Permalink
Autor:
confuseyourlife, data postu: wtorek, wrzesień 23, 2008 19:57
Cytat banny Bym była moderatorem, to pewnie tak samo bym zareagowała... :) ja tez, ale wracajmy do tematu :) te czarno-bordowe, -zielone i jakie tam jeszcze są juz nie pamietam są fajne nawet. :)
'Couse it is not too late, it's never too late ;*
|
confuseyourlife
Konto od: 11.06.2008
Miasto: Brodnica
|
Permalink
Autor:
ankka, data postu: środa, wrzesień 24, 2008 06:10
|
aaa tam jak dla mnie świetny pomysł. lepszy niż emblematy :D
|
ankka
Konto od: 6.08.2006
Miasto: Kielce
|
Permalink
Autor:
, data postu: czwartek, październik 2, 2008 00:01
|
A jak można usunąć tapetę z mojego fotoblogu? Bo mam z tym duże problemy. :(((((( Pilnie proszę o pomoc!
|
Konto od:
Miasto: Toruń
|
Permalink
Autor:
banny, data postu: czwartek, październik 2, 2008 01:30
WYGLĄD -> Ustawienia ogólne Pod tapetami masz jak wół duży czerwony X - wyłącz tapetę. Ale to już było, trudno się cofnąć?A i jeszcze jedno, już apropo samych tapet! Bardzo przypadły mi do gustu tła pod profilami i się tak zastanawiam, czy nie dało by rady móc czegoś takiego właśnie ustawiać na stronie głównej pbl... ;> Łącznie z tą przezroczystością (pod notką np.) i lekką dookoła paneli ze zdj. po prawej i po lewej. :) Jak zrobię przykład taki, to tu wrzucę... Myślę, że to by się przyjęło, gdyż min. pasuje takie coś nawet do emblematów i nie ingeruje za bardzo w porządek na stronie - słowem estetycznie... ;) Treść dodana do postu 02-10-2008 o godzinie 15:46 Coś w tym stylu:  wersja robocza, robiona na szybko.
|
banny
Konto od: 16.08.2005
Miasto: Warszawa
|
Permalink
Autor:
confuseyourlife, data postu: czwartek, październik 2, 2008 22:24
Cytat banny Bardzo przypadły mi do gustu tła pod profilami i się tak zastanawiam, czy nie dało by rady móc czegoś takiego właśnie ustawiać na stronie głównej pbl dobry pomysł.. :) niektóre z tamtych tapet są fajne:)
|
confuseyourlife
|
Permalink
Autor:
natural, data postu: wtorek, październik 7, 2008 18:07
|
robocza ale sensowna ... przypisuję się pod tą myślą ...
|
natural
Konto od: 19.11.2006
Miasto: Toronto
|
Permalink
Autor:
tomcio, data postu: środa, październik 8, 2008 18:27
Cytat banny Coś w tym stylu: Twoj projekt oddaje wsumie w 100% pomysł na wyglądy fotoblogów, który mam już od blisko roku. (Jako ciekawostke dodam, że wygląd poszczególnych modułów na profilu wziął się właśnie z tego pomysłu na fotoblogi) Jednak sprawa nie jest taka prosta i prace nad tym cały czas trwają (pośród innych funkcji w serwisie). Napisze tylko, w tajemnicy ;), ze docelowo wygląd profilu i fotobloga będzie taki sam i ustawiało się go będzie w tym samym panelu. Da to możliwości które przedstawiła w fajnym screenie banny. Jednak do tego potrzebna będzie opcja dla użytkowników zalogowanych typu "wyświetlaj wszystkie photoblogi w jednym przejrzystym stylu".
|
tomcio
Konto od: 24.03.2004
Miasto: Gdynia
|
Permalink
Autor:
sisisa, data postu: środa, październik 8, 2008 20:45
|
Hmm. Myślę że na początku nawet bez tej opcji byłoby OK. Jeśli tak będzie wyglądał cały fbl to super.
|
sisisa
Konto od: 22.06.2007
Miasto: Lublin
|
Permalink
Autor:
banny, data postu: piątek, październik 10, 2008 20:23
Cytat tomcio Da to możliwości które przedstawiła w fajnym screenie banny. Bez przesadyzmów mi tutaj, fajny by był, jakby był dopracowany. :P
|
banny
|
Permalink
Autor:
confuseyourlife, data postu: sobota, październik 11, 2008 00:28
Cytat banny Bez przesadyzmów mi tutaj, fajny by był, jakby był dopracowany. tiaa opracowalabys lepszy :/
|
confuseyourlife
|
Permalink
Autor:
banny, data postu: niedziela, październik 12, 2008 00:46
|
yyy... tak b ten jest opracowany PRZEZE MNIE na odwal się... Nie rozumiem więc o co ci chodzi - pochwal się, co potrafisz.
|
banny
|
Permalink
Autor:
confuseyourlife, data postu: niedziela, październik 12, 2008 13:19
|
sory xDD nie spojzalam xD
jaka ja jestem glupia... sorka, moj blad. ;p
|
confuseyourlife
|
Permalink
Autor:
banny, data postu: niedziela, październik 12, 2008 17:21
Cytat confuseyourlife sory xDD nie spojzalam xD jaka ja jestem glupia... sorka, moj blad. ;p Z grzeczności nie zaprzeczę i przyznam rację jednocześnie. :P Na drugi raz spójrz, bo tak się rodzą kłótnie na forum... Ja na szczęście jeszcze spokój zachowałam.
|
banny
|
Permalink
Autor:
confuseyourlife, data postu: poniedziałek, październik 13, 2008 00:12
Cytat banny tak się rodzą kłótnie na forum rodzą się, jezeli osoba, ktora się pomyli nie napisze: Cytat confuseyourlife sorka, moj blad prawda?
|
confuseyourlife
|
Permalink
Autor:
banny, data postu: poniedziałek, październik 13, 2008 01:20
|
a jak ja bym gorzej zareagowała niż zwróceniem uwagi... :> dobra nie róbmy offtopa z niczego :P
|
banny
|
Permalink
Autor:
, data postu: niedziela, luty 1, 2009 13:37
Cytat mause fajnie fajnie:) już ktoś tam wspominał o czerni. też bym była za ciemniejszymi kolorami do wyboru bez kwiatuszków i motylków^^ i fajnie by było gdyby nie wprowadzano własnych tapet jak inni chcą bo to za duży bałagan się zrobi. mozna zrobić własne tło! zobaczcie www.nuage.fbl.pl
|
Konto od:
Miasto: Grudziądz strzemyk ;]
|