Permalink
Autor:
czikkita, data postu: sobota, kwiecień 11, 2009 21:42
|
Mowiac o szczecinie to wszystkie hotele w okolicy ok 600zl, nie mowiac o "przesocinie" (nie wiem czy dobrze napisalam) gdzie jeszcze rok tem hotel kosztowal cos ok 1000zl. a mozna bylo jezdzic tylko na hali ze wzgledu na to ze na ujezdzalni byla zla ziemia i bylo zbyt grzasko...
Teraz pytanie do Warszawianek badz Warszawikow jesli sledza to forum u was ceny hotelowe to chyba najnizej 1000zl??
|
czikkita
Konto od: 30.09.2008
Miasto: Szczecin
|
Permalink
Autor:
sisisa, data postu: sobota, kwiecień 11, 2009 21:49
|
Nata - stajnia jest w Lublinie... Tzn. trochę za... Kilkaset metrów poza Lublinem w Dominowie.
|
sisisa
Konto od: 22.06.2007
Miasto: Lublin
|
Permalink
Autor:
maccabraa, data postu: wtorek, kwiecień 14, 2009 12:27
|
u mnie z hotelem to jest trochę nagmatwane, bo niby nie ma, ale konie były... sama już nie wiem.
|
maccabraa
Konto od: 6.09.2008
Miasto: Lubin
|
Permalink
Autor:
hawannah, data postu: czwartek, kwiecień 16, 2009 16:54
|
co do warszawskich miejsc... wiem tylko że na wyścigach kosztuje około 1200 (teraz jest z tym mały kocioł więc nie jestem pewna!!) ale to stajnie wyścigowe i chyba raczej nie przyjmują takich koni nie do treningu.. znaczy widzę kilka czasami jak ktoś sobie tam jeździ (widać że są prywatne), ale nie wiem w których stajniach je trzymają. Myślę, że cena ceną, ale ważne są warunki :)
Jestem wielkim czempionem, kiedy biegnę ziemia drży, niebo się otwiera, a śmiertelnicy umykają. Droga do zwycięstwa. Spotkałem swojego właściciela w kręgu zwycięzców, gdzie złożył mi na grzbiet kwietną derkę.....
|
hawannah
Konto od: 16.09.2008
Miasto: Warszawa
|
Permalink
Autor:
bambusiowa, data postu: czwartek, kwiecień 30, 2009 21:00
|
konie są świetne i piękne. Marzę o własnym koniu ;)
|
bambusiowa
Konto od: 30.04.2009
Miasto: Gorzów Wielkopolski
|
Permalink
Autor:
mazurylesne, data postu: piątek, maj 1, 2009 10:22
|
http://swiatkoni.pl/news-display/747.html
|
mazurylesne
Konto od: 8.03.2009
Miasto: Włocławek
|
Permalink
Autor:
abisia, data postu: niedziela, maj 3, 2009 15:56
|
o! kogo ja tu widzę.. LUCHA!! a tak ogólnie to witam! ;)
Słowa naszą tarczą.
|
abisia
Konto od: 11.09.2008
Miasto: Wrocław
|
Permalink
Autor:
maccabraa, data postu: niedziela, maj 3, 2009 18:03
|
no wow. ciekawe od jak dawna ja tu pisze hmm...
|
maccabraa
|
Permalink
Autor:
abisia, data postu: niedziela, maj 3, 2009 18:32
|
średnio mnie to interesuje i to że jedziesz do Lewady też.. chwalipięta! a kto cię tam zawiezie? jak ci tatuś nie fundnie i nie zawiezie cię tam to nie pojedziesz.. :)
Słowa naszą tarczą.
|
abisia
|
Permalink
Autor:
maccabraa, data postu: poniedziałek, maj 4, 2009 13:00
|
ha! i tu cie mam. pociag do Wro pociag do Opola autobus do Zakrzowa a jak nie do Zakrzowa to niedaleko kilka km z buta (coz to takiego) i jestem! trzeba sobie w zyciu radzic i kto jak kto ale ty mozesz tego nie wiedziec. PS: nie chwale sie. PPS: zauwaz ze Karasowa tez tu pisze. PPPS: odbieglas od tematu ciekawe czy juz dostalas ostrzezenie...
|
maccabraa
|
Permalink
Autor:
kaarolinaaxd, data postu: wtorek, maj 5, 2009 20:28
|
taak, je tez tu pisze ;]
|
kaarolinaaxd
Konto od: 3.10.2008
|
Permalink
Autor:
martusssska, data postu: sobota, maj 9, 2009 16:43
Cytat bambusiowa konie są świetne i piękne. Marzę o własnym koniu ;) posiadanie własnego konia wcale nie jest takie kolorowe i nie ma wyłącznie plusów- ba wręcz ma większość minusów ale jest to świetna sprawa:))
|
martusssska
Konto od: 26.04.2007
Miasto: Widno
|
Permalink
Autor:
nieozywiona, data postu: piątek, maj 15, 2009 16:37
|
Nawiązując do wypowiedzi powyżej- ma bardzo dużo plusów ale jednym z podstawowych minusów jest kwota jaką trzeba co miesiąc zainwestować w konia, ponieważ koń nie jest tanią rzeczą lecz żywym czującym stworzeniem ;)
Trochę chmur, trochę słońca, Coś z początku coś z końca. Trochę pieprzu, ciut mięty, Część drug prostych, część krętych. Ciut poezji, ciut prozy, Troche plew, trochę ziarna. Taka miłość, Taka miłość w sam raz idealna!
|
nieozywiona
Konto od: 16.04.2009
|
Permalink
Autor:
abisia, data postu: sobota, maj 16, 2009 16:43
Cytat mospanek PPPS: odbieglas od tematu ciekawe czy juz dostalas ostrzezenie... jak to Lewada jest jak najbardziej w temacie ;| ________________________________________________ Cześć Karaś'owa xD ________________________________________________ Co do tego powyżej, to myślę , że warto włożyć w konia każdą kwotę. Ja na wakacjach pomagam w zaprzyjaźnionej szkółce jeździeckiej i te konie są prawie (podkreślam) jak moje.. tyle że kosztów utrzymania nie ponoszę ;) I jeżdżę kiedy chcę ;P (nie jeżdżę dobrze więc ni do końca kiedy chcę, ale raczej tak)
Słowa naszą tarczą.
|
abisia
|
Permalink
Autor:
nieozywiona, data postu: sobota, maj 16, 2009 20:52
|
Ja oprucz tego że mam własnego opiekuje się 10 innymi i moge na nich jeździć ;)
Trochę chmur, trochę słońca, Coś z początku coś z końca. Trochę pieprzu, ciut mięty, Część drug prostych, część krętych. Ciut poezji, ciut prozy, Troche plew, trochę ziarna. Taka miłość, Taka miłość w sam raz idealna!
|
nieozywiona
Konto od: 16.04.2009
|
Permalink
Autor:
abisia, data postu: niedziela, maj 17, 2009 14:42
|
fajnie mash też kcę mieć swojego :((( Ostatni pewien Bernard- Belg usiłował zmusić mojego szanownego tatusia, żeby mi kupił xD kocham tego człowieka (on ma stadninę 6 km ode mnie) 1 raz go na oczy widziałam i już go lubię xP ii.. miał ślicznego tygodniowego źrebola tarantowatego Bosh jaki on był słodziaśny ;)
Słowa naszą tarczą.
|
abisia
|