co sądzimy o dziewczynach skate ?

Permalink Autor: nzul, data postu: wtorek, sierpień 11, 2009 20:12
a co ma być w tym złego czy dziwnego?
nzul Postów: 41
Konto od: 2.01.2007
Miasto: Wschowa
Permalink Autor: flyiingg, data postu: czwartek, sierpień 13, 2009 16:31
Powiem tak jeżeli idzie dziewczyna skate xd tralalala z dechą i idzie tak nie dla lansu deskę ma w ręku bo się np uczy jeździć lub jeździ .. bo ma zajawe :D to jest git, ale jak idzie taka typiara lansiara , deske ma w ręku np od 3 miesięcy a boi się w ogóle na niej stanąć , robi to tylko ŻEBY SIĘ POKAZAĆ PODERWAĆ CHŁOPAKA SKEJTERA I JUUŻ [deske kupila tylko po to żeby miała pretekst chodzenia na SP] powiem wam że często tacy co jeżdżą na deskach mają nie złą zbijawę z takich dziewczyn (; ale jeżeli widzą że dziewczyna jednak próbuje stara się to juz co innego. i raczej nie myślą o nich źle :) raczej w pozytywnym sensie .
Treść dodana do postu 20-01-2010 o godzinie 23:47
Paula siedem :*
flyiingg Postów: 1
Konto od: 28.09.2008
Miasto: Włoszczowa
Permalink Autor: lenas, data postu: piątek, sierpień 28, 2009 22:44
Ogólnie bstyl nmi sie podoba.
Kocham męskie ciuchy ;p
lenas Postów: 0
Konto od: 12.08.2007
Miasto: Bydgoszcz
Permalink Autor: dupdup, data postu: poniedziałek, sierpień 31, 2009 14:45
coool
somethinasdadsfkuu

sss

sss
dupdup Postów: 0
Konto od: 31.08.2009
Miasto: Rogity
Permalink Autor: maszynadocieszenia, data postu: czwartek, wrzesień 3, 2009 19:41
jeżdże na desce, nosze jak ty to nazwałaś 'szeroki ciuch' i jest mi z tym dobrze, i spływa mi co inni o tym myślą, bo to jest mój styl życia i to mi on podpasował. ;> starsza mówi że już nie na dąża za mną. a tak w ogóle, to w sukience to tylko na komunii byłam! ;d
~beverly hills, rolling like a celebrity!
maszynadocieszenia Postów: 5
Konto od: 30.01.2009
Miasto: Wrocław
Permalink Autor: wyrwanazkontekstu, data postu: wtorek, październik 13, 2009 22:50
myślę, że nie jest to nic złego, ale moim zdaniem skejt to coś dla facetów. dziewczyny powinny być powiewem kobiecości i delikatności, ale o gustach się nie dyskutuje :)
wyrwanazkontekstu Postów: 15
Konto od: 2.11.2008
Miasto: Bydgoszcz
Permalink Autor: kamilaq, data postu: poniedziałek, październik 19, 2009 18:37
nie lubię, dziewczyna powinna być dziewczyną : )
Treść dodana do postu 19-01-2010 o godzinie 18:57
...
kamilaq Postów: 7
Konto od: 11.01.2009
Miasto: Kraków
Permalink Autor: eithene, data postu: wtorek, październik 27, 2009 18:16
Nie mam nic od tego .
nawet podoba mi sie to.
ps. nie jestem pewna czy wszystkie skejterki tzn. skejterki które sie tak nazywają tutaj pisało ich kilka, czy one są nimi?
bo jakos nie da sie tego zauważyć. Jak już to niech piszą chce być skejterką, a nie, że jest nia. ! :P
no bo to troche żaloweee. ;d
tutaj też się udzielił jeden ""punk"".. też widać na zdj. ze chce byc punkiem, a nie jest.. i nawet nie do końca ma pojęcie co to jest .. co to za styl. 'punk' ! ; dd

ja jestem za tym, że każdy ma swój styl . ;P
raz chodzi na czarno ubrany, a na drugi dzień na zielono, czerwono, żółto .. ! i co pierwszego dnia juz jest 'emo, punk' a drugiego reggae ?! :D
sry. za off topic. :PP
eithene Postów: 0
Konto od: 5.08.2008
Permalink Autor: haiyoshi, data postu: piątek, grudzień 4, 2009 07:52
Czytając ten temat mogę jedynie utwierdzić się w przekonaniu, że ludzie nadal mylnie kojarzą skejtów z subkulturą hiphopową...

