- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
|
niezbyt lubię ten gatunek sceniczny, aczkolwiek racitalo-musical Janusza Radka pt. "królowa nocy" wprost wymiata ^^
Co do reszty to tylko "grease" w tv ^^
gdybyśmy mieli więcej takich jak ty, to mielibyśmy mniej takich jak ty
- B.F. "Hawkeye" Pierce ;) |
cukierwnormie
|---|
|
a ja bym na 4. miejscu dała musical - Deszczowa Piosenka! aaaaaaaalalala!
![]() rozmiar ma znaczenie. |
sound
|---|
|
Ja od niedawna sie pasjonuje musiacalami stad ten moj watek :)
Jednak to silna i wciagajaca pasja. A wystarczyl jeden musical w teatrze :) |
Konto od: Miasto: :) |
|---|
|
kocham to!!!
bylam na wszystkich! jednak najbardziej do gustu przypadly mi koty!:d bylam chyba z 3 razy ;d i nadal moglabym ogladac :D jak reszte :D |
Konto od: Miasto: grudziadz |
|---|
|
no ja tez! :D
miazga dla mnie jest posenka z kotow pamiec! boze! jak to slysze to placzE! :D |
Konto od: Miasto: grudziadz |
|---|
|
Nienawidzę musicali, ale "Hair", "Jesus Christ Superstar" i "Król Stefan" - którego pamiętam najsłabiej z nich - od pierwszego wejrzenia mnie urzekły...
|
executioner666
|---|
|
Ja jak Slysze '' Na Orbicie Ser'' z Tanca Wampirow to spiewam razem z nimi ^^ Albo ''O Tyle Prosze Cie'' Z Upiora w Operze. Bajka po prostu ^^ :)
|
Konto od: Miasto: :) |
|---|
|
Ja uwielbiam "Upiora w Operze" i Grease:). No może jeszcze "Hairspray" ^^ i czasami oglądam HSM
|
longtimecoming
Konto od: 15.04.2008 Miasto: Ostrowiec świętokrzyski |
|---|
|
Moje ukochane musicale:
1. Les Misérables (Nędznicy) 2. Człowiek z La Manchy 3. Skrzypek na dachu 4. West Side Story 5. Cabaret 6. Miss Sajgon 7. Cats miejsca od 1 do 5 widziałem na żywo w Teatrze Muzycznym w Gdyni. Wtedy zakochałem się w Musicalach... |
gacu
|---|
|
Musical "We Will Rock You" nawet daje radę, choć Queen ze świetnymi instrumentalistami (udzielającymi się tez wokalnie), ale bez Freddiego Mercury'ego nie ma takiej magii w sobie jak w latach 1971-1991...
|
executioner666
|---|
|
ze wszystkich wymienionych przez Was musicali najbardziej lubię "Koty". mialam szczescie widziec angielska i polska wersje i jestem pelna podziwu dla aktorow, ktorzy nie dosc, ze spiewaja wciaz w ruchu, idealnie nasladuja te niezwykle zwierzeta, kazdy ich ruch jest taki, jak koci. to jest niesamowity.
plus wspaniala muzyka! |
evay
|---|
|
do mjuzikali jeszcze dorzucic sweeney todda.
ot, mjuzikale są cudowne. i zawsze będą.
nie lubię tłumów, a tłumy nie lubią mnie.
|
Konto od: Miasto: 242 Lexington Avenue. |
|---|