Permalink
Autor:
kupionanaebay, data postu: środa, lipiec 8, 2009 21:13
|
Podglądacz nie !
Hm.. a co do tych wyścigów wystarczy poczytać komentarze w zdjęciach polecanych. Tam to się dopiero dzieje. ;D Anonimy zostawiają takie komentarze że HEJ ;D Czysta zazdrość i zawiść. Wystarczy przejść się po galeriach i popatrzeć na zdjęcia . Nawet nie wiecie ile jest kopi zdjęć polecanych ;D Ile jest kopi nawet samych autorów ;d Ach.. próbują się upodobnić do "najlepszych" ;))Często są to marne kopie. I na fbl również zdarzają się "słitaśsne" dzieci ;]
A co do mówiących że fbl jest lepszy i zarazem posiadających konto na f.pl ... Ciekawe co byście napisali na forum fotki ? :)) Pzdr.
with love.
|
kupionanaebay
Konto od: 19.07.2008
Miasto: Pisz
|
Permalink
Autor:
karolla1, data postu: środa, lipiec 8, 2009 23:32
|
a takie mam pytaneczko co to jest PB???????;> bo nie slyszałam o takim czyms:)
|
karolla1
Konto od: 8.07.2009
Miasto: Busko-Zdrój
|
Permalink
Autor:
photomy, data postu: czwartek, lipiec 9, 2009 00:20
|
Oczywiście że FBL:)
Według mnie FBL bije fotkę pod każdym względem. Zaczynając od transferu (16mb dziennie?:)) kończąc na możliwościach.. Po prostu bomba:D
Nikon D80 FTW!
Uczmy się fotografować świat, robienie zdjęć nie wystarcza.
Zawsze jest ta wątpliwość, czy już fotografuję, czy jeszcze pstrykam zdjęcia.
|
photomy
Konto od: 25.12.2008
Miasto: Ruda Śląska
|
Permalink
Autor:
olaaa14xd, data postu: czwartek, lipiec 9, 2009 15:43
|
Osobiście też wole photobloga..Wg. mnie fotka jest troszkę dziecinna, byłam tam kiedys zalogowana ale juz tam nie wchodzę...Zalożyłam sobie photobloga i uważam że jest 1000 razy lepszy..Pozdrawiam;)
|
olaaa14xd
Konto od: 14.06.2009
Miasto: Bogoria
|
Permalink
Autor:
gangstannnanas, data postu: czwartek, lipiec 9, 2009 17:12
|
pb! i to bez zadnego porownania, tylko wlasnie powinni dodac podglodzacz 9kto ogladal moj profil^^) :)
|
gangstannnanas
Konto od: 20.03.2009
Miasto: Łódź
|
Permalink
Autor:
spitz, data postu: poniedziałek, lipiec 13, 2009 22:37
|
Też nie rozumiem na jakiej podstawie porównujecie dwa zupełnie różne portale. Ja zdecydowanie wolę photobloga - poznałam tutaj wspaniałych ambitnych ludzi, którzy wciąż mi podpowiadają co i jak mogę ulepszyć w swoich pracach. Codziennie Ci ludzie (oraz inni) zadziwiają mnie swoimi wspaniałymi, profesjonalnymi zdjęciami. Z nich mogę brać przykład i uczyć się. Coś podpatrzeć, dodać do tego swoją wizję... Photoblog to portal dla ludzi kochających fotografię i chcących się rozwijać w tym kierunku. Fakt znajdują się tutaj głupie dzieciaki, ale na to nic nie poradzimy... Szkoda mi tylko tego, że ich bzdetne zdjęciuszki, opisiki, komentarzyki zaśmiecają tylko serwery photobloga... Pozdrawiam Anna
|
spitz
Konto od: 4.03.2008
Miasto: Piekło
|
Permalink
Autor:
psychoman, data postu: wtorek, lipiec 14, 2009 18:44
Jak dla mnie photoblog jest dobrym sposobem pokazania siebie nie tylko zdjęciami ale także notkami itp. Fotka.pl kojarzy mi się z portalem ,gdzie wszyscy chcą się lansowac i kłócic o to kto jest lepszy. Nie zależy mi szczególnie,aby widziec,kto mnie podgląda. PB jest lepszy ;D Treść dodana do postu 19-01-2010 o godzinie 19:33 Pb wymiata, fotka.pl to całkowite dno.
