|
1 - słaba ostrość. 2 - ładne światło, kolory, zabójcza ostrość. 3 - nie skomentuję. trup psa do mnie nie przemawia. 4 - nieprzemyślany kadr, pozatym koty w trawie nie piszczą ;] 5,6 - zdjęcia nie wiem czy zrobione na konkurs czy po prostu wybrane ze starych ale mało sobą reprezentują. 7 - przepalone, paskudne światło. 8 - dobrze skierowana ostrość. 9 - czy to makówka? czy to legalne? ;] czubek tego... 'czegoś' ucięty, coś włazi w kadr po lewej, plama pośrodku po prawej stronie, nie, nie, nie. 10 - nieciekawe, bardzo amatorskie. 11 - krzywe, paskudne kolory, przypadkowi ludzie na przypadkowym zdjęciu. 12 - światło ble. 13 - ładne, podoba mi się :) szkoda ucięcia po lewej stronie, fajnie by było zobaczyć chociaż jeden płatek w całości ale ogólnie ostrość, kontrast w porządku ;) 14 - trochę ten dół mi przeszkadza, osobiście na miejscu autora przycięłabym je trochę ale to tylko moje zdanie. gratuluję 'złapania' ptaszków, mi się to zazwyczaj nie udaje :) 15 - ładna ostrość, kolory też w porządku 16 - przepalone, nieciekawy kadr, źle wykierowana ostrość. 17 - I like it ;) 18 - o takie o, w sumie nie mam nic do zarzucenia, może trochę prześwietlone ale ogólnie nie bardzo mi się podoba. 19 - nieciekawy kadr, nieciekawe kolory. 20 - obiekty są w cieniu, słabo widoczne. jak bikini - niby kobieta jest prawie naga ale kostium zasłania to, co najważniejsze ;] 21 - jak dla mnie super ;) może troszkę przeostrzone ale matkoo *__* 22 - hy? o.O 23 - fajny kadr, fajne obiekty ale to światło mi przeszkadza, są straszne przepalenia. 24 - 'hy? o.O' na bis. 25 - kolory pstrokate, jakieś takie... nie podoba mi się i już. 26 - ciekawe dość :) widzę, ze w trawie nie piszczało, a buczało, bo niby ładnie skoszone, zostały tylko ślady człowieka który tego szumu narobił ;) 27 - niby ładna ostrość ale kadrowanie leży. 28 - w sumie zdjęcie ładne tylko trochę krzywe... ale ja wiem? czy to ma związek z tematem? 29 - wieelki plus za pomysł, niestety technicznie nie za fajne. i to tło... 30 - nie bardzo rozumiem. w trawie piszczy dziecko bo mu rodzice zamknęli rakietki na klucz czy jak? ;] 31 - technicznie bardzo dobre, estetycznie rówinież :) 32 - wtf? o.O' 33 - wtf?2 o.O' 34 - szkoda, że takie ciemne. może biała ramka by pomogła? 35 - niesamowite *__* 36 - tło do bani. 37 - pupa pszczoły czy innego bąka na przekwitniętym kwiatku. nie bardzo. 38 - cała prawa połowa zdjęcia niepotrzebna. lewa mogłaby być jakby nie kijowe światło. 39 - nieostro, światło fuj. 40 - nie wiem czemu ale jak zobaczyłam minę tego konika to zaczęłam się śmiać :D fajne tylko szkoda, ze ten liść tu jest. ale ostrość jest bdb ;) 41 - nawet mi się nie chce pisać...
nudziło mi się więc się trochę powymądrzałam :P ogólnie poziom konkursu ciężko określić bo jest dużo prac bardzo dobrych ale i również wiele osób chyba się trochę pomyliło ;]
ciężko oddać głos, waham się bo podobają mi się zdjęcia: 2, 17, 21, 26, 31, 35.
ostatecznie głosuję na 2.
|