|
muzyka, rysunek, od niedawna photoshop i przerabianie zdjęć (np. na okładki xD)
|
Konto od: Miasto: |
|---|
Regulamin
|
muzyka, rysunek, od niedawna photoshop i przerabianie zdjęć (np. na okładki xD)
|
Konto od: Miasto: |
|---|
|
Więc tak:
- grafika komputerowa - taniec - fotografia - koty :) |
roseanna
|---|
|
różniaste robótki z modeliny :), śpiewanie :D
|
xmegustax
|---|
|
Fotografia, architektura, prawo, psychologia.
Poza tym uwielbiam czytać książki, a robienie zdjęć daje mi satysfakcję. |
rexxxona
|---|
|
śpiew, taniec, Anglia ;-)
i robienie bransoletek z liny ;-) Treść dodana do postu 16-05-2009 o godzinie 18:14 śpiew, taniec, Anglia ;-)i robienie bransoletek z muliny ;-) |
welovemulina
|---|
|
Fotografia, zdjęcia na kliszę, technologia, muzyka, wystawy fotografów, pieczenie itp
|
promarandza
|---|
|
Cześć
od niedawna zaczolem malować areografem. ______________ Na forum istnieje zakaz reklamowania swoich fotoblogów - usunięto zbędne treści. Post edytowany sobota, czerwiec 6, 2009 13:07 przez moderatora irminka |
peki
|---|
|
Fotografia, Konie, Koty, Muzyka, Podróże, Plastyka.
Pieczenie i taniec ;) Fotografia to nie photoshop.
|
dasey
|---|
|
A ja mam wiele zainteresowań :książki,wszystko made in Japan,China i Korean,czasem jak mam wenne cos szkicuje(najczęściej portrety znajomych)i jak każdy muzyka -tylko azjatycka,bardzo lubię horrory^^
|
marieantoinette
|---|
|
Literatura i Teatr to moja pasja < 3
a robienie zdjęć to hobby; ) Wasting time
|
mamstacjonarnywtorebce
|---|
|
Witam serdecznie.
Mam na imię Agnieszka. Moim hobby jest kolekcjonowanie biletów Polskiej komunikacji miejskiej i o tym chcę napisać. Zbieram bilety od jakiś 11 lat i mogę się pochwalić nie małym dobytkiem w tym zakresie(niewielką część kolekcji mozna zobaczyć tu: http://kolekcjabiletow.republika.pl/ ) Jeżeli masz na zbyciu jakieś bilety, wiadomo, że wiele ludzi jeździ komunikacją miejską, niestety większość z nich po wyjściu z autobusu, tramwaju gniecie je i wyrzuca do kosza. Dla zwyczajnych ludzi skasowany bilet jest tylko niepotrzebnym odpadkiem leżącym na trawniku, jednak dla mnie jest wart dużo, dużo więcej. Po cóż masz wyrzucać bilety? Schowaj je w ustronne miejsce, ponieważ komuś jeszcze mogą się przydać. Jeśli chciałbyś/chciałabyś poratować moją kolekcje choćby kilkoma biletami to byłabym niesamowicie szczęśliwa. Kontakt do mnie: e-mail : ragga93@wp.pl gg: 23688393 Z góry dziękuję za uprzejmość i bezinteresowność. Pozdrawiam serdecznie Agnieszka P.S. Posiadam także wiele biletów na wymianę ;) |
nektarpomaranczowy
|---|