Czy lubicie horrory? Jaki jest wasz ulubiony?

Permalink Autor: dziolax33, data postu: poniedziałek, czerwiec 21, 2010 18:34
dom woskowych ciał oglądałam, ale takie straszne mi się nie wydaje raczej :P chociaż fabułą ciekawa, mogliby to przerobić jakoś ;D

the ring 1 i 2 noo ;D

klątwa 1 i 2, 3 xdd

klucz do koszmaru, fajne :] czemu? bo jak oglądałam to myślę: o, pewnie wszystko się dobrze skończy. tak się zapowiadało, ale nie.. ale nie.. ;D

też dużo horrorow nie oglądam, a zwłaszcza sama xdd
dziolax33 Postów: 14
Konto od: 3.06.2010
Miasto: Radomsko
Permalink Autor: smilepleasee, data postu: poniedziałek, czerwiec 28, 2010 13:08
Właśnie horrory to mój ulubiony gatunek filmowy;p

"Hotel śmierci"
"Statek Widmo"
"Ring"
"13w piątek"
smilepleasee Postów: 9
Konto od: 22.06.2010
Miasto: Żychce
Permalink Autor: ilbentoo, data postu: piątek, lipiec 2, 2010 22:59
paranormal aktivity
psychicznie wykańcza, ale jest dobry, nisko budżetowy, polecam.
Alfa jest dobra, ale wole Canona, nikona czy olympusa bo te firmy specjalizują sie w produkowaniu aparatów, a sony robi wszystko.
ilbentoo Postów: 12
Konto od: 4.06.2009
Miasto: Konin
Permalink Autor: mmilena, data postu: sobota, lipiec 3, 2010 15:12
Teksańska masakra piłą mechaniczną ;D
Jeniffer
Basen
Walentynki
Piła VI
mmilena Postów: 183
Konto od: 10.03.2010
Miasto: Przasnysz
Permalink Autor: tanzanitowa, data postu: środa, lipiec 28, 2010 16:39
Paranormal Activity. ; P
tanzanitowa Postów: 20
Konto od: 11.04.2010
Miasto: Barwice
Permalink Autor: blueberrydreams, data postu: wtorek, sierpień 3, 2010 12:38
Szczerze? Moja psychika jest za słaba, by oglądać horrory, ja i bez nich się boję : D
blueberrydreams Postów: 22
Konto od: 15.12.2009
Miasto: Lębork
Permalink Autor: fuckkotekxd, data postu: wtorek, sierpień 10, 2010 21:08
Nie mam ulubionego bo one nie są straszne.
fuckkotekxd Postów: 4
Konto od: 25.01.2010
Miasto: Kraków
Permalink Autor: curly0, data postu: środa, sierpień 11, 2010 16:14
Parnormal Activity.
curly0 Postów: 52
Konto od: 20.09.2008
Permalink Autor: angelikaklik, data postu: niedziela, sierpień 15, 2010 12:53
Powiem tak, lubię horrory, ale później mam jakieś dziwne omamy. :D Ulubione to "Sierociniec", "Klątwa", "Egzorcyzmy Emily Rose".
A n g i x
angelikaklik Postów: 67
Konto od: 26.02.2010
Permalink Autor: oppcja, data postu: niedziela, styczeń 2, 2011 22:22
nie cierpię horrorów, okropieństwo
oppcja Postów: 71
Konto od: 8.12.2010
Miasto: stargard szczeciński
Permalink Autor: jestemoutsiderka, data postu: czwartek, styczeń 6, 2011 12:13
Uwielbiam horrory. Ostatnio byłam w kinie na Paranormal Activity 2 ( nie wiem czy dobrze napisałam ) ogólnie film dosyć bo akcja wygląda jakby działa się na prawdę. Przez pierwszą godzinę nic się w sumie nie dzieję. Są momenty typu CICHO CHICHO... JEB!. Hm... Ogólnie nie mam ulubionego filmu. Najlepsze jest to, że moje serduszko i moja psychika nie pozwala mi oglądać horrorów ale uwielbiam się bać :D Pozdro :)
