Deprecated: Non-static method ViewCallbacks::parsePosts() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/httpd/forum.photoblog.pl/application/modules/default/controllers/IndexController.php on line 347

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/httpd/forum.photoblog.pl/library/Smarty/Smarty_Compiler.class.php on line 270
Wątek Radeon x1650 AGP brak obrazu. - Forum Photoblog.pl

Radeon x1650 AGP brak obrazu.

Permalink Autor: crossfirex, data postu: Saturday, November 23, 2013 00:44
Karta w ogóle nie daje obrazu na monitor. Testowałem na płycie innego mx 400 i wszystko działa. Zasilacz delta 350w. Napięcia na linii 12v i 5v - 12.23v i 5.1v.
crossfirex Postów: 11
Konto od: 3.11.2013
Miasto: Lublin
Permalink Autor: jarq92, data postu: Sunday, November 24, 2013 20:36
Kondensatory nie spuchly? Gnoazdo AGP noe wyrobione? W sumie radze Ci przejsc juz na nowsza technologie na allegro pelno taniego dobrego sprzetu ja osobiscie w 2005 roku juz kupilem pierwszego kompa z karta grafiki na PCIe GeForce 7600 256mb i nigdy nie mialem zadnego problemu, a teraz do starszych sprzetow jest juz coraz ciezej dostac jakies wsparcie.
jarq92 Postów: 1
Konto od: 9.11.2009
Miasto: Płońsk
Permalink Autor: crossfirex, data postu: Monday, November 25, 2013 21:23
To jest sprzęt do drugiego kompa. Kondensatory są całe. Okazało się że padły kości ram. Karta poszła do kosza. Nie opłaca mi się bawić w przelutowywanie chociaż mam specjalną lutownicę.
crossfirex Postów: 11
Konto od: 3.11.2013
Miasto: Lublin