|
Ja w tym tygodniu tam byłam ;D Suuper byłoo ;*
|
tiin
|---|
Regulamin
|
Ja w tym tygodniu tam byłam ;D Suuper byłoo ;*
|
tiin
|---|
|
Lubiatów, taa... Mi ta mieścina kojarzy się z najdroższymi serami do chleba na świecie, alkoholem, bliskimi osobami, z którymi dzieliłem pokój w ośrodku wypoczynkowym, te całonocne potupaje gdzie poznaje się całą masę ludzi z Wrocławia i okolic, gry na gitarze i za dnia byczenie się plackiem na brzuchu na pomoście. Można odetchnąć naprawdę świeżym powietrzem, samochody często tam nie jeżdżą. Ludzi też mało:) Generlanie miejsce spokoju wewnętrznego, powinni tam organizować kursy jogi albo tai chi. Pozdrowienia dla mieszkańców, joł.
|
ozy1992
|---|
|
a znacie EDWARDA?
edward wymiata. xd |
czekoladowekakao
|---|
|
Cytat czekoladowekakao Ta wioska choć taka nudna,jest super. Znam każdy metr,kaażde miejsce tej wioski! ;* Haleszka, Pani Majka {ta z tego sklepu^^} i inne rzeczy wymiatają. mASTER < 3 No i te wspomnienia.. przyjaciele. ;* najlepsze wspomnienia mam właśnoie z tamtąd! signed. wakacje bez pobytu ze znajomymi w domku w lubiatowie to nie wakacje. :) |
kasiek02
|---|
|
Cytat najaranyzyciem A Ja Mam Tam Domek I Co Z Tego ;]nie tylko ty. (: :D |
czekoladowekakao
|---|
|
ja tam byłam ;)
na obozie konnym fajna okolica smaczne jedzonko w hotelowej stołówce ;D |
o0olaaa
|---|
|
byłam XD nawet mam tam domek wyoczynkowy i przyjezdżam co wakacje i podoba mi się nawet : d
|
hanuchaaa
Konto od: 4.12.2008 Miasto: zielona góra |
|---|
|
Ja tam od Dzieciństwa;D
I Ja tez mam domek;* Co najlepsze jest w LBT? To Bułcia oczywiście.HahahXD Bo kto go tam nie zna?!;O |
reggaeneracjaa
Konto od: 3.01.2010 Miasto: Nowa sól |
|---|
|
a ja mieszkam 8 km od Lubiatowa i codziennie w wakacje jeżdżę nad jezioro na hutę.; D łoh, te skoki do wody.. haha.; D
|
xnatalkaa
|---|
|
Cytat czlowieklasuijeziora Był kto w LBT? Tak tatuś byłam, nawet wczoraj Ci powiem. :) I tak się chowałeś, tak sie chowałeś, że Cię nie spotkałam. : |
ogarnijxsie
|---|
|
Ah Lubiatów ;)
Niezapomnianą kolonię tam przeżyłam. ;) Jest co wspominać ;] |
martuskaaooo
|---|
|
ja mieszkam blisko. jakieś 10 km tam nic nie ma ciekawego, jezioro brudne. ładnie jest na ośrodku Master.
|
hanusiaxdd
|---|