Witajcie, jestem tu nowa, więc z góry przepraszam za głupie pytanie... Przeglądając stronę odnoszę wrażenie, że zdjęcia innych użytkowników są zabezpieczone przed kopiowaniem (tzn. nie ma opcji "kopiuj", albo "zapisz obraz jako" pod prawym przyciskiem myszy), natomiast kiedy wchodzę na swoje pliki, to nie ma problemu z ich kopiowaniem, nawet gdy wchodzę jako niezalogowany użytkownik. Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego tak się dzieje i czy istnieje jakaś opcja włączenia ochrony przed kopiowaniem swoich zdjęć? Pozdrawiam.
greatcanyon Postów: 0
Konto od: 16.11.2014
Miasto: Ostrzeszów