jestemoutsiderka Postów: 27
Konto od: 3.10.2010
Miasto: Wałbrzych
Permalink Autor: chacha, data postu: piątek, styczeń 7, 2011 11:41
Horrory - od niedawna uwielbiam, bo lubię się bać. Oczywiście sama i jak najpóźniej, inaczej nie ma klimatu... ehm.. Musze w końcu obejrzeć Paranormal Activity, skoro tak dużo osób go wymienia ;]
Z tych horrorów gdzie płynie dużo krwi, a podstawa to akcja to podobał mi się Resident Evil 1 (mało osób o nim mówiło, czyżby się przestarzał ?), Hostel (pierwszy film na którym było mi niedobrze xD ), Dom woskowych ciał (może mnie przestraszył, ale i tak mi się podobał, jedna z najlepszych eliminatek) i Teksańska marakra piłą... ( heh niestety nie było mi dane obejrzeć oryginału, lecz remake z Jessicą Biel)
"Horrory psychologiczne" xD to zdecydowanie the Ring (ogładałam to jak miałam 12 lat i traumę normalnie miałam po nim a na drugi dzień ...) Klątwa ; ] (no comment), Znaki (no nie straszny bądzmy sczerzy i od akcji można dostałać zawału.... ale i tak mi się podobał, miał klimacik), Milczenie Owiec (może to nie horror, a raczej thiller, ale musiałam go wymienić! świetny i uwielbiam Anthony'ego Hopkinsa w roli Hannibala) wybaczcie ale następny thiller, który musiałam wcisnąć: Szóst zmysł (ze względu na pare mocniejszych scen można go podciągnać pod horror xD najbardziej podobał mi się koniec :D taki nieprzewidywlany w porównaniu do innych) i jeszcze filmy o egzorcyzmach, nie będę wymieniać, bo ich sporo, ale to zawsze świerzy temat ;]
Podrzucę jeszcze Oszukać Przeznaczenie, ale właściwie to nie potrafie go zaliczyć do żadnej z ww grup.  haha ale się rozpisałam
"Ludzie się żrą i pieprzą, a i tak sobie nie smakują"
chacha Postów: 20
Konto od: 21.11.2010
Miasto: Jarosławice
Permalink Autor: zerooj, data postu: piątek, styczeń 28, 2011 15:50
Lubię horrory, ale obecnie nie tworzą już takich ciekawych. Jest też trudniej poruszyć widza, kiedyś bowiem wszyscy wierzyli w wilkołaki i te sprawy. Teraz nie dość, że takie historie się przejadły, to przemoc jest na porządku dziennym. Osobiście lubię zatem horrory bardziej ambitniejsze - psychologiczne.
zerooj Postów: 3
Konto od: 17.09.2010
Miasto: Gdańsk
Permalink Autor: coolforum, data postu: niedziela, styczeń 30, 2011 09:22
Ciężko powiedzieć jaki ulubiony, ale wczoraj oglądałem "Devil" i był bardzo ciekawy. Tajemniczy i trzymał w napięci.
coolforum Postów: 24
Konto od: 25.01.2011
Miasto: Warszawa
Permalink Autor: gdyzamkneoczy, data postu: środa, luty 16, 2011 21:21
Ja bardzo lubię jeden z fajniejszych gatunków
nie mam ulubionych horrorów ale podoba mi się piła i nienarodzony.
;)
gdyzamkneoczy Postów: 34
Konto od: 12.02.2011
Miasto: Poznań
Permalink Autor: kina2611, data postu: piątek, luty 18, 2011 18:40
wszystkie czesci pily...30 dni mroku...Amityville...Winda...lustra 1 i 2...Halloween...Wzgórza Mają Oczy 1 i 2...Droga bez powrotu 1 2 i 3...Stay Alive...to moje ulubione;p
kina2611 Postów: 1
Konto od: 17.02.2011
Miasto: Dzierzoniow