Taki durny stereotyp, który pozostanie wiecznie żywy :<
haiyoshi Postów: 0
Konto od: 2.12.2009
Miasto: Teresa
Permalink Autor: moniaaa213, data postu: sobota, grudzień 12, 2009 12:11
Mi się podoba ten styl:D Sama chciałambyć kiedyś skejtem, ale jak rowaliłam sobie 3 deskę to już niechciało mi się kupować noweej... Haha co za skejt ze mnie. Laski skejt są spoko tzn nie mam nic do nich. Chociaż jak się im przyjrzec to rzeczywiście są trochę mało kobiece :) Ale jeżeli jakaś dziewczyna chcę być skejt to przecież jej a nie mój [nasz] problem :))

moniaaa213 Postów: 2
Konto od: 22.11.2009
Miasto: Golina
Permalink Autor: xxxxolkaxxxxlove, data postu: poniedziałek, grudzień 14, 2009 20:04
moim zdaniem fajne takie są dziewczyny lecz nie do przesady, sama hciałam by skeat no ale wolałam byc normalna dziewczyną.
xxxxolkaxxxxlove Postów: 32
Konto od: 15.10.2009
Miasto: Rawicz
Permalink Autor: riolitek, data postu: sobota, styczeń 16, 2010 21:49
Niektórym dziewczynom wygląd skate`a pasuje ; ) .
Osobiście nic do tego nie mam , każda może się tak ubierać , jak Jej się to podoba ; D .
riolitek Postów: 3
Konto od: 22.11.2008
Miasto: Puck
Permalink Autor: nightwishes, data postu: wtorek, luty 16, 2010 14:20
jako skate chyba lepiej wygląda chłopak.
Jak dla mnie laski, które robią się na skate
wyglądają dziwnie i brzydko.
nightwishes Postów: 0
Konto od: 19.01.2010
Miasto: Gdańsk
Permalink Autor: sanderka1000, data postu: czwartek, luty 18, 2010 20:12
Nie mam nic do dziewczyn skate, ale bardziej wolę ten taki hip-hopwy styl. W sensie, że spodnie też muszą być szerokie. W sumie to może i bardziej dla facetów i ludzie jak mnie widzą to się dziwnie patrzą, albo się śmieją, ale mam to gdzieś ;))
sanderka1000 Postów: 0
Konto od: 28.01.2009
Miasto: Lębork
Permalink Autor: afid, data postu: niedziela, luty 21, 2010 12:03
ludzie zero pojęcia o kulturze skate i hip hop ;/ eh.
`Przyjmij to do wiadomości: nie pójdziesz drogą życia nie znając drogi miłości` ;)
afid Postów: 15
Konto od: 29.03.2008
Miasto: Mława
Permalink Autor: donoguralesko, data postu: poniedziałek, luty 22, 2010 21:20
Dokładnie.
Ogólnie skejci to punki. Wszędzie kojarzeni są z szybką muzyką, buntowniczy klimacik itp. A w Polsce, prawdopodobnie pierwsi skejci to byli ludzie z krokiem i czapeczce z daszkiem, pewnie dlatego się przyjeło mówić na takiego osobnika skejtem.
Dlatego najpierw poczytajcie o historii, a później się lansujcie :)
Wole być ostatni niż pozostać na przedzie. Przynajmniej nie muszę się wciąż oglądać za siebie
donoguralesko Postów: 74
Konto od: 6.03.2009