|
w Orłowie można porobić fajne fotki. (;
|
kerkemerke
|---|
Regulamin
|
Mi się wydaje , że wszędzie można świetną fotkę pstryknąć . Wystarczy stanąć w odpowiednim miejscu i pstryk ;D
|
kowalo
|---|
|
emph. ;p. wie ktoś może, na jakiej ulicy w gdańsku, znajduje się opuszczony szpital [chyba psychiatryczny`.? ;p . byłabym wdzięczna, za odpowiedz na priv. ;d. ;*****.
|
andziiq
|---|
|
okoliczne parki też są dobrym miejscem na super zdjęcia . ; ))
ale polecam sopot wieczorem . ; D . bardzo magiczne zdjęcia wychodzą . |
klodziak
|---|
|
fajne sa ruiny... bylam kilka razy.
a wiecie ze w toruniu na zamku krzyzackim sa szczatki jakiegos rycerza?
Nawet jeśli wszyscy w ciebie zwątpili, pokaż im że się mylili.
|
zinetales
|---|
|
Moim zdaniem ruiny juz są nudne, każdy po kolei chodził po ruinach albo po kolei i robił zdjęcia. Na niektórych portalach co 5 osoba ma zdjęcie w ruinach. Osobiście nie sugerowałabym sie ruinami tylko, np. plażą- widac otwarta przestrzen, albo sam środek zatłoczonego miasta.. bardziej podchodzic pod oryginalnosc : )
Treść dodana do postu 17-02-2009 o godzinie 12:30 Moim zdaniem ruiny juz są nudne, każdy po kolei chodził po ruinach albopo kolei i robił zdjęcia. Na niektórych portalach co 5 osoba ma zdjęciew ruinach. Osobiście nie sugerowałabym sie ruinami tylko, np. plażą-widac otwarta przestrzen. Na plaże mozna iśc razem z paczką przyjaciół i porobic zdjecia o zachodzie słońca albo z ukochaną osobą, albo sam środek zatłoczonego miasta..bardziej podchodzic pod oryginalnosc. Ja najbardziej lubie naturalne zdjęcie, fakt pozowane też są czasem fajne, ale moim zdaniem nie da rady uchwycic tego jak ktos jest szczesliwy na pozowanym zdjęciu. Moze sie da, no alee.. czy na pozowanym zdjeciu usmiechniesz sie tak bardzo szczerze i od serca jak na zdjęciu z zaskoczenia ? albo bedziesz płakał/a i to zdjecie najbardziej zrobione z zaskoczenia ukazuje prawde.Oryginalnośc THE BEST OF : D
kiedy z serca płyną słowa, uderzają z wielką mocą......
|
pharellowa
|---|
|
spróbujcie porobić zdjęcia z wysokości, z dachów. Nie do końca mozna na nie wchodzić. Ale ja lubię wysokość... fotki z mostów i innych instalacji dość wysokich by spojrzeć na wszystko z góry..
|
commandos88
|---|
|
Polecam zdjęcia na plaży , woda , piasek i zachód lub wchód słońca czy da się temu oprzeć . Chyba nie . ;p
Kocham takie zdjęcia . Lub na przykład fragment nieba powiązany z czymś pięknym . Letnie niebo jest cudowne . |
gorzata23
|---|
|
Ja osobiscie sie zakochalem w Gdanskiej stoczni. Co prawda nie mozna tam robic zdjec i trzeba miec przepustke, ale dla chcacego nic trudnego. Polecam wpasc tam po zmierzchu. ;)
Efekty grasowania z aparatem po stoczni widoczne na moim PB. Pozdrawiam. |
ahii
|---|
|
zachód słończ + plażaa. =D
W ciszy tej... krzyknę... ja.!
|
calkiemanonimowa
|---|
|
Absolutnie się z Tobą zgodzę ;) Mieszkam w Gdańsku i również polecam ruiny ; )
No niestety od pewnego czasu nie fajne osoby sie tam kręcą typu narkomani itp, itd. Ale za dnia jest tam dość bezpiecznie ; ) Ja uwielbiam też robić zdjęcia przy wszelkich autostradach ; ) Ale tylko wieczorem ; ) Świetne widoki ; ) pzdr ;* |
catalyse
|---|
|
jaa myślee że fajne wychodzą nad rzekom na jakimś moście . najlepiej w mgłę. albo chociaż jak jest pochmurno. ; )
ale ogólnie to myślee że wszędziee możnaa dobre zdjęciee zrobić. xd wystarczy aparat czy tam fon i dobre ujęciee. ;d |
cappuuccinoo
|---|
|
najlepsze zdjęcia to wychodzą ze śliczną modelką u boku... ;)
|
le00nn
|---|
|
Ja wole robic fotki ludziom lub zwierzeta.;D
|
endriuczw
Konto od: 17.06.2008 Miasto: Człuchów |
|---|
|
ja mam cyfrówkę 7,02 megapikseli i ja uważam, że mój robi dobre zdjęcia. no może nie jak lustrzanka. ja mieszkam w gdyni i fajne zdjęcia są na plaży, kamienna góra dużo drzew i kwiatów i wiele inne.
|
1dolar
|---|
|
hmmm :\
ja mysle ze zdjecia sa dobre gdy ja jestm na nich albo jak sa zrobione jakims dobrym aparatem (takim przynajmiej jak ma sonyericsson ten 1,3megapixela to to jest bestia a jak jeszcze z jakims efektem skala szarosci to juz w ogole miod -cud) albo tez sa fajne gdy sa w dobrym miejscowkach ( np u mnie na podworku jest niezle bo mam troche trawy i schody do drzwi wejsciowych , bezkitu :DDD ) a co myslicie o zdjeciach np w miejscie ? ja widzialem fajny samochod (chyba golf 3 albo 2 , no wiecie ten z nowszych) zdjecie na tle takiej bryki to jest juz exktra ::DD ) pozdrawiam |
4drzewawlesiemalinowym
|---|