|
Zagubieni (LOST) i Wyklęci (Misfits). Nic więcej.
|
stavenger
|---|
Regulamin
|
Zagubieni (LOST) i Wyklęci (Misfits). Nic więcej.
|
stavenger
|---|
|
Dawno temu wkręciłem się w "The O.C.", a teraz z chęcią oglądam "Czas Honoru", niedawno po raz drugi obejrzałem "Odwróconych" a z seriali animowanych polecam "1000 złych uczynków" tego samego twórcy co "włatcy móch". Niestety ze względu na konieczność tworzenia "włatców..." (sic!) 1000 złych uczynków kończy się na 11 odcinkach.
|
daekhil
Konto od: 22.05.2008 Miasto: Bielsko-Biała |
|---|
|
hmm zdecydowanie Mentalista, Dowody Zbrodni, House no i x czasu temu Magda M ;)
|
szalonewiadra
|---|
|
Stargate: SG-1, Stargate: Atlantis, ale tylko w oryginale :P
Stargate: Universe też może być, ale sporo odcinków było kiepskich po prostu...
Omnia mea mecum porto.
Uwielbiam dostawać bezpodstawne warny ;) Pozdrawiam kserobloga ;) Nazwanie kupy czekoladą nie czyni z niej czekolady. Jeśli ludzie traktują cię jak idiotę to zapewne dlatego, że jesteś idiotą. Miłego dnia ;) |
sdms
|---|
|
Doktor Hause! Jest genialny i chyba nie można się nim znudzić;)
|
pat1079
|---|
|
Pamiętniki Wampirów - ah.
Haven - czekam na 2 sezon. Gossip Girl - no. W sumie w tv. oglądam "Game of Trones" |
kochamzuuoo71
|---|
|
Dr House :)
Czysta Krew - świetny serial Pamiętniki wampirów - fajne xd Wiara, nadzieja, miłość ...
|
steno
|---|
|
teraz to tylko oglądam "zaklinacz dusz" na fox life :D
|
kozaczka
|---|
|
właśnie głupio, ze w wakacje nie ma żadnych seriali w telewizji, ale w sumie i tak na dobrze wyjdzie, bo mogę nadrobić Dr. Housa;p a tak poza tym to oglądam też "Przepis na życie":)
|
maniakoralikowania
|---|
|
Kiedyś uwielbiałam 13 Posterunek. M jak miłość znudziło mi się już dawno - Barwy Szczęścia też już powoli przechodzą do historii... Oglądałam Zagubionych (LOST), Chirurgów, Pamiętniki Wampirów. Uwielbiałam BrzydUlę i Blondynkę. Skazany na śmierć też niczego sobie. Wkurza mnie "Prosto w serce". Mogę odrąbać głowę Annie Musze...
Obecnie zachwycona "Dr. House'em" |
serdecznik
|---|
|
Cytat damnn Gotowe na wszystko, Seks w wielkim mieście, Hoży Doktorzy i On, Ona i Dzieciaki. O jeee... ja też oglądam Hożych Doktorów ;)) a ostatnio brat mnie wciągnął i zaczęłam oglądać Teorię Wielkiego Podrywu . |
klaudiajooot
|---|