Permalink
Autor:
maccabraa, data postu: sobota, październik 11, 2008 19:12
|
Heheh... Będę cicho ;))
|
maccabraa
Konto od: 6.09.2008
Miasto: Lubin
|
Permalink
Autor:
nata1korka, data postu: sobota, październik 11, 2008 20:53
|
W zimę można jeździć przecież jak nie ma mrozów. Ja tam staram się jeździć cały rok by nie wypaść z wprawy :P
|
nata1korka
Konto od: 9.11.2007
Miasto: Inowrocław
|
Permalink
Autor:
maccabraa, data postu: sobota, październik 11, 2008 21:20
|
ja całą zeszłoroczną zimę przesiedziałam na koniu, mimo iż klub nie posiada krytej ujeżdżalni ;)
|
maccabraa
|
Permalink
Autor:
sisisa, data postu: niedziela, październik 12, 2008 10:46
|
U mnie też nie ma. Kurde. Nie śmiejcie się, ale chciałabym mieć szetlanda. Takiego malutkiego kucyka. Nie do jeżdżenia, tylko tak dla towarzystwa. Kurde, dlaczego w mieście nie można trzymać koni...? Mama by się zgodziła, ale mam takich sąsiadów, że straż miejska byłaby u Nas jeszcze przed koniem xD. A na hotel Nas nie stać. Ja chcę kucyka xD.
|
sisisa
Konto od: 22.06.2007
Miasto: Lublin
|
Permalink
Autor:
klaudenc, data postu: niedziela, październik 12, 2008 13:33
|
Ja tez bym chciała kucyka.Tylko że welsh pony zeby taki do jazdy jeszcze był.Kucyki są extra.
|
klaudenc
Konto od: 20.09.2008
Miasto: Ostromecko
|
Permalink
Autor:
maccabraa, data postu: niedziela, październik 12, 2008 15:20
Cytat sisisa U mnie też nie ma. Kurde. Nie śmiejcie się, ale chciałabym mieć szetlanda. Takiego malutkiego kucyka. Nie do jeżdżenia, tylko tak dla towarzystwa. Kurde, dlaczego w mieście nie można trzymać koni...? Mama by się zgodziła, ale mam takich sąsiadów, że straż miejska byłaby u Nas jeszcze przed koniem xD. A na hotel Nas nie stać. Ja chcę kucyka xD. No to ciekawych masz sąsiadów ;p Ja bym chciała mieć konika polskiego ;))
|
maccabraa
|
Permalink
Autor:
iedliqasiek, data postu: niedziela, październik 12, 2008 16:08
|
Ja tez kiedyś chciałam szetlanda bardzo ! ^^ Ale moje ulubione qnie to hucuły :] Zajebiste są xD Teraz jeżdżę przeważnie na młp
|
iedliqasiek
Konto od: 1.12.2007
Miasto: Kraków
|
Permalink
Autor:
sisisa, data postu: niedziela, październik 12, 2008 21:52
Cytat mospanek Cytat sisisa U mnie też nie ma. Kurde. Nie śmiejcie się, ale chciałabym mieć szetlanda. Takiego malutkiego kucyka. Nie do jeżdżenia, tylko tak dla towarzystwa. Kurde, dlaczego w mieście nie można trzymać koni...? Mama by się zgodziła, ale mam takich sąsiadów, że straż miejska byłaby u Nas jeszcze przed koniem xD. A na hotel Nas nie stać. Ja chcę kucyka xD. No to ciekawych masz sąsiadów ;p Ja bym chciała mieć konika polskiego ;)) No niestety, są jacy są. Aj. KN'y są super. Jak się jeździ, to nie wiem, bo nie sprawdzałam [jeszcze], ale mając 8 mogę powiedzieć że są bardzo sprytne, ale takie jak maskotki ;p. Przytulaśne. ;D.
|
sisisa
|
Permalink
Autor:
maccabraa, data postu: poniedziałek, październik 13, 2008 12:47
|
Najlepsze są koniki polskie! A jeździ się na nich super - żwawy kłus /dosłownie F1 ;p/, miękki galop... Ale mój ukochany Mospanek /;**, stąd się wzięła nazwa mojego bloga/ strasznie w kłusie wybija... A jak zasuwa!! WOW!!
