|
hehe xD
Czernina King xD pozdro xD |
Konto od: Miasto: leszno |
|---|
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
|
Również polecam Wrocław (piękne miasto ) Pozdrawiam
|
andrzojek22
Postów: 1Konto od: 30.11.2007 Miasto: Sichnice -okolice Wrocław |
|---|
|
ja kojarze miejscowosc. wlasnie z zabytkow :]
niestety nie bylo dane mi zwiedzac |
prinzessinhelga
|---|
|
Nie wiem gdzie jest Góra, ale ja z Sandomierza pochodzę :)
|
Konto od: Miasto: Sandomierz :) |
|---|
|
Cytat gajin3 ja mieszkam w wiosce (między wałbrzychem a legnicą) Rogoźnica, która ma bardzo ciekawą historię i jest tu obóz koncentracyjny Gross-Rosen, były tu dwa pałacyki o ciekawej historii niestety zostały tu tylko po nich mury obronne i baszta. polecam również zamek Książ, kościół pokoju w Jaworze, zamek Grogno w Zagórzu śląskim (chyba;P) i poleciłabym jeszcze pałacyk w Goczałkowie Górnym, który był piękny, ale niestety ostatnio się spalił. pozdrawiam:D Przyznam się, że jeszcze w Rogoźnicy nie byłam, ale mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni. Zamek Grodno - tak jest w Zagózu Śl. Ja ogólnie polecam cały Dolny Śląsk, wg mnie najpiękniejszy region Polski :) |
monikafaustyna
|---|
|
elo elo ja też jestem z gory konkret tu jest kupa miejscówek ale i kupa kup na chodnikach :D spoko ludzie nie jest to w prawdzie wielkie miasto ale jest spoko :lanssssss:
zawodowi melanżownicy elo ciągle picie i palenie gibonów elo |
kurczakotoja
|---|
|
Cytat aoshi Wrocław. piękne miasto.Wrocław - piękne miasto, pięknych koncertów i imprez muzycznych ^^ Cytat gajin3 ja mieszkam w wiosce (między wałbrzychem a legnicą) RogoźnicaMiędzy Legnicą a Wałbrzychem jest dość spora różnica km [ok] ale Rogoźnice kojarze... xD często tamtędy przejezdżam jadać do koleżanki z Wałbrzycha właśnie :P Cytat patrzprzedsiebie Ale z jednych ciekawych miejsc jakie bym poleciła to moje miasteczko - Jawor:)Witam koleżankę xD Ale ja bym Jawora nie polecała :P Co prawda lubie to miasto, bo dużo wspomnień, ale nic poza tym... |
whiteinnocent
|---|
|
Wogóle Dolnysląsk piękny jest :D
Kotlina Kłodzka najbardziej xD |
ladydown
|---|
|
OoOoOo...
A ja jestem z Chróściny a to właśnie koło Góry hehe POZDRAWIAM:** |
dusia5822
Konto od: 5.04.2007 Miasto: |
|---|
![]() ul. świętosławy! Czy ja wiem czy Góra jest ok? Miszkam w Górze od 14lat! |
kamila19
Konto od: 22.09.2007 Miasto: Góra |
|---|
|
ja od urodzenia mieszkam w Górze!! ;D
czyli w tym roku we Wrześniu bedzie 16 lat ;o |
8pelycia8
|---|
|
Cytat pataki NIESTETY JA MNIESZKA WE WROCŁAWIU !!!;) Co to znaczy niestety?! Ja sie tu przeprowadziłam z kowar to koło jelniej góry i nie żałuję. a kto jeszce z WRO? |
predatorrrrrrrrrrrr
|---|
|
mieszkam w ilawie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
|
xxxlexstazyxxx
|---|