Cytat deseo
o, czy ja powiedziałam ze ten co nie słucha rocka jest odrazu gorszy, nie... -.-"
nie, ale powiedziałaś, że nie rozumiesz takich ludzi, co świadczy o tym, że pomyśleć nawet Ci się nie chce (zapewne z powodu ważniejszych spraw) nad tym, że nie wszyscy muszą lubić to, co Ty..
Cytat deseo
i jak świadczy dla ciebie to , iż ktoś piszący wypowiedź podobną do mojej odrazu zamyka się na dany obszar muzyki to jesteś w błędzie...
a tutaj nie będzie złośliwości, tylko dobra rada - popracuj nieco nad składnią i gramatyką. myślę, że wtedy łatwiej nam wszystkim będzie się czytało Twe wypowiedzi : )
Cytat deseo
więc nie wiem na jakiej podstawie to stwierdziłeś ...,
ja też nie wiem, na jakiej podstawie on to stwierdził. wiem za to, na jakiej podstawie to
stwierdziła (a z tego, co mi wiadomo, Łajti jeszcze nie przeszła operacji zmiany płci)
Cytat deseo
nie lubie takiego szufladkowania ludzi
bez obrazy, ale naprawdę ciężko to wywnioskować z tego, co napisałaś.. ; )
Cytat deseo
zostawmy to w spokoju -.-
dlaczego? każdy ma prawo odnieść się do najmniejszego nawet fragmentu czyjejś wypowiedzi..
przecież na tym opiera się idea forum, że ludzie dyskutują, czasem bardziej, czasem mniej na temat, ale jednak.
i póki nie obraża się tu nikogo, póki jest kulturalnie i na poziomie jako takim, temat pozostaje otwarty, a warny ani bany się nie sypią ; )
pozdrawiam ;]