Tak naprawdę najlepszym psem dla dzieci jest pluszak. Pies to żywe zwierzę, która ma też swoje lepsze i gorsze humory i kontakt psa z dzieckiem trzeba ściśle kontrolować. Nie zapominajmy też, że każdy amstaf jest urodzonym mordercą, a wszystkie owczarki collie są łagodne jak baranki. Każdy pies ma też indywidualny charakter, niekoniecznie w stu procentach zgodny z ogólnym opisem rasy. Dla małego dziecka nie polecam więc psa, tyle ode mnie. ^^
Treść dodana do postu 02-07-2011 o godzinie 23:16
Tak naprawdę najlepszym psem dla dzieci jest pluszak. Pies to żywe zwierzę, która ma też swoje lepsze i gorsze humory i kontakt psa z dzieckiem trzeba ściśle kontrolować. Nie zapominajmy też, że nie każdy amstaf jest urodzonym mordercą, a wszystkie owczarki collie są łagodne jak baranki. Każdy pies ma też indywidualny charakter, niekoniecznie w stu procentach zgodny z ogólnym opisem rasy. Dla małego dziecka nie polecam więc psa, tyle ode mnie. ^^
Treść dodana do postu 02-07-2011 o godzinie 23:17
Tak naprawdę najlepszym psem dla dzieci jest pluszak. Pies to żywe zwierzę, która ma też swoje lepsze i gorsze humory i kontakt psa z dzieckiem trzeba ściśle kontrolować. Nie zapominajmy też, że nie każdy amstaf jest urodzonym mordercą, a wszystkie owczarki collie są łagodne jak baranki. Każdy pies ma też indywidualny charakter, niekoniecznie w stu procentach zgodny z ogólnym opisem rasy. Dla małego dziecka nie polecam więc psa, tyle ode mnie. ^^