uwaga Szczecinianie! festiwal Artystów Ulicy

Permalink Autor: basiaaa, data postu: niedziela, czerwiec 15, 2008 21:16
otóż w Szczecinie od 2 do 5 lipca odbywa się IX międzynarodowy festiwal Artystów Ulicy :) Jak co roku odbywają się koncerty oraz uliczne przedstawienia, warsztaty artystyczne, nocne kino oraz wiele wiele innych. Jest to festiwal międzynarodowy, więc w tych dniach odiwedzi nas dużo zagranicznych artystów. Więcej informacji (jak np. program) możecie znaleźć na http://www.infoludek.pl/kultura/details?id=24353 lub skontaktować się osobiście z organizatorami, z teatru Kana info@kana.art.pl

Jest to też możliwość uczestnictwa jako wolontariusze. Należy się zgłości do teatru Kana (mail) by wyrazić chęć bycia wolonatriuszem. Niedługo odbędzie się spotkanie w tej sprawie, więc zainteresowani mogą się różnież skontaktować ze mną jeżeli chodzi o datę i miejsce spotkania (narazie nie jest mi znane). Wtedy różnież można się dopiero zapisać.

Na początku rozdaję ulotki informujące o tej imprezie. Niestety istnieje jeszcze wiele osób nieświadomych tego przedwsięwzięcia, więc chętnych zapraszam do teatru Kana (plac św. Piotra i Pawła 4/5) by wziąć ulotki i porozdawać u siebie w szkole, pracy, na ulicy. Nawet jeżeli nie jest się wolontariuszem. Jest to narazie działanie bez zobowiązań.

SERDECZNIE ZAPRASZAM!!
" We must fight ... to run away ! "
basiaaa Postów: 28
Konto od: 2.05.2006
Miasto: Szczecin
Permalink Autor: , data postu: środa, czerwiec 25, 2008 12:57
Hmm no my mielismy przejechac sie do Kany zeby popytac o wolontariat ale jakos nasza grupa sie nie zmobilizowala..Mielismy okazje 2 lata temu pomagac takze mam nadzieje, ze w tym tez cos tam pomozemy:> Jak narazie jestem napalona na warsztaty śpiewu i warsztaty ze Stella Polaris:P mam nadzieje, ze jakos do zobaczenia:)
Konto od:
Miasto: Goleniów