|
która część według was była najlepsza? dlaczego? ;]
|
Konto od: Miasto: Łuków |
|---|
Regulamin
|
Miałam nieszczęście oglądać pierwsze dwie części i stanowczo mówię sobie - DOŚĆ! Żadnego więcej HSM! Naprawdę nie mam pojęcia, na czym polega fenomen tego kiczu...
|
vilga
Konto od: 17.12.2008 Miasto: Poznań |
|---|
|
Najlepsze 'HsQllM 8' ...
O.o zobaczycie. a serio, to słodkie to, sztuczne i przereklamowane. |
Konto od: Miasto: warszawa |
|---|
|
Wszystkie części High School Musical są fajne. Ale najbardziej przypadła mi do gustu część II, ponieważ w tej części są fajne piosenki, scenki i wogóle wszystko jest ok. Za pierwszą częścią nie przepadam (czasem obejrzę....); nie wiem dlaczego, ale jak dla mnie to jest nieco nudne. Natomiast III część jest równie fajna jak druga. Jest w niej dużo fajnych piosenek i co najważniejsze, Vanessa nie zgrywa panienki z dobrego domku. :)
|
anulusia1003
|---|
|
Cytat anulusia1003 High School Musicaldziękuje za objasnienie co to wogóle jest ten HSM
"Społeczeństwo niebananowane robi sie toksyczne"xD
|
qnqn
|---|
|
Cytat qnqn dziękuje za objasnienie co to wogóle jest ten HSMja własnie miałam się pytać co to jest to HSM. |
enemydream
|---|
|
Przepraszam za moją ignorancję, ale co to za film i o czym on jest? Bo nie miałem przyjemności obejrzeć.
|
qlak
|---|
|
ŻADNA.
Jak dla mnie wszystkie 3 są jednym amerykańskim gównem ;P
"To ciekawe jak szybko i łatwo akceptujemy kurestwo i zdradę. Oczywiście, jeśli chcemy akceptować. Oczywiście, jeśli się już nauczyliśmy dawać dupy. Dziewczyny, nie wierzcie w męski honor - kończy się tam, gdzie kończy się interes ( i nie chodzi tu wyłącznie o koniec penisa)"
|
natisa92
|---|
|
ratunku.
każda z tych części to dno jak dla mnie. tania bajeczka dla dziesięcioletnich dziewczynek. jakiś problem, kochanie ?
|
similarly
Konto od: 4.01.2009 Miasto: Wrocław |
|---|
|
Żadna -.-
i like to think i can be so willed and never do what you say. i'll never hear you and never do what you say. look my eyes are just holograms. look your love has drawn red from my hands. from my hands you know you'll never be more than twist in my sobriety.
|
chryzelefantyna
|---|
|
Nie wiem które oglądałam i nie obchodzi mnie to, bo to była tylko strata mojego czasu.
Nie rozumiem co w nim fajnego, aktorzy-piosenkarze w ogóle głosu nie mają, słabo zrobiony. Aktorzy grają sztucznie. A film sam w sobie jest taki słodki i cukierkowy, że aż się niefajnie ogląda. Nie polecam, nigdy więcej tego nie obejrzę. |
misery0
|---|
|
Wszystkie do kitu!
To nie moja wina, że ja tak myślę... |
rzeczywistoscimasakrator
|---|
|
uważam że żadna xD no ale to jest moje zdanie ;)
|
sebastique
Konto od: 11.08.2009 Miasto: Wrocław |
|---|