- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
|
cHEŁMNO DOBRE MA MIEJSCÓWKI NA PLANTACH.
ORAZ WIDOK Z RATUSZA I FARY. Poza tym za bardzo nie ma szału. chodz moge sie mylic |
seboll
|---|
|
hehe najciekawsze sa bary bo mozna sie naje.....
mury obronne bo mozna na nie sikac spedzac długie czasy na policyjnym dołku lecz tam nie zaciekawie na planty na majówke spalic lówke miec zwale z wiesniakow na PKS-sie wejsc na fare pluc na ludzi tylko to kosztuje ok pozdro |
wojtascchhwdp
|---|
|
oczywiscie ładne miasto ale generalnie nic w nim nie ma
boze jak zobaczyłam co było na wielkeij orkiestrze to sie przezegnalam nie mowie ładne miasto ale zadko kiedy cos jest ani koncertow ani nic!!! troche lipne organizuja jak przyjezdza telewizja i tyle !! planty ładne fajnie miło w ogole moze niektore kluby tez ale nei ma koncertow no generalnie malo tego ani kina ani nic xD |
nostresssss
|---|
|
najlepsze to zachody słońca na motocrossie :) polecam
|
lukimaster
|---|
|
hmmmmm myśle że os. Raszei :D nie no lol stadion Chełminianki... nie to też żart !!! Wisła !!! oooo to jest dobre miejsce
|
buchun94
|---|
|
chełmno jest bez kitu fajnym miastem :D
Wciaz idzie sie z Górki albo pod górke hehe :D Ogólnie Fajnie sie tam dziczy fura :] Pozdro Zioma[L]e |
Konto od: Miasto: Chełmża |
|---|
|
fajne fajne, tylko strasznie osrane chodniki przez psy tam są, ostatnio jak byłem to szlaczkiem musiałem chodzić, a jak zwróciłem uwagę pani której piesek postawił klocka na srodku chodnika to myslałem że mnie zje, i jak tu turystów przyjmować??
|
szwagroz
|---|
|
niema lepszego miasta mieszkalem tam 16 lat teraz mieszkam w niemczech i bardzo czensto mi sie przypomina te miasto... same fajne chwile tam spedzilem pilem palilem heh pozdro.... a miasto ogulnie jest super.......:)
DeejayGlobal
|
adriano17177
|---|