|
tak ;]. trzeba sie wybrac
|
Konto od: Miasto: Puławy |
|---|
Regulamin
|
Lublin hmmmm...
można dużo powiedzieć:) Są tam fajne miejsca nie zaprzeczam:) ale polecam lublin latem bo zima to szaro tam:P |
Konto od: Miasto: |
|---|
|
Plaza jest gutt xDD ;DD
pozdro 600 Lubliniakiii !! ;DD |
ibisz
|---|
|
Lublin to zawaliste miasto...
mi sie przynajmniej podoba:)) nie wiem jak innym ja tez zaprasazm do zwiedzania go:) |
xmagicxgirlx
|---|
|
ja w sumie lubię Lublin ;-D
zabytki etc. ;-) a plaza to normalne centrum handlowe i nie ma sie co podniecać ;-P
Jesteś niedokończonym wątkiem ...
|
zela2
|---|
|
Lublin to swietne miasteczko:]
Najfajniej jest w Plazie jak dla mnie:) Cinema City bombowo
andziolda13
|
andziolda13
Konto od: 30.07.2007 Miasto: Lublin |
|---|
|
Plaza jest spoko ;))
ale jak będzie FelinCity to oj ;DD będzie wyjebiszczo ^^ |
Konto od: Miasto: Lublin |
|---|
|
Plaza?? Nie ma sie czym jarać... ;/
Świątynia lubelskiej młodzieży. Nie przepadam, nic fajnego tam nie ma, na pewno nie jest to miejsce godne uwagi w Lublinie. A jakie jest?? Oczywiście wszędzie wspominana lubelska starówka. Miejsce cudowne, osobiście uwielbiam i za każdym razem się zachwycam. Najfajniejsze są te małe uliczki. Zamek, Majdanek, miejsca do zobaczenia. Niestety zaniedbany ten nasz Lublin i zacofany trochę. Ale fajny, i to jak ;) |
martensem
|---|
|
szczerze mowiac(piszac) to nie ma w lub nic ciekawego...
plaza?ludzie przychodza tam na randki albo po to zeby posiedziec i pogapic sie lol starowka? syf jedynie w habibi dobra szama :B a lublin w wakacjeeee to puste opuszczone miasto:/ |
szputnikmaster
|---|
|
Cytat veryoriginal może nie takie wyjątkowe, ale jest wiele urokliwych miejsc.o tak, kylie, plac po farze ;] park ludowy ;d i te wąwozy, na lsmie :) lublin to fajne miasto. ;] a to dziura!!!
Motor Lublin!!!
|
zwariowanaffm
|---|
|
co wy chcecie.... lublin jest coraz ładniejszy... ma wiele super miejsc...,. plaza nic specjalnego poprostu centrumm handlowe jak wiele innych a ich ilosc tez a lbn sie bedzie zwiekszac...
byłem w wielu miastach polskich i nie maja tego klimatu co lublin z wyjatkiem kilku :pp |
wokkie94
|---|
|
co wy chcecie od lbn??
jezeli uwarzacie ze lbn to zasmircone , zaniedbane , i zacofane miasto to co wy tu jeszcze robicie .. tak,tak najlepiej sobie gdzies wyjechac i juz nie wrocic ..zapomniec o swoim miescie zwiedzilam bardzo duzo pilskich miast i stwierdzam ze w lublinie czuje sie swobidnie ..znam go i nigdy sie nnie zgubie ... kcham to miasto!!!!!!!!!! |
kreciklbn
|---|
|
tez tak sądzę kreciku.
lubię to miasto. jak sobie pomyślę, że żyłabym w warszawie i w ciągu półtorej godziny nie mogłabym na piechotę przemierzyć całego miasta z czechowa na skarpę too oooj.. ile by tam czasu się marnowało. a londyn, hoho jedna dzielnica jak jeden lublin. jak to mówią, ciasne, ale własne! trzy uniwerki, szkoły, starówka, przyjaciele. wszystko w jednym miejscu i nie muszę jeździć po świecie. chcę zostać tutaj, choć nie ma perspektyw. |
fuckland
|---|
|
no wlasnie ...
o co wyjezdzac w swiat jak mozna np uczyc sie tutaj ...jest wiele dobrych sql nie wyjade stad za dozo mnie tutaj trzyma ... |
kreciklbn
|---|