|
nie, tylko nie to!
fbl nie może być drugą fotką czy n-k ! żyć jak największą schizą
|
Konto od: Miasto: Kraków |
|---|
- Załóż swojego fotobloga!zarejestruj|
- dyskutuj na forum|
- zaloguj
|
nie, tylko nie to!
fbl nie może być drugą fotką czy n-k ! żyć jak największą schizą
|
Konto od: Miasto: Kraków |
|---|
|
Zdecydowanie NIE. Nie możecie wymysleć coś lepszego, tylko ściagac pomysly od nk ? ;/
Dlaczego nie? Chociażby ze wzgledu dlatego: Cytat castrol przypadkowo wszedłem na kogoś tam profii odrazu "kto ty znamy sie ?" |
malylolek
|---|
|
z jednej strony wydaje sie OK, ale z drugiej to rzeczywiście zrobiłaby się nasza-klasa.
|
nienormalnaa
|---|
|
Jak zobaczyłam tę opcję na n-k to miałam dość, a co dopiero gdyby pojawiła się tutaj. Możliwość wyłączenia tej opcji dla kont posiadających pakiet pro nie jest rozwiązaniem, bo użytkownicy kont darmowych musieliby specjalnie kupować pakiet żeby to wyłączyć? A przecież ciągłe wylogowywanie się to już istna masakra. Bez przesady nie twórzmy nowej fotki i n-k! Statystyki w zupełności wystarczą.
How do you feel when there's no sun?
How do you feel when rain clouds come? They'll pull you down again How will you feel when there's no one? Am I just like you? Feeling a moment... |
goodafternoon
|---|
|
Cytat goodafternoon Jak zobaczyłam tę opcję na n-k to miałam dość, a co dopiero gdyby pojawiła się tutaj.no ja to samo poczułam jak zobaczyłam na nk tę opcję xD to z tym kto jest online też jest straszne bo często nie chce żeby ktoś widział czy jestem czy nie :| ale na temat: ja mam gdzieś czy ktoś będzie widział, że odwiedzałam czyjś fbl czy nie i obojętne mi czy ja będe informowana kto wchodził do mnie ale też dużo osób sobie tego nie życzy więc wg. mnie nie powinno czegoś takiego być do tego dochodzi to że na fbl polecanych wchodzi dużo ludu to szkoda by mi ich było jakby nagle taka lista wyskoczyła xD mój komp by tego nie przeżył ale dobra xD no i zgadzam sie z tymi co mówią że z fbl może sie zrobić nk. Ja rejestrowałam się tu żeby sie uwolnić od nk itd. to po co jeszcze fbl ma się przeobrażać w kolejną fotke? Jestem nienormalna. Radzę uciekać.
|
zmija6
|---|
|
Cytat zmija6 to z tym kto jest online też jest straszne bo często nie chce żeby ktoś widział czy jestem czy nie :| możesz wyłączyć tę opcję i widać nie będzie. Już i tak dużo zbędnych opcji doszło do photobloga. Nie róbmy z tego serwisu śmietnika. Czytaj: Jestem na nie. |
juana
|---|
|
ja tez sadze, ze w ciagu tych 4 lat photoblog ogromnie sie zmienil, ale wiele z tych zmian oceniam na nie. i robienie z fotobloga naszej-klasy to nie to, ale nie bylabym przeciwna, gdyby to zrobic jako taki dodatek do statystyk, a nie jakas super-wazna funkcje, tak jak na n-k, ze od razu na stronie glownej ;)
gińcie wszyscy.
|
pismak
|---|
|
Naprawdę chcecie zrobić z photobloga nk albo fotke.pl?
Tak bardzo Wam na tym zależy? Jestem na NIE! Marznę bez Ciebie!
|
Konto od: Miasto: |
|---|
|
dobry pomysł ;) tylko, ze ja bym zmienila na taką opcję, ze widzisz kto do ciebie wchodził, jesli sam chcesz, aby ludzie widzieli ze ty do nich zaglądałes. cosw stylu nk ;p
jakie to jest zabawne, że nigdy nie dowiesz się o mnie prawdy...
|
pannamaterialna
|---|
|
Cytat pannamaterialna cosw stylu nkAle nasza klasa to zupełnie coś innego... Kolejny temat, gdzie ludzie chcą, żeby fbl przejął część funkcjonalność nk. Załamka :/ Jestem przeciw. A zresztą, skoro nk jest taka super, to po co Wam fbl ;> |
rita
|---|
|
Mnie też się to nie podoba. Portal nasza-klasa to według mnie istne dno. W ogóle żaden portal internetowy NIGDY nie dorówna Photoblogowi. Tutaj można pisać notki, a na n-k nikt tego nie czyta. Tutaj są nawet odwiedziny, można wykupić PRO. Według mnie nie można porównywać fotki do photobloga. To niedorzeczne!
Dziękuję za uwagę! |
giipsyy
Konto od: 31.05.2010 Miasto: Gorzów Wielkopolski |
|---|
|
Niektórzy ludzie gdyby zobaczyli ile razy wchodze na ich fotobloga i czytam go od deski do deski uznali by mnie za psychiczną, więc NIE.
|
affect
|---|
|
Jak napisał ktoś wyżej nie róbcie z fbl śmietnika w stylu nk czy fotki. Jestem na nie.
|
shinaa
|---|