009 22:39
|
A ja powiem tak jestem z Bielska Białej miasto Piekne powiem szczerze piekniejsze od tarnowa.Za to jak każde miasto ma swoje wady i zalety w Bielsku duzo sie buduje niedługo skonczy sie budowa CH.sfera wieksze niz Galeria Krakowska duzo spokoju na perypetiach.A w tarnowie za przeproszeniem gow no wiem ze buduja jaka galerie czy cos ale i tak to jest nic pozatym zapraszam do innych miast jak chcecie powiedziec ze rynek macie ladny katedre owszem ale rynek ladniejsza juz jest bania na jasnym osielu czy jak ono sie nazywa wazne ze kolo lodowiska. Pozatym ze macie carrefoura to inne sklepy stoja w miejscu.I nie wspomne o Azotach ktore tez niestety podtruwaja miasto zreszta jak bielsko fabryki.Tak dla porównania ale i tak tarnow jest nawet ladny wpadam tam co wakacje do rodzinki i zamierzam sie przeprowadzic po skonczeniu technikum
|
wojtaz111
Konto od: 27.10.2007
Miasto: Bielsko-Biała
|
Permalink
Autor:
brighteststar, data postu: czwartek, maj 14, 2009 03:02
|
Tarnów był, jest i będzie moim miastem, choć nie mieszkam tam już od prawie 4 lat. Jest to małe miasto, ale w miare duże jak dla mnie. ;) Uwielbiam park Sanguszków, i Górę Marcina. Mieszkałam niedaleko Góry Marcina, więc spędzałam tam dużo czasu. Piękne widoki, i każde miejsce ma swój urok. Mam dużo wspomnień z niektórych miejsc, i to im dodaje uroku. ;) Ja tam kocham to nasze małe zadupie. :) i zawsze będę. :* Pozdrawiam. :*
|
brighteststar
Konto od: 15.03.2009
Miasto: Anglia/Birmingham
|
Permalink
Autor:
googi, data postu: sobota, maj 23, 2009 22:31
|
miasto jak miasto
|
googi
Konto od: 16.10.2008
Miasto: Konocha
|
Permalink
Autor:
nofikowa, data postu: niedziela, maj 24, 2009 13:49
Cytat googi miasto jak miasto Ty, ekonomisto :P troche więcej entuzjazmu proszę :D
|
nofikowa
Konto od: 17.11.2008
Miasto: Tarnów
|
Permalink
Autor:
xsylwciaax69, data postu: niedziela, maj 31, 2009 14:49
|
A moim zdaniem to w Tarnowie jest bardzo dużo ciekawych zakątkÓw i ciekawostek. Między innymi to Klub sportowo motorowy UNII TARNÓW. !. Owszem mimo tego że nie jestem z Tarnowa tylko z okolic, ale często wbijam na treningi żużlowe i wiem jak i co i o co cho. ;D
każde miasto ma jakieś ciekawe zakątki czy coś takiego więc wyrażając swoją opinię nie możemy powiedzieć że :
- eee gdzie tam nic ciekawego tam nie ma.... bo to po prostu jest troszeczkę nie na miejscu.
|
xsylwciaax69
Konto od: 28.05.2009
Miasto: Szczepanów
|
Permalink
Autor:
dradrian22, data postu: niedziela, maj 31, 2009 21:35
|
TAK JA WIDZE DUZO CIEKAWEJ GLUPOTY W TYM MIESCIE, NP. DZIS ZAMKNIETE CENTRUM HANDLOWE, BEZNADZIEJNE DROGI PO KTORYCH JEZDZE I PLACE DUZO ZA TO, POZA TYM MALA MIESCINA.
|
dradrian22
Konto od: 23.01.2009
|
Permalink
Autor:
wojtaz111, data postu: poniedziałek, czerwiec 1, 2009 21:09
|
Jakto troszeczkę nie na miejscu????Wiesz co przyjedz do mojego miasta puziniej mozemy pojechac do trn wiesz co widze gigantyczna rużnice.Ale jestem z jednego dumny ta galerie co u was buduja to bd brat blizniak ch.z bielska U nas to sie nazywa Gemini Park a u was GEmini Jasna PArk napewno bd na otwarciu bo pewnie bd tak zajebiste fajerwerki i tak zajebisty koncert golców jak u nas^^POZDR
|
wojtaz111
|
Permalink
Autor:
episone, data postu: środa, czerwiec 10, 2009 13:53
|
kocham tarnów!! Mój tata tam mieszka, ma śliczny rynek i wgl .;p
|
episone
Konto od: 3.06.2009
Miasto: Kraków
|
Permalink
Autor:
anotherbrickinthewall, data postu: sobota, czerwiec 13, 2009 12:07
|
Dla mnie Tarnów to zdecydowanie najpiękniejsze miasto. Wprawdzie w nim nie mieszkam, ale cała moja rodzina z niego pochodzi i często tam jestem. Miejsca takie jak np. Marcinka mają swój klimat przez cały rok, a w porównaniu do tego, co tam było jeszcze jakieś 5-6 lat temu, to widać, że władzom miasta naprawdę zależy na tym, żeby dobrze się prezentować. Kocham żużel i Tarnowskie Jaskółki. Nie wyobrażam sobie, żebym kiedyś opuściła mecz. Jestem z nimi na dobre i na złe i tak już zostanie ;) Mam nadzieję, że kiedyś w przyszłości moje dzieci też pokochają ten sport tak mocno, jak ja ;)
|
anotherbrickinthewall
Konto od: 2.07.2007
Miasto: Bochnia
|
Permalink
Autor:
xduhastkeinechancex, data postu: niedziela, czerwiec 21, 2009 15:40
|
No baa x) jest kÓl.! ;xx
|
xduhastkeinechancex
Konto od: 21.03.2009
Miasto: Drugi koniec tęczy .
