Permalink
Autor:
kruchaporcelanaa, data postu: sobota, styczeń 23, 2010 17:21
|
jakie najbardziej podobają Wam się maści koni? mi kare i kasztanowe ;)
|
kruchaporcelanaa
Konto od: 2.10.2009
Miasto: Kępno
|
Permalink
Autor:
dangerline, data postu: sobota, styczeń 23, 2010 23:30
|
Siwy w hreczce, kary, bułany.
|
dangerline
Konto od: 12.03.2009
Miasto: Poznań
|
Permalink
Autor:
karoxlinne, data postu: niedziela, styczeń 24, 2010 00:26
|
kasztan z latarnia i skarpetkami ;)
|
karoxlinne
Konto od: 6.01.2010
Miasto: Święcko
|
Permalink
Autor:
stajniaokrzyce, data postu: niedziela, styczeń 24, 2010 15:43
|
siwki kasztany :)
|
stajniaokrzyce
Konto od: 4.11.2009
Miasto: Trzcinica
|
Permalink
Autor:
senseofbeauty, data postu: poniedziałek, styczeń 25, 2010 08:05
|
Wszystkie ;) każda maść ma coś w sobie ;)
Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył...
|
senseofbeauty
Konto od: 16.12.2009
Miasto: Olsztyn
|
Permalink
Autor:
keirashara, data postu: poniedziałek, luty 8, 2010 20:39
|
Wiśniowe gniadoszki, karusy, malowane kasztany... każda maść ma cos w sobie.
|
keirashara
Konto od: 19.03.2009
Miasto: Zielona Góra
|
Permalink
Autor:
zeave, data postu: wtorek, luty 9, 2010 00:49
|
jabłkowite siwki i kare :]
|
zeave
Konto od: 17.08.2009
Miasto: Siedlce
|
Permalink
Autor:
daram, data postu: wtorek, luty 9, 2010 22:11
|
dobra! ludzie! koniarze! pytanie "jaka najbardziej lubicie masc?" jest troche banalne. czy nie lepiej byloby podzielic sie swoimi doswiadczeniami i doznaniami? laicy mogliby sie czegos nauczyc a ci bardziej doswiadczeni poopowiadac o swoich ciekawych przezyciach zwiazanych z konmi. co wy na to??
|
daram
Konto od: 8.02.2010
Miasto: wrocław
|
Permalink
Autor:
karoxlinne, data postu: środa, luty 10, 2010 17:36
|
no to ja moge cos napisac ;) wlasnie wrocilam ze zgrupowania u wspanialego trenera jakim jest Wassibauer. szczerze nigdy nie myslalam ze spotka mnie taki zaszczyt jak jazda z tym Trenerem, ale mialam to szczescie. wiele sie nauczylam i bardzo poprawilam bledy.
|
karoxlinne
|
Permalink
Autor:
maccabraa, data postu: środa, luty 10, 2010 20:24
|
a ja się bawię dużo w ujeżdżenie. lubię to potwornie :D a tym bardziej teraz, zimą, kiedy jest ślisko na odkrytych padokach (nie mamy hali w klubie :( ) i nie można skakać... chociaż skoków to ja nie lubię. mam nadzieję że mooooooooże kiedyś załapię się na jakieś zawody :)
|
maccabraa
Konto od: 6.09.2008
Miasto: Lubin
|
Permalink
Autor:
daram, data postu: środa, luty 10, 2010 23:41
xpannaxmigotkax - swietna sprawa! szczerze zazdroszcze. mam nadzieje, ze tez kiedys bede miala mozliwosc byc na takim zgrupowaniu bethoveensloneczko - to baw sie baw w to ujezdzenie. jak sie trafia jakies zawody (z ujezdzenia) to wstaw fotki. chetnie popatrze ;P ja kocham skoki. nie moglabym bez nich zyc ;P co prawda narazie wielkosci moich przeszkod nie sa porazajace (okolo 110 cm ;/) ale od czegos trzeba zaczac. niestety teraz (znaczy w styczniu) mialam miesieczna przerwe - nie mogalam jezdzic bo w drugi dzien swiat w grudniu bylam na koniach i postanowilam sobie poskakac szeregi. pomiedzy czlonami kon sie potknal i zle wyskoczyl do nastepnego czlonu. ja stracilam rownowage i spadlam prosto pod jego kopyta ;/ . mialam brew rozcieta i guza na glowie ;p ale lekarz powiedzial ze mam przez miesiac nie uprawiac zadnych sportow ( a mialam jechac na zawody ;( ). a dodam ze na hali nikogo nie bylo. wiec uwaga - teraz przestroga ! NIE SKACZCIE SAMI, BEZ TRENERA I W DODATKU JAK NIKOGO NIE MA NIKOGO W POBLIZU - przynajmniej jezeli nie jestes bardzo doswiadczony. ;p teraz wracam powoli do treningow i niestety cofnelam sie w rozwoju skaczac znowu 80 cm ... moja glupota . ...
