Permalink
Autor:
klaudusia87, data postu: piątek, luty 29, 2008 22:55
|
to bardzo dobrze, że koń mając tyle lat trzyma się tak dobrze... gratulacje dla właściciela za dobry chów zwierzęcia...
|
klaudusia87
Konto od: 22.01.2007
Miasto: Poznań
|
Permalink
Autor:
maajusiaaa, data postu: niedziela, marzec 2, 2008 15:23
|
w mojej stajni był kon który miał 30 la jak zdechł... kUnie sa BOSKIE.!
|
maajusiaaa
Konto od: 5.07.2007
Miasto: Kraków
|
Permalink
Autor:
jesusq, data postu: niedziela, marzec 2, 2008 16:12
|
dla mnie tesh!!! to są cudowne zwierzątka:**** jak ja to często mówię" bez koni życie stałoby się pomyłką!!" i dla mnie w 100% to prawda!! a mój konik Oski to najbardziej:P ;****************8
|
jesusq
Konto od: 9.01.2007
Miasto: Bydgoszcz
|
Permalink
Autor:
nightrainbow92, data postu: niedziela, marzec 2, 2008 20:52
|
Konie to najważnejsza żecz na świecie dla mnie. Sama zajmuje się jednym koniem nazywa sie Jurata i wiąże z nią ogromnie nadzieje w przyszłości.Jest młoda ma dopiero 3 lata i jest wstępnie zajeżdzona,ale mam nadzieje że uda nam się wygrać jakies zawody. :)
|
nightrainbow92
Konto od: 2.03.2008
Miasto: Lublin
|
Permalink
Autor:
malami18, data postu: czwartek, marzec 6, 2008 04:03
|
Kocham konie jak byłam mała miałam 6 lat jeżdziłam na jednym nazywał sie Mazgaj... Bo często miał mokre oczka gdy nie mogłam do niego przyjechać, jak by płakał, a miał wszytskiego pod dostatkiem no oprucz czasami mnie, był brazowy i miał białe łatki, ale zachorował i musiałam przerwać nauke... Konie są moją pasją... Ale po utracie mojego Mazgajka utraciłam jakie kolwiek perspektywy na dalszą jazde... Był moim przyjacielem... Po jego utracie bardzo płakałam i boje sie ze mogło by być podobnie z kolejnym... ale i tak je kocham...
|
malami18
Konto od: 5.03.2008
Miasto: Warszawa
|
Permalink
Autor:
felixowa, data postu: piątek, marzec 7, 2008 09:52
|
no więc podłączam się pod temat :) muszę się jeszcze rozeznać tutaj, ale już śledzę :D :D :D
Achaaa.... rozumiem że mówimy co i jak z nami? :) ja jeżdżę od kiedy miałam 5 lat, czyli lat 11. konie kocham od zawsze. no po prostu zawsze :) jak większość z was :) pfffff. wszystko? :)
ps. są tu jakieś emotikony? :)
--- Zabronione jest pisanie postu pod postem przez jednego użytkownika forum. Każdy użytkownik ma dostępną funkcję Edytuj post przy swoich postach, dzięki czemu może dodawać nową treść. Unikamy w ten sposób "nabijania postów".
Post edytowany piątek, marzec 7, 2008 09:52 przez moderatora agadir
|
felixowa
Konto od: 14.03.2007
Miasto: ppl
|
Permalink
Autor:
kasiulkaaa333, data postu: piątek, marzec 7, 2008 17:45
|
konie są po prostu piękne!!!
nie ma chyba ladniejszych zwierzaków od koni
|
kasiulkaaa333
Konto od: 21.02.2008
Miasto: Toruń
|
Permalink
Autor:
, data postu: piątek, marzec 7, 2008 20:00
|
Kurcze konie to najwspanialsze zwierzaki jakie znam.... Od miesiaca jestem wolontariatka i teraz po miechu spędzonym z nimi nie jestem w stanie bez nich żyć!!! Przychodze co sobote , w tygodniu kiedy się da:):):):) Moim zdaniem sa to zwierzęta które naprawdę potrafią się odwzajemnić za to co dla nich robimy:):):) Np Funio.. Koń agresywny, nkt do niego nie podszedł, nerwowy i nie spokojny.... Walczyłam i udało mi się:):) ,stał sie moim najlepszym przyajcielem:):):):) Konie się naprawdę wspaniałe!!!:):):)
|
Konto od:
Miasto: Raciechowice
|
Permalink
Autor:
felixowa, data postu: piątek, marzec 7, 2008 21:58
|
hyhy. a mnie denerwują dziewczyny, bo zazwyczaj dziewczyny mają do tego skłonności, mówiąc, że "oswoiły" jakiegoś dzikiego-konia-nie-do-okiełznania. amen.
|
felixowa
Konto od: 14.03.2007
Miasto: ppl
|
Permalink
Autor:
weeercia, data postu: sobota, marzec 8, 2008 09:26
|
Wiecie co? Ja od 2 roku życia się interesuję końmi 10 zaczełam jeździc na dziadka kobyle... Było świetnie i moje wyzdrowienie z ciężkiej choroby też im zawdziączam:*
|
weeercia
Konto od: 29.05.2007
Miasto: Drzonków
|
Permalink
Autor:
queenofthevampires, data postu: poniedziałek, marzec 10, 2008 15:14
|
konie kocham od dziecka czyli prawie 20 lat, jeżdżę 16 lat, przez 9 miałam swojego konia ale niestety musiałam ją sprzedać :|
|
queenofthevampires
Konto od: 2.10.2007
Miasto: Wrocław
|
Permalink
Autor:
auri445, data postu: wtorek, marzec 11, 2008 19:37
|
We wakacje uczyłem sie jezdic konno... :) Osobiście mi się to spodobało i zaczęło być moją pasją.. Konie sa SUPPER!!
|
auri445
Konto od: 14.07.2006
Miasto: Rypin
|
Permalink
Autor:
enabejyw, data postu: sobota, marzec 15, 2008 08:49
|
Tak. Konie fajna rzecz. Mam nawet swojego Konia : D
Ogólnie to jeżdże bardzo mało -.-, bo dopiero idzie mój 4 rok kiedy wolny czas spedzam w siodle xD.Popieram tam którys z kolei post, ze konie mają swoje Humorki xDD Tak.! Tak.! To prawda ; DD Niestety Mają ; D
Poza Tym.. teraz Ja i Mój Konik Przygotowujemy sie na zawody w L. Moze Jakaś petka o.O .?! xD
P.S.Dla nieorintujących sie klasa 'P' 110 cm to bardzo nisko ale cóz licencji nie ma na wyzsze -.- xD
PozdrO Dla All kochających te cudne zwierzęta :*
Jakby cOś to moje gadu : 463179 x55
|
enabejyw
Konto od: 13.03.2008
Miasto:
|
Permalink
Autor:
krzemyk90, data postu: czwartek, marzec 20, 2008 15:16
|
Jak dla mnie to te zwierzęta są po prostu wspaniałe!!
|
krzemyk90
Konto od: 19.03.2008
Miasto: Łomża
|
Permalink
Autor:
, data postu: piątek, marzec 21, 2008 12:53
|
ja tez bardzo lubie konie :D
|
Konto od:
Miasto:
|
Permalink
Autor:
, data postu: piątek, marzec 21, 2008 15:01
|
konie są wyjątkowe chociaz czesto podobne.... ale roznią ich haraktery...:)
|
Konto od:
Miasto: lubawa
|