|
Permalink
Autor:
, data postu: wtorek, czerwiec 23, 2009 20:59
|
jest kilka fajnych miejsc na pewno ^^ wpadam tam dość często :P
|
Konto od:
|
Permalink
Autor:
smiless, data postu: środa, czerwiec 24, 2009 14:18
Ja mieszkam niedaleko Trn ;) Dosłownie pare km . Uważam, że Trn nie jest takim małym miasteczkiem. W końcu budują w nim największą galerię w Polsce ;PP niedawno nawet byłam na wycieczce z przewodnikiem po trn ale warto było :D Treść dodana do postu 03-02-2010 o godzinie 15:57 ja mieszkam w Tarnowie i uważam, że nie jest zły. :) są oczywiście dużeee miasta, które zdaniem wielu ludzi są wyjątkowe. ale Tarnów też na pewno ma w sobie coś wyjątkowego. :D Treść dodana do postu 03-02-2010 o godzinie 16:00 ja mieszkam w Tarnowie i uważam, że nie jest zły. :) są oczywiście dużeee miasta, które zdaniem wielu ludzi są wyjątkowe. ale Tarnów też na pewno ma w sobie coś wyjątkowego. :D
|
smiless
Konto od: 12.05.2009
|
Permalink
Autor:
, data postu: środa, czerwiec 24, 2009 15:41
|
Hej;) ja w prawdzie nie mieszkam w Tarnowie, mam do Tarnowa 23 km;> ale jak jeźdże do Tarnowa;D,to nie tylko chodze po sklepach;p , na zakupy, ale też zwiedzam troche miasta;D. Są Piękne kościoły..xD,rzeka Wątok;);] Rynek...xD Piękny;) Zapraszam do tego urokliwego Miasta...xD;*****
|
Konto od:
Miasto: Ryglice
|
Permalink
Autor:
wojtaz111, data postu: niedziela, czerwiec 28, 2009 11:25
Cytat smiless Ja mieszkam niedaleko Trn ;) Dosłownie pare km . Uważam, że Trn nie jest takim małym miasteczkiem. W końcu budują w nim największą galerię w Polsce ;PP niedawno nawet byłam na wycieczce z przewodnikiem po trn ale warto było :D Heh najwieksza galerie w polsce?????Wiesz co w bielsku stoi gemini park i jest tej samej wielkosci co was gemini jasna park a galeria tarnowska bd mniejsza od gemini ma mamy wieksze ch.niz gemini park wiec wasze nie bd najwieksze^^
|
wojtaz111
|
Permalink
Autor:
radioactivecookie, data postu: środa, lipiec 1, 2009 00:59
|
przepraszam, ale masz zamiar licytować się, która galeria będzie lub jest największa? wybacz, ale mnie się wydaje, że ten temat nie dotyczył galerii handlowych, tylko tego, co ciekawego można znaleźć w Tarnowie. ;/
i tak jak ktoś wcześniej, zgodzę się ze stwierdzeniem, że powiedzenie, iż w Tarnowie nie ma nic ciekawego, jest zupełnie nie na miejscu, bo każdym miejscu da się coś ciekawego znaleźć. a jeśli chodzi o mnie, to Tarnów kocham. uwielbiam za klimatyczne miejsca, za to, że da się tu znaleźć wiele przeróżnych zakątków i mimo, że mieszkam w tym mieście od urodzenia, do tej pory nie znam go całego i co rusz odkrywam nowe miejsca. i uwielbiam też za wiele innych rzeczy. o! ;p
|
radioactivecookie
Konto od: 15.07.2008
|
Permalink
Autor:
, data postu: wtorek, lipiec 7, 2009 21:24
|
Tarnów jest fajny :) Co prawda mogłoby być więcej fajnych miejsc typu kawiarnia , a nie same pizzerie, puby. Ja jestem zadowolona, a mieszkam tu 17 lat :) Tarnów to historyczne i ładne miasto!
|
Konto od:
|