|
daram
|
Permalink
Autor:
maccabraa, data postu: czwartek, luty 11, 2010 17:15
Cytat morganhorse bethoveensloneczko - to baw sie baw w to ujezdzenie. jak sie trafia jakies zawody (z ujezdzenia) to wstaw fotki. chetnie popatrze ;P nie wiem czy się trafią, nie mam Odznaki :P a nawet jeśli jakieś amatorskie, to skąd fotograf? popyt wielki jest a i tak nie ma kto focić :( nawet ze zwykłej jazdy robionych komórką nie mam ... :(( morganhorse - nie narzekaj na 110 cm! ja ledwo pięćdziesiątkom daję radę! no i fakt, bez trenera się nie skacze. bez trenera się nic nie robi :P nawet jak się klepiemy na kucyku to wypadałoby mieć nadzór. kucyk też koń i kopyta ma, a kopyta groźne mogą być :D
|
maccabraa
Konto od: 6.09.2008
Miasto: Lubin
|
Permalink
Autor:
szatsie, data postu: czwartek, luty 11, 2010 20:41
|
OłoO ; D ja chyba będę zdawać w marcu na brązową .. i szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia jak to jest :P XD .. wiem że każdy reaguje inaczej , jedni stresem drudzy czyś innym i wg. ... ale ciężko jest zdać ??
ej kto idzie tera na mecz turowa ??... ;p
|
szatsie
Konto od: 23.07.2008
Miasto: Zgorzelec
|
Permalink
Autor:
daram, data postu: czwartek, luty 11, 2010 20:48
|
szatsie - zalezy gdzie chcesz zdawac i na jakiego egzaminatora trafisz. ja zdawalam na obozie w KJ Wolica i powiem, ze tam dosc latwo jest zdac. po 1. najpierw przez 2 tygodnie cie do tej odznaki przygotowuja, a w jednym z ostatnich dni obozu zdajesz odznake. zalezy tez w jakim humorze jest egzaminator. jak ma dobry to na niektore rzeczy przymknie oko, a jak ma zly to bedzie zwracal wieksza uwage na bledy. podobno np. na Partynicach ciezko jest zdac, ale w zasadzie nie wiem czy to prawda. Ja polecam zdawac odznake tam gdzie ja zdawalam ;P
|
daram
|
Permalink
Autor:
karoxlinne, data postu: czwartek, luty 11, 2010 21:00
|
ja brazowa zdawalam w Prudniku - nie bylo zle, ale stres wielki i duzo ludzi ;P a srebro jechalam na Partynicach i zdalam bez problemu ;) teraz szykuje sie na zloto i tez zamierzam na Partynicach zdawac
|
karoxlinne
|
Permalink
Autor:
delakonia, data postu: piątek, luty 12, 2010 16:18
|
Ja jeszcze nie zdawałam odznaki , ale może kiedyś się tak poszczęści , że do zdawania podejde. Właśnie , możecie polecić jakieś fajne miejsce na zdawanie odznaki , oprócz tych wymienionych powyżej. A w ogóle ile jest pytań zadawanych na egzaminie ?
|
delakonia
Konto od: 14.06.2009
Miasto: Dzierżoniów
|