ZLOT POSIADACZY PHOTOBLOG'ÓW !

Permalink Autor: artus2, data postu: poniedziałek, październik 6, 2008 23:05
..myślę że moglibyśmy zorganizować coś w stylu zlotu ludzi którzy posiadają photoblog'i i chcą pokazywać światu swoje zdjęcia..
moglibyśmy wymienić się poglądami, opiniamy co do Aparatów i co do fotografii.. :)
każdy przecież ma troche odmienny styl i każdy inaczej chce być postrzegany :P
przy okazji takiego zlotu mogłyby odbyć się targi różnych aparatów (które mogłyby być również sponsorem tegoż przedsięwzięcia) jak i sprzedaż koszulek czy różnych innych gadżetów PHOTOBLOG.PL
mogłyby być różne konkursy na najlepsze zdjęcie :)

proszę zostawiać dobre pomysły...

Pozdrawiam całą Ekipę Photoblog.pl
:-*
artus2 Postów: 15
Konto od: 30.07.2007
Miasto: Braniewo
Permalink Autor: edwinbasist, data postu: wtorek, październik 7, 2008 09:24
Myślę, że to świetny pomysł... Tylko do zorganizowania takiej imprezy potrzeba dużo szmalu...(to jeszcze zależy czy myślisz o zlocie na skalę kraju czy tylko nasze woj.) HHMM Mógłbym wpaść z kapelą i pograć troszkę... Pozdrawiam
edwinbasist Postów: 5
Konto od: 18.09.2007
Miasto: LUBAWA
Permalink Autor: artus2, data postu: wtorek, październik 7, 2008 14:08
ja też mam małą ekipę tylko Hip Hopową i też moglibyśmy coś ponawijać..
no i ja tańczę Break Dance i moja Ekipa myślę z chęcią wziełaby udział w Tym przedsięwzięciu :)

a apropo szmalu..to myślę że jakiś znany producent Aparatów móglby zasponsorować :)))

pozdro:-*
Treść dodana do postu 07-10-2008 o godzinie 14:10
ja daję tylko pomysł bo raczej nie stać mnie żeby samemu zorganizować taką imprezę :)
Permalink Autor: najczek, data postu: środa, październik 22, 2008 21:27
Szczerze, to pigmej ma dobry pomysl tylko wlasnie z kasa krucho ale pomysl popieram tylko jak co to gdzie nalezy zaznaczyc bo jak brwo to chetnie :D
najczek Postów: 6
Konto od: 12.11.2006
Miasto: Frombork
Permalink Autor: artus2, data postu: środa, październik 22, 2008 23:18
myslę że braniewo jakby chciało ażeby własnie w tym miescie zorganizowano to przedsiewzięcie musiałoby napewno wyłożyć jakiś hajs..
a z tym krucho w braniewie :D
Permalink Autor: xfuckingxstrawberryx, data postu: niedziela, październik 26, 2008 13:04
Dobry pomysł z tym zlotem

Tylko ja bym proponowała w Olsztynie..?
xfuckingxstrawberryx Postów: 3
Konto od: 5.05.2007
Miasto: Olsztyn
Permalink Autor: snjeszqa, data postu: niedziela, październik 26, 2008 16:34
Dobry pomysł, aczkolwiek zorganizować zlot [nawet na Nasze województwo]nie jest łatwo.
Każdy będzie chciał w innym mieście i założyciel musiałby zorganizować to tak by każdemu pasowało. Tak samo z datą.

