Uważasz, że Olsztyn nie jest cywilizowanym miastem? To Twoje zdanie, aczkolwiek błędne. Co do Klimatu, to także się z Tobą nie zgodzę, ponieważ, zwiedzanie zabytków jest dobre dla osób, które rzecz jasna w Olsztynie nie mieszkają, a jest co zwiedzać mimo małej starówki. Co do drzewek, mamy ich baaardzo dużo, a park Olsztyński, jest po prostu z nazwy parkiem, bo Olsztyn szczerze mówiąc parku nie potrzebuję, parki są w wielkich aglomeracjach, gdzie ludzie na ogół wdychają spaliny i kurz z betonów np. w Warszawie Park Bielański. Ja mieszkam na sypialni Olsztyna i wokół mojego osiedla wszędzie jest las, las widzę z okna, ogólnie to Olsztyn jest otoczony wieloma lasami stąd też mowa, że w Olsztynie jest mało drzew jest słodkim kłamstwem. Co do nieodpowiedzialności i tych ''matołów'' to widocznie miałaś pecha ; / ...a co do tego czasu i pracy czy nauki, to widocznie nie znasz pewnego bardzo znanego powiedzenia, które potwierdzają zarówno Olsztynianie jak i Warszawiacy: W Warszawie się 3 razy szybciej chodzi, 2 razy szybciej oddycha i 2 razy krócej śpi'' Powiem Ci, że idę o zakład iż mam bardziej zajęty grafik niż, nie jeden ,,bardzo zapracowany i odpowiedzialny'' ; ) Mówisz o otwartości, która spotkała Cie w obrębie kilku jednostek, sądzisz, że ciągłe co tam? czy jak minął dzień? nie występuję np na Śląsku, w Szczecinie czy Krakowie? Sądzę, że tak. Dobre jest to, że Sama sobie odpowiedziałaś na te wszystkie rozterki i męczarnie w Olsztynie ; ),,Po prostu są osoby które czują się w Olsztynie wybitnie źle bo to nie jest miejsce dla takich jak ja''
Pozdrawiam!
Treść dodana do postu 15-01-2010 o godzinie 20:34
Uważasz, że Olsztyn nie jest cywilizowanym miastem? To Twoje zdanie,aczkolwiek błędne. Co do Klimatu, to także się z Tobą nie zgodzę,ponieważ, zwiedzanie zabytków jest dobre dla osób, które rzecz jasna wOlsztynie nie mieszkają, a jest co zwiedzać mimo małej starówki. Potwierdzeniem, że w Olsztynie jest gdzie się bawić, są choćby korki na 16stce w wakacje, oczywiście samochody na blachach z wawki i innych wielkich miast. Co dodrzewek, mamy ich baaardzo dużo, a park Olsztyński, jest po prostu znazwy parkiem, bo Olsztyn szczerze mówiąc parku nie potrzebuję, parkisą w wielkich aglomeracjach, gdzie ludzie na ogół wdychają spaliny ikurz z betonów np. w Warszawie Park Bielański. Ja mieszkam na sypialniOlsztyna i wokół mojego osiedla wszędzie jest las, las widzę z okna,ogólnie to Olsztyn jest otoczony wieloma lasami stąd też mowa, że wOlsztynie jest mało drzew jest słodkim kłamstwem. Co donieodpowiedzialności i tych ''matołów'' to widocznie miałaś pecha ; /...a co do tego czasu i pracy czy nauki, to widocznie nie znasz pewnegobardzo znanego powiedzenia, które potwierdzają zarówno Olsztynianie jaki Warszawiacy: W Warszawie się 3 razy szybciej chodzi, 2 razy szybciejoddycha i 2 razy krócej śpi'' Powiem Ci, że idę o zakład iż mambardziej zajęty grafik niż, nie jeden ,,bardzo zapracowany iodpowiedzialny'' ; ) Mówisz o otwartości, która spotkała Cie w obrębiekilku jednostek, sądzisz, że ciągłe co tam? czy jak minął dzień? niewystępuję np na Śląsku, w Szczecinie czy Krakowie? Sądzę, że tak. Dobrejest to, że Sama sobie odpowiedziałaś na te wszystkie rozterki imęczarnie w Olsztynie ; ),,Po prostu są osoby które czują się wOlsztynie wybitnie źle bo to nie jest miejsce dla takich jak ja''
Pozdrawiam!