- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
|
Cytat thelastkiss Gdy dodaje zdjęcie niby się ładuje, ale kiedy się kończy ładowanie pokazuje mi się pusta strona z takim adresem "http://www.photoblog.pl/mojphotoblog/?Add". Oczywiście zdjęcie nie ma dodanego. Mam to samo. Niezależnie od przeglądarki. Co prawda na innym kompie sprawdzałam i jest ok, ale problem istnieje. Na swoim kompie nie mogę dodać żadnej notki już od jakichś dwóch tygodni. Podobnie z dodawaniem zdjęć do profilu. Też wyświetla się tylko białe puste okno. Pewnie to moja wina, tylko nie wiem, w czym tkwi i będę bardzo wdzięczna za podpowiedź. |
goshka8
|---|
|
CHOLERA JASNA !
Wiecie jak mnie wkur.... kiedy napiszę cholernie długą notkę z serca i wyświetli mi się problem z załadowaniem zdjęcia ?!?!?! Naprawcie to, bo nie napiszę, czego idzie dostać ! |
xxxgolimaxxx
|---|
|
też tak często mam . ;p
przed zatwierdzeniem po prostu skopiuj całą notkę 'w razie czego' :) |
hero
|---|
|
Cytat goshka8 Cytat thelastkiss Gdy dodaje zdjęcie niby się ładuje, ale kiedy się kończy ładowanie pokazuje mi się pusta strona z takim adresem "http://www.photoblog.pl/mojphotoblog/?Add". Oczywiście zdjęcie nie ma dodanego. Mam to samo. Niezależnie od przeglądarki. Co prawda na innym kompie sprawdzałam i jest ok, ale problem istnieje. Na swoim kompie nie mogę dodać żadnej notki już od jakichś dwóch tygodni. Podobnie z dodawaniem zdjęć do profilu. Też wyświetla się tylko białe puste okno. Pewnie to moja wina, tylko nie wiem, w czym tkwi i będę bardzo wdzięczna za podpowiedź. Mam tak samo. To znaczy, mniej więcej od świąt (gdzieś w tym okresie było przenoszenie serwerów, przed tym ostatnim) nie mogę dodawać zdjęć. Dodaje się, po wieeeelu próbach. Ostatnio już w ogóle nie chce się dodawać. Nigdy wcześniej nie miałam takiego problemu. Niezależnie od przeglądarki, żebym nie wiem ile zrobiła (wyczyszcenie cache i tak dalej) zdjęcia nadal nie chcą się dodawać. Jestem pewna, że rozmiar jest okej. Proszę o pomoc, bo chyba zwariuję ;P. |
becia23
|---|
|
Mam hasło na swojego photobloga
Mam włączone wiadomości prywatne lecz w miejscu gdzie wpisuje sie haslo zeby wejsc nie pisze:wyslij pm ;/ Wcześniej nie było tego problemu Od czego to zalezy? Z góry dzieki .;) |
mrumruu
Konto od: 30.12.2008 Miasto: ;D |
|---|
|
Żeby zobaczyć pole do wpisywania hasła na własnym fbl, trzeba się wylogować - jeśli się wylogujesz, nie możesz wysyłać wiadomości. Tzn. to tylko taka moja teoria, nie mogę sprawdzić, jak to wygląda bez uprawnień, bo uprawnienia moderatora mi w tym przeszkadzają; więc jakby ktoś mógł wejść na jakiś fbl z hasłem i to sprawdzić, to będę wdzięczna, bo sama jestem ciekawa :)
|
czwarta
|---|
|
Spytam sie kogos innego czy jak wchodzi na photoblog to widac :wyslij pm moze ja tylko tego nie widze a inni odwiedzajacy tak
ale dzieki za pomoc ;) Sprawdzałam na innym komputerze ,nie logujac sie Nie pisze wyslij pm ;( Nikt sie ze mna nie skontaktuje np jak chce haslo ;/ nie wiem co jest przeciez mam wlaczone widomosci prywatne _________ Zabronione jest pisanie posta pod postem przez jednego użytkownika. Post edytowany środa, luty 4, 2009 09:54 przez moderatora irminka |
mrumruu
Konto od: 30.12.2008 Miasto: ;D |
|---|
|
no właśnie, byłaś niezalogowana. żeby wysyłać pm trzeba być zalogowanym. ale nie możesz na to konto bo i tak sama na swój fbl nie wpisujesz hasła ^^
zapytaj się znajomych czy widzą tą opcję. |
hero
|---|
|
wysłałam przelewem pieniadze na konto pro z opcji zapłać on-line przez swój bank. Po przelewie trzeba czekac na sprawdzenie płatności czekam juz kilka godzin i nic dalej brak potwierdzenia co mam z tym zrobić........????
|
olusia2005
|---|
|
Cytat olusia2005 wysłałam przelewem pieniadze na konto pro z opcji zapłać on-line przez swój bank. Po przelewie trzeba czekac na sprawdzenie płatności czekam juz kilka godzin i nic dalej brak potwierdzenia co mam z tym zrobić........????Skontaktuj się z administracją poprzez panel kontaktowy. Kupię Lalkę Bolesława Prusa w wydaniu Biblioteki Narodowej. |
irminka
|---|
|
Widzę, że dość sporo jest tych problemów.
Nie ogarniam tego, że nie mogę usunąć linków w swoim profilu. Koleżanka próbowała u siebie je usunąć i również nie dało rady. Więc co tu robić? ; ) |
reinepique
Konto od: 2.03.2008 Miasto: Wrocław |
|---|
|
Wątek rozrósł się do takich rozmiarów, że coraz trudniej w nim cokolwiek znaleźć. Dlatego pozwalam sobie odkleić go i zamknąć. Temat dotyczył problemów występujących w konkretnym czasie.
A teraz proponuję powrócić do systemu zakładania oddzielnych wątków. Bo i tak część to robi, część pisze tu, i później ciężko się w tym połapać. |
czwarta
|---|