.
|
psychoman
Konto od: 14.05.2009
Miasto: Kwidzyn
|
Permalink
Autor:
zeen, data postu: wtorek, lipiec 14, 2009 21:11
|
dżizas tu wgl nie ma żadnego porównania ;]
|
zeen
Konto od: 10.04.2009
Miasto: Bydgoszcz
|
Permalink
Autor:
malenka0, data postu: wtorek, lipiec 14, 2009 22:32
|
ja osobiście nie posiadam fotki, ale posiadam pb [co widac heheheh] fotka jako portal nie przypadła mi jakoś specjalnie do gustu i nie preferuję tego typu portali. już wolę coś w stylu nasza-klasa/myspace/facebook.
a wiadomości, kto mnie podgladał lub wchodził na mój pb nie są mi za bardzo do szczęścia potrzebne :)
pozdrawiam wszystkich photoblogowiczów :) :*
|
malenka0
Konto od: 19.02.2007
Miasto: Cambridge
|
Permalink
Autor:
cathy144, data postu: czwartek, lipiec 16, 2009 17:12
|
Zdecydowanie Pb. Portal fotka.pl nawet nie ma co się równać z photoblogiem.
|
cathy144
Konto od: 20.03.2009
Miasto: Słupsk
|
Permalink
Autor:
nosincero, data postu: czwartek, lipiec 16, 2009 20:05
|
Osobiście wole PB.
|
nosincero
Konto od: 12.11.2006
Miasto: Gdańsk
|
Permalink
Autor:
fadetoblack92, data postu: piątek, lipiec 17, 2009 21:33
|
jak dla mnie zdecydowanie lepszy jest pb! jak już ktoś napisał fotka to tandetny portal do podniesienia własnej samooceny i tak często to jest robione skoro ona dała mi 10 to ja też jej dam 10
|
fadetoblack92
Konto od: 9.07.2007
Miasto: Kadzidło
|
Permalink
Autor:
innovatory, data postu: niedziela, lipiec 19, 2009 20:41
|
Nie, proszę... Nie zamieniajmy wszystkich portali w Fotka.pl. Fotka i Nasza-Klasa w zupełności wystarczą :)
|
innovatory
Konto od: 17.04.2009
Miasto: Cieszyn
|
Permalink
Autor:
, data postu: poniedziałek, lipiec 20, 2009 21:01
|
hmm ja mam konto na fotka.pl ale raczej fotek tam nie dodaje tak duzo, dlatego dzisiaj założyłam sobie tutaj konto :)) na fotce udzielam sie w klanach a tak to nic ciekawego tam nie ma..
|
Konto od:
Miasto: Tuchów
|
Permalink
Autor:
, data postu: środa, lipiec 22, 2009 20:15
|
ja też mam konto na fotce, ale nie korzystam :) znudziło mi się to ciągłe: 'fajne fotki, dam ci dyche' i tak dalej. Photoblog jest zdecydowanie lepszy :)
|
Konto od:
Miasto: Kalisz
|
Permalink
Autor:
dem0laa, data postu: piątek, lipiec 24, 2009 10:14
Cytat susceptiblesoul Szkoda mi tylko tego, że ich bzdetne zdjęciuszki, opisiki, komentarzyki zaśmiecają tylko serwery photobloga... Przeciez to dzieci;D Dla nich to nie sa zbędne zdjęciuszki. Po za tym nikt nie powiedzial i nigdzie nie jest napisane ze photoblog moga prowadzic ludzie ktorzy maja profesjonalne aparaty i w ogole ich zdjecia to sztuka. Owszem, w ciagu 3 lat jak prowadze fbla zauwazylam u mnie duze zmiany w robieniu zdjec ale fbl dla mnie to przede wszystkim moja mala historia, taki zdjeciowy pamietnik;)) pozdrawiam;)) p.s. dalej jestem za tym aby mzona bylo widziec kto nas podgladal, chco to nie jest takie wazne. p.s.2 po co w kolko pisac ze fotka nie rowna sie z photoblogiem, to jzu sie nudne robi;D prawda przeciez jest oczywista;)
Demola
|
dem0laa
Konto od: 1.06.2006
Miasto: Stalowa Wola
|