Dla mnie to żenujące i głupie to ustawianie hasła dostępu i denerwuje mnie kiedy klikam na jakąś fotę a tu wyskakuje hasło. Czy jest opcja abym nie musiał oglądać zdjęć takich osób na głównej i żebym nie tracił na nie czasu? Jeśli nie ma takiej opcji to moja sugestia aby powstała.    
                 
  
                                    
  
       
            
  
ktosiuu Postów: 0
Konto od: 14.03.2014
Miasto: Ostrołęka