|
Ujdzie ; D
|
kaszza
|---|
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
|
Padało, a jak grzmiało ;O .
no spoko, spoko miasteczko ;)) |
gliinek
|---|
|
no nie dokończył kukiz występui ale dobrze zrobili bo to było dla bezpieczeństwa
|
Konto od: Miasto: Szczytno |
|---|
|
to super miasto :) jest tam fajowa szkoła do której chce isc ;p Szczytno wymiata i żadzi Warmia i mazura :*
|
anitka72
|---|
|
HUNTER FEST! OCZYWIśCIE! Mile wspominam to miasto :) ładnie czysto pan drak działa w radzie pewnie :D
|
Konto od: Miasto: |
|---|
|
nie wiem jak komu...ale ja lubię szczytno:)a po za tym tam są superowe imprezki:),np.dni szczytna:P
|
dorcia10011994
|---|
|
A szczytno bardzo pikne ....bardzo :D
Pozdrawiam ludzi z tamtychstron i okolic w szczególności Gierka,Liścia i POMPY :D |
prezesss666
|---|
|
Ja Szczytno nazywam "Niebo" od dzis ;P
głównie to tam jeżdżę melanżować, zaje*** jest ;D a jako miasto jest spoko. _____________ Na forum istnieje zakaz uzywania słow powszechnie uznanych za wulgarne. Post edytowany czwartek, wrzesień 18, 2008 15:32 przez moderatora irminka |
karolinkaaaaaaaa
|---|
|
czasem mam go dosc,ale no coz.... na swój sposób jest urokliwe (; ;p
|
silenceway
Konto od: 14.01.2008 Miasto: Olsztyn |
|---|
|
Eh...Szczytno...miasto,gdzie skończyłam szkołę średnią....Miłe dla oka, choć nie zawsze xD
I są w nim zaje*** ludzie ^^ :* _________________ Na forum istnieje zakaz uzywania słow powszechnie uznanych za wulgarne. Post edytowany niedziela, październik 12, 2008 02:16 przez moderatora irminka |
pandorcia
|---|
|
eee... troszke za maloo sie dzieje :P
i ogolnie yyy... mi tam sie zbytnio tu nie podoba :P jezioro zaj*** brudneee itd.. |
Konto od: Miasto: Szczytno |
|---|
|
Szczytno nie jest takie złe, może faktycznie trochę za mało się dzieje, aż dziw bierze że te jeziora nie świecą albo że ktoś jakiejś legendy jeszcze nie dorobił "o potworze z domowego jeziura;)"
|
mhrocznytomasz
|---|