|
no to dzisiaj koniec?
swoją drogą jestem ciekawa kto wygra :) |
greenspectre
|---|
Regulamin
|
no to dzisiaj koniec?
swoją drogą jestem ciekawa kto wygra :) |
greenspectre
|---|
|
no i spoko...
moim zdaniem to nie fair ze zostało przedłużone najwidoczniej nie odpowiadała liczba zgłoszeń . ja mam kilka faworytów ...;) i ja bym przyznała z 50 tych nagród :) |
jbeeo
|---|
|
Tak jakby ktoś kpił.. ;/ . jak się ludzie zgłaszają, to znaczy, że chcą konkursu ;//
` Pokaż mi świat z milionem zalet, bez wad.
|
angelinthedark
|---|
|
Hej, organizatorzy konkursu muszą mieć czas aby przejrzeć wszstkie zgłoszenia, więc nie stresujcie się.
a kuku.
|
adeline
|---|
|
Dokładnie. Jak widzę po ilości postów, temat został już uporządkowany i przeczyszczony, dlatego nie śmiećmy już tutaj więcej.
Bardzo bym tylko prosił organizatorów o podanie chociażby przybliżonego terminu ogłoszenia wyników konkursu, gdyż jak widać wszyscy się niecierpliwimy i bez takiej informacji z pewnością zrobi się tutaj wielki śmietnik w postaci osób proszących o szczegóły ;)
Czujesz się urażona/-y moimi postami? Przyzwyczaj się, za głupotę trzeba płacić...
Linki: Regulamin - FAQ - Moderatorzy/Administratorzy - Kasowanie fotobloga - Szybsze kasowanie zdjęć Dawniej: Vergil 'Sparda' - 12.04.2008 - 26.06.2009.
|
razahell
|---|
|
Czyli . . .Kto wygrał? x3
Pewno to znowu nie ja. . .Jak zawsze. xd |
norrsken
|---|
|
aaaa! dziś, wow! brawooo
` Pokaż mi świat z milionem zalet, bez wad.
|
angelinthedark
|---|
|
i gdzie są wyniki ? mamy rozumiec dzis to do polnocy ?
|
jbeeo
|---|
|
czyli każda z tych które wygrały miały już pakiet pro ...
Treść dodana do postu 03-12-2008 o godzinie 11:01 czyli każda z tych które wygrały miały już pakiet pro ...co jest równoznaczne z tym,że miały większe szanse na wygraną ... ale GRATULUJE ;) |
jbeeo
|---|
|
Cytat jovittka czyli każda z tych które wygrały miały już pakiet pro ... co jest równoznaczne z tym,że miały większe szanse na wygraną ... co jest równoznaczne z tym,że miały większe szanse na wygraną ... ale GRATULUJE ;)Nie każda, poza tym posiadanie lub nieposiadanie konta Pro nie miało żadnego znaczenia przy wyborze zwycięzców. |
slawcio
|---|
|
jak nie ? :)
no nie wiem widziałam lepsze profile :P i dobrze,że o tym wspomniałes ,bo co innego było brane pod uwage :D:D |
jbeeo
|---|
|
Ojj, warto było posiedzieć trochę dłużej przy kompie i zając się profilem :)
love me
|
karinakaka
|---|