Gdy wchodzę centrala -> obserwowane blogi, wśród zdjęć dodanych przez obserwowanych przeze mnie użytkowników, regularnie pojawiają się zdjęcia nieznanej mi, ciągle tej samej osoby, z dopiskiem w rogu "blisko ciebie". Czy da się te opcję proponowania użytkowników jakoś wyłączyć? To są kiepskie selfie niezbyt ładnej dziewczyny i na dłuższą metę jest to bardzo irytujące, już szczerze mam dosyć widoku jej twarzy (bez urazy dla tej dziewczyny).
ezoforya Postów: 0
Konto od: 9.08.2015
Miasto: Warszawa