|
maccabraa
|
Permalink
Autor:
ladymarmalade10, data postu: poniedziałek, październik 13, 2008 14:02
|
KoniE;*** jezdze do przędzela i tam sa takie swietne ze ło...xd kocham koniki....od dziecinstwa^^
|
ladymarmalade10
Konto od: 25.09.2008
Miasto: Jeżowe
|
Permalink
Autor:
sisisa, data postu: poniedziałek, październik 13, 2008 22:01
Cytat mospanek Najlepsze są koniki polskie! A jeździ się na nich super - żwawy kłus /dosłownie F1 ;p/, miękki galop... Ale mój ukochany Mospanek /;**, stąd się wzięła nazwa mojego bloga/ strasznie w kłusie wybija... A jak zasuwa!! WOW!! Ło. Serio...? Myślałam że to takie leniwe zwierza ;D. Ale wiesz, moje całe dnie na dworze stoją, to wypuszczone nie szaleją tak jak stajenne, które kilka godzin dziennie tylko na dworze, ale może niedługo się przekonam jak się na KN'ach jeździ ;P, ogra może do LBN przywieziemy na hotel, o ile na szkółkę się nada. A jak nie to dupa, ogr i tak w końcu w LBN będzie musiał być, przecież do końca życia nie będę płaciła 20 zł za jazdę ;P.
|
sisisa
|
Permalink
Autor:
hawannah, data postu: poniedziałek, październik 13, 2008 22:39
|
No i szybkość musi być 1 klasa ;) a że na wyścigi mam niedaleko no to nawet z lenistwa nie chciałoby mi się jeździć gdzie indziej. Poza tym uważam folbluciki za najlepsze, ale o gustach się nie dyskutuje ;) bo tak naprawdę przeważnie każdy lubi takiego konia jakiego ma w pobliżu ;)
Jestem wielkim czempionem, kiedy biegnę ziemia drży, niebo się otwiera, a śmiertelnicy umykają. Droga do zwycięstwa. Spotkałem swojego właściciela w kręgu zwycięzców, gdzie złożył mi na grzbiet kwietną derkę.....
|
hawannah
Konto od: 16.09.2008
Miasto: Warszawa
|
Permalink
Autor:
sisisa, data postu: poniedziałek, październik 13, 2008 23:08
|
;P. Ja mam własne KN'y, na stajni są kuce, walijskie chyba, ale ja i tak jestem zakochana we fryzach i szetlandach.
|
sisisa
|
Permalink
Autor:
nata1korka, data postu: wtorek, październik 14, 2008 08:49
|
Mi się też niektóre kuce podobają ale wyglądała bym na nich śmiesznie :P Choć jeździłam na jednej i była super :) A konie to mi się prawie wszystkie podobają mnie patrzę na rasę. jeszcze bardziej by mi się podobało gdyby rodzice kupili mi konika ale to tylko marzenia :)
|
nata1korka
Konto od: 9.11.2007
Miasto: Inowrocław
|
Permalink
Autor:
sisisa, data postu: wtorek, październik 14, 2008 10:04
|
A ja na kucykach jeżdżę ;D. Może to i śmiesznie wygląda, no ale to nie są kucyki 80 cm ;p. Takie wyrośnięte kucyki ;p.
|
sisisa
|
Permalink
Autor:
hawannah, data postu: wtorek, październik 14, 2008 11:47
|
Szkoda że u nas nie ma tak mocnej tradycji jeśli chodzi o konie. Weźmy taką Irlandię: tam każdy bogatszy ma na trawniku przed domem kucyka :P i w ogóle dużo się dzieje wokół koni (są np wyścigi na kucach ;) i to dzieci się ścigają ;P)
Jestem wielkim czempionem, kiedy biegnę ziemia drży, niebo się otwiera, a śmiertelnicy umykają. Droga do zwycięstwa. Spotkałem swojego właściciela w kręgu zwycięzców, gdzie złożył mi na grzbiet kwietną derkę.....
|
hawannah
Konto od: 16.09.2008
Miasto: Warszawa
|