____
W Elblągu.xD
snjeszqa Postów: 4
Konto od: 25.04.2008
Miasto: elbląg
Permalink Autor: martiiinkaaa, data postu: niedziela, październik 26, 2008 17:19
ciekawy pomysł . i jestem jak najbardziej za, olsztyn może być.
martiiinkaaa Postów: 2
Konto od: 2.03.2007
Miasto: iława
Permalink Autor: najczek, data postu: niedziela, październik 26, 2008 18:40
a Braniewo złe XD tylko ze nie za bogate na te przedsięwzięcie, a tym bardziej Frombork, ale Elbląg :D ale za to trudno o zgodę.
najczek Postów: 6
Konto od: 12.11.2006
Miasto: Frombork
Permalink Autor: cherubin86, data postu: poniedziałek, październik 27, 2008 12:37
Popieram inicjatywe:D
cherubin86 Postów: 1
Konto od: 7.05.2008
Miasto: Olsztyn
Permalink Autor: adam2008, data postu: poniedziałek, październik 27, 2008 20:02
na przykład w każdym mieście by można by robić taki zlot i jestem z tym :)
adam2008 Postów: 1
Konto od: 5.03.2008
Miasto: Lubawa
Permalink Autor: fallendreams, data postu: sobota, listopad 1, 2008 15:52
witam ;P
ja tez bym sie chetnie na takie cos pisala :D
i Olsztyn ja najbardziej ;D
fallendreams Postów: 1
Konto od: 20.02.2006
Miasto: Olsztynek
Permalink Autor: yahubw, data postu: poniedziałek, listopad 3, 2008 20:22
jesli chodzi o same braniewo to powstaje sekcja fotograficzna w BCK ale to sie ciagnie dlugo. jesli chodzi o sam pomysl tego inicjatywa jest fajna, co do sponsora to mysle ze photoblogicze musieli by najpierw pokazac cos od siebie zeby ktokolwiek w to zainwestowal. znajac zycie zapisalo by sie xxx osob do tego pomyslu a pozniej by zostalo i pomagalo w tym z x :@
yahubw Postów: 1
Konto od: 2.09.2007
Miasto: Warszawa
Permalink Autor: irminka, data postu: poniedziałek, grudzień 1, 2008 20:50
Cytat yahubw
znajac zycie zapisalo by sie xxx osob do tego pomyslu a pozniej by zostalo i pomagalo w tym z x :@

Zgodzę się ;)

Jeśli chodzi o jakiekolwiek fundusze - czy to o sekcje fotograficzne, czy o spotkanie - UE bardzo chętnie inwestuje w takie rzeczy, trzeba miec tylko dobrze napisany projekt ;) Wiem, co mówię, bo 4 lata tańczyłam w zespole i mieliśmy na działalnosc tyle funduszy, że mogliśmy za darmo pojechac trzy razy na obóz taneczny, dwa razy do Rosji, na Litwę i do Francji; co więcej, ufundowali mi kurs dla intruktorów tańca w Olsztynie. Dofinansowanie (i to naprawdę pokaźne) dostaliśmy kilkakrotnie za różne projekty.

Trzeba tylko chciec ;) I naprawdę się za to wziąc, tak naprawdę to nic trudnego ;) Więc, drodzy mieszkający w Braniewie, jeśli bardzo chcecie, to możecie, są możliwości ;) Albo zaczekajcie pięc lat, aż skończę studia, może wtedy włączę się w jakąś działalnosc xD

Jeśli chodzi o samą ideę zlotu - cel fajny, ale z tego, co widzę na innych forach regionalnych - niesamowicie trudny do zrealizowania. Jeśli nawet zdaje się, że będzie zrealizowany, to zgłasza się 100 osób, a zjawiają się 2 albo 3 ;) Nie da się.

Kupię
Lalkę Bolesława Prusa w wydaniu Biblioteki Narodowej.
irminka Postów: 898
Konto od: 3.02.2005
Miasto: Gdańsk / Braniewo
Permalink Autor: misiekksieciu19, data postu: wtorek, maj 26, 2009 19:43
no to jest ciekawy pomysł']
misiekksieciu19 Postów: 4
Konto od: 29.03.2008
Miasto: Iława
Permalink Autor: purpleandgreen, data postu: piątek, czerwiec 19, 2009 13:47
ja popieram Olsztyn ;D
purpleandgreen Postów: 5
Konto od: 17.04.2008