- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
|
Ja uwielbiam Harrego Pottera! Przeczytałam prawie wszystkie części. Przede mną jeszcze siódmy tom. Swoją pasją zaraziłam już kilka koleżanek;-)
|
kate44
Konto od: 17.10.2007 Miasto: Nasiegniewo |
|---|
|
mam wszystkie części Harry'ego Pottera.Super książka nie ma co.Podobno Rowling zaczęła ją pisać w pociągu,kiedy się nudziła.Pozdro
|
patrolgwiazd
|---|
|
W końcu sięgnęłam po Harry'ego i mogę powiedzieć, że ta Pani ma niesamowitą wyobraźnię; jestem przy trzeciej części i na pewno sięgnę po następne.
Kupię Lalkę Bolesława Prusa w wydaniu Biblioteki Narodowej. |
irminka
|---|
|
Osobiście dobijają mnie osoby,które twierdzą,że ksiązki o Harrym Potterze są dla dzieci i są beznadziejne czy coś w tym stylu. Przeczytałam wszystkie części o Harrym i dalej je czytam po raz 50...100...1000. Nie nudzi mnie to !!! W każdej części odkrywam coś innego,nowego. Moi rodzice twierdzą,że HP jest głupkowaty,więc aż tak często go nie czytam bo mi nie pozwalają. Ale od czasu do czasu daję się ponieść tym książkom. Gratuluję pomysły J.K.Rowling !!!
|
madziulaa999
Konto od: 17.03.2008 Miasto: Opole |
|---|
|
Jestem fanką przygód o HP ale nie samej autorki. Toteż nie znam jej pozostałych ksiażek.
|
lecytynka
|---|
|
Cytat lecytynka Jestem fanką przygód o HP ale nie samej autorki. Toteż nie znam jej pozostałych ksiażek.Generalnie Rowling pisze tylko książki o Harrym... Oprócz siedmiu części sagi napisała też dwie takie cieniusieńkie książeczki, do których zresztą bardzo lubię czasem wrócić ;) : Quidditch przez wieki oraz Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć. To miały być takie jakby odpowiedniki ksiąg, które pojawiają się w powieściach i na okładkach nie ma nazwiska Rowling, ale oczywiście to ona posiada prawa autorskie... |
dagma
|---|
|
HP zaczęłam czytać jeszcze w podstawówce a obecnie jestem na 1 roku studiów (od października na 2) więc mogę śmiało przyznać, że bardzo lubię przygody tego czarodzieja. A jeśli chodzi o najlepszą wg mnie część HP to jak dla mnie to będzie 3 "Harry Potter i więzień Azkabanu"
|
polakiwi
|---|
|
jej ja uwielbiam jej ksiązki o `harrym potterze mogłabym je czytać cały czas ;pp
|
love0space
Postów: 30Konto od: 7.06.2008 Miasto: Gdynia-Władysławowo. |
|---|
|
Zgadzam się ! Ja w sumie same książki zaczęłam czytać we wrześniu tego roku , żeby 7 przeczytać akurat na premierę :) I w sumie od tego czasu czytałam wszystkie po kilka razy ^^ Zaczynam u siebie zauważać uzależnienie od Harrego Pottera ^^ Ale myślę , że to nic złego. :)
|
piosenkibezrefrenow
|---|
|
JA uuuuwielbiam te książki xD Przeczytałam wszystkie, a ostatnia część jest po prostu zaje*ista xD
Tylko skzoda, że to już koniec cyklu HP :( Treść dodana do postu 07-04-2012 o godzinie 14:04 :)
Jestem dziewczyną, a w każdej z nas siedzi mała, wredna suka.
|
niullla
|---|
|
Szczerze to za jej twórczością nie przepadam :)
Choć uwarzam , że juz te ksiażki lepsze niż ich ekranizacja xd AA polecam książki Terry Goodkind 'miecz prawdy' saga zawiera 11 tomów ,tego lata ukazuje sie ostatni:) Wręcz ubóstwiam te książki, dzieki Terremu pokochałam świat fantasy :) |
rezerwowa
|---|
|
Ja myśle, że są naprawde bardzo dobre.
Bo kto nie czytał Harr'ego Pottera???? |
braggart
|---|