hide - sama

Permalink Autor: , data postu: czwartek, październik 9, 2008 20:38
Japońska legenda? Tak.
Ktoś kto potrafił dać nadzieję.
Znacie? Podziwiacie? Wypowiadajcie się.
J rock.. My live.
Japan..
Konto od:
Miasto: Tokyo xDD
Permalink Autor: namisalami, data postu: poniedziałek, grudzień 8, 2008 22:55
hide forever.! ilekroć oglądam relacje z pogrzebu nie mogę powstrzymać lez.;( hide byl, jest i będzie mistrzem, bez dwóch zdań. zrobilam nawet mu ołtarzyk.*objawy hideobsesji* czczę jego pamięć w każdą rocznicę śmierci, w każde urodziny.. jego śmierć to tragedia. ale on zawsze będzie żywy.:)
namisalami Postów: 15
Konto od: 6.12.2008
Miasto: Łódź
Permalink Autor: , data postu: piątek, grudzień 12, 2008 18:01
Też mam ołtarzyk ^^ A jutro jego urodziny.. Miałby 44 lata.
A jak oglądam relacje z pogrzebu.. Zawsze płacze.
J rock.. My live.
Japan..
Konto od:
Permalink Autor: hidetotsukiyama, data postu: piątek, grudzień 19, 2008 19:28
Oh troche późno tu weszłam widzę....
13 grudnia to dla mnie dzień szczęscia. Zawsze obchodzę go szczęsliwie - lub chociaż się staram. Przeciez jak smucić się w dzień Jego urodzin? On by się cieszył, czyż nie?
Za to w rocznice smierci ryczę strasznie snując się po katach domu. A w tym roku drugiego nawet niebo u mnie płakało. Ja strasznie przezywam,bo dla mnie hide to po prostu...Największa osoba jako po tej ziemi chodziła. Może przesadzam? A i mowia mi to. Szczegolnie gdy z nim rozmawiam, ale serio mam to gdzieś i to bardzo głeboko. Kocham hide. Jego muzykę poznałam zanim usłyszałam X Japan i zanim dowiedziałam się, że on nie zyje. Dlatego strasznie reaguje na to gdy ktoś mówi, ze ludzie kochają go tylko za to, że umarł. A to nie prawda. hide tworzył wspaniałą muzykę w ktorej od razu się zakochałam. A jego głos działa na mnie...własciwie trudno to okreslić.  hide to król i tyle.

żem się rozpisała...ale wszystko baaardzo skróciłam. Ja zawsze się rozpisuje kiedy mam mowić o hide ;)
I'm getting hungin' over & over.
But I don't care, Just wanna drink.
Give me alcohol

Gan! Gan! Gan!
Go crazy out of mind
Drink or die!
hidetotsukiyama Postów: 10
Konto od: 5.07.2008
Miasto: Stargard Szczeciński
Permalink Autor: , data postu: niedziela, grudzień 21, 2008 17:56
Oh.. Mi za to mówią że kocham hide bo inni go kochają.
To mnie dobija. W rocznice chciałam nawet dać na msze do kościoła by w intencji wymienili jego imię lecz jak się rodzina dowiedziała szybko wybili mi ten pomysł z głowy.
Eh.. co za ludzie.. A tak w ogóle to pierwszy raz zainteresowałam się j rockiem w rocznice śmierci hide.. wtedy to się wszystko zaczęło.
J rock.. My live.
Japan..
Konto od:
Permalink Autor: miya, data postu: sobota, grudzień 27, 2008 17:51
  • Wiecznie żywy.. Zapamiętam te włosy... Te grę... "Tears" ciągle mi o nim przypomina...
miya Postów: 28
Konto od: 3.06.2007
Miasto: Chiba
Permalink Autor: hidetotsukiyama, data postu: poniedziałek, styczeń 26, 2009 19:00
Ale niech ludzie mówią co mówią. Ludzie zawsze mówili różne rzeczy,ale to tylko nic nie warte słowa. W końcu tak na prawdę nic o nas (i o Nim) nie wiedzą. A Ty only0me jezeli chcesz to daj na msze. Masz do tego prawo,a rodzina, choć wiem, ze często ma duzy wpływa na to co robimy, na to chyba nie ma prawa mieć wpływu. Ja nie dam, bo ja nie chodzę do kościoła. Ale jezeli poczujesz jeszcze taką potrzebę to to zrób. I tak robisz to dla hide, a nie dla siebie, mam racje?

"Tears" mi także go przypomina. Za dużo rzeczy mi go przypomina.
I'm getting hungin' over & over.
But I don't care, Just wanna drink.
Give me alcohol

Gan! Gan! Gan!
Go crazy out of mind
Drink or die!
hidetotsukiyama Postów: 10
Konto od: 5.07.2008
Miasto: Stargard Szczeciński
Permalink Autor: , data postu: wtorek, luty 17, 2009 09:40
Wiesz co.. Sama sie pomodliłam za niego. Ogólnie to ja jestem prawie ateistką..
Ale w rocznie jego śmierci. Uzbierałam już. i pójdę i mnie gówno obchodzi rodzina...
J rock.. My live.
Japan